WIZZ AIR - 30

• 74 546
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, утре летим София-Меминген, четат ли бордните карти на приложението на Уиз или трябва да ги разпечатвам?

В София  четат.

# 661
  • До морето
Здравейте, утре летим София-Меминген, четат ли бордните карти на приложението на Уиз или трябва да ги разпечатвам?

В София  четат.

А в Меминген? Не съм пояснила в предния пост, че питам и за двете летища 😶

# 662

В София  четат.

А в Меминген? Не съм пояснила в предния пост, че питам и за двете летища 😶

То се подразбира, че питаш и за двете летища, но аз знам със сигурност само за София, затова не казах нищо за Меминген.

# 663
  • До морето
Дано се включи някой с информация.

# 664
Аз не разпечатвам вече бордни карти.
За да се застраховате освен електронната б.карта, можете да си я свалите и в pdf формат - а той се чете на всички летища, защото и хартиената б.карта е в същия формат.

# 665
  • на село
Привет, вътрешните полети на България Еър на различен терминал ли са с Уиз? Че имам малко време между двата полета и се чудя въобще да взимам ли билети.

# 666
  • София
Кой от двата полета е вътрешен - с Уиз или с БГ Еър? На Уиз вътрепните до Варна са от Т2, всички останали полети за чужбина са от Т1. На БГ еър всички полети са от Т2.

# 667
  • Вестерос
Toва съм го пропуснала, всички полети на Уиз без БГ са от Т1? Ужас, мислех, че са от Т2. Знаете ли това бусче между т1 и т2 на колко време е?

# 668
на половин час и само през деня
не правете мноко кратки прекачвания с различни билети, малко закъснение и си оставате там. Е, от София до Варна има евтино и друг транспорт, ако изпуснете самолета

# 669
  • Вестерос
Meрси, ние от предния ден ще сме в София, но добре, че писахте, че съвсем забравих да погледна първа страница. Да може да се организираме. Полетът ни иначе е на обяд.

# 670
Последния път/преди дни/на излитане към бг си откарахме над час в самолета,заради лошото време над Австрия.После и доста почаках за бус от терминала за към града/но все пак си беше неделя и след 20 / Може и такси да вземете между двата терминала.Предполагам,че няма да откажат

# 671
  • на село
Пристигам с Wizz, но искам да ползвам вътрешен полет на България Еър, но явно няма да стане работата с тези два терминала.
Мислех да си спестя търкалянето по пътищата сто часа, че съм за кратко в България.

# 672
Е, те да не са на 10 км един от друг?! Има и автобуси (с билети, градски транспорт) между тях, безплатния шатъл, такси, пеша... Само трябва да си прецените времето между полетите- не за друго, а заради възможни закъснения.

# 673
  • Вестерос
От ГТ може ли номер ?

# 674
  • София

От стария към новия терминал е 184. От терминал 2 към Терминал 1 е 84. Би трябвало да са на 20 минути, защото в общата им част се редуват и са на 10 минути. Има и безплатен бус между терминалите през половин час, но само през деня.

Общи условия

Активация на акаунт