WIZZ AIR - 30

• 74 685
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • In transit
Здравейте,
искам да попитам, налага ми се да сменя датата на заминаване с по-късна. Трябва ли да канселирам нещо, да информирам някой? Може ли да се премести полета или да си резервирам директно за новата дата?

# 571
  • София
Аз виждам само това

# 572
  • In transit
Здравейте,
искам да попитам, налага ми се да сменя датата на заминаване с по-късна. Трябва ли да канселирам нещо, да информирам някой? Може ли да се премести полета или да си резервирам директно за новата дата?
Самоцитирам се, защото намерих в сайта, кое колко струва.
Искам само да ви попитам, нали мога да ползвам връщането, което е направено първоначално с първата ми резервация? Защото там отиването и връщането са с един номер. Сега резервирах само отиване с друга дата, а искам да ползвам първоначалната дата на връщане. Съжалявам ако ви се струват глупави въпросите ми, но не съм правила такива гимнастики досега.

# 573
  • София (Възраждане)
Ти всъщност как ще постъпиш, ще си купиш нови билети за отиване или ще си платиш наказателна такса за промяна на полет?
Ако си купиш нови билети, чекирай проформа заминаването, защото иначе май ще изгори и връщането...??

# 574
  • In transit
Ти всъщност как ще постъпиш, ще си купиш нови билети за отиване или ще си платиш наказателна такса за промяна на полет?
Ако си купиш нови билети, чекирай проформа заминаването, защото иначе май ще изгори и връщането...??
Ами купих си нови билети за отиване... за 39лв Simple Smile Защо да им плащам двойно за наказателна такса? А за връщане имам билети, но съм старата резервация. Мисля, че не би трябвало да имам проблем, защото то се чекираш на отиване и връщане поотделно. Но все пак не съм правила така досега и искам да съм сигурна, че няма да имам проблем с връщането.
Нагледно първата ми резервация беше от 5-ти до 12-ти юни. Сега запазих нова дата за отиване на 9-ти юни. И ще се върна на 12-ти юни.

# 575
Можеш спокойно да си ползваш полетите на връщане. Не е необходимо да се чекираш на полет,на който няма да се качиш,независимо ,че са от една резервация.

# 576
  • In transit
Благодаря много!

# 577
  • Варна
Здравейте, извинявайте, че не мога да прочета всичко, защото трябва спешно да си купя билет. Пътувам с 7г си дъщеря, според вас трябва ли да платя за места? Полетът е София Варна и се оскъпява доста спрямо цената. Благодаря предварително

# 578
Здравейте, извинявайте, че не мога да прочета всичко, защото трябва спешно да си купя билет. Пътувам с 7г си дъщеря, според вас трябва ли да платя за места? Полетът е София Варна и се оскъпява доста спрямо цената. Благодаря предварително

Не, не плащайте за места. Няма да ви разделят с детето.

# 579
Каква сума се заплаща за избор на места или си зависи от полета?

# 580
  • София
Зависи от местата. В предната част на самолета са по-скъпи, назад са по-евтини, тези с по-голямо място за краката са най-скъпи. Най-евтините места мисля, че бяха 12лв. във втората половина на самолета и не до прозореца.

# 581
Май няма начин да се търси резултат в една тема..Sad Да питам,тогава- на летище Рим Фиумичино минават ли мобилни бордни карти?

# 582
  • Варна
Май няма начин да се търси резултат в една тема..Sad Да питам,тогава- на летище Рим Фиумичино минават ли мобилни бордни карти?
Да, без никакъв проблем. Летяхме декември 2017 само с карти на приложението на wizzair. Blush

# 583

Летяхме преди 2 дни - минават!

# 584
Може ли в ръчен багаж да пренеса мед? Мисля си и за захаросан евентуално.....

Общи условия

Активация на акаунт