iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 98

• 73 452
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Денис,Магнезий Цитрат ли се усвояваше най-добре от организма?

# 91
  • София
Денис,Магнезий Цитрат ли се усвояваше най-добре от организма?
Това е една от формите, с висока бионаличност. Действа и като лек лаксатив.
Трябва да се пие повече вода.

# 92
Някой поръчвала ли е ovaboost. Виждам, че цената му е изгодна за разлика от БГ пазар. Честно казано тези добавки са на доста по нормални цени. Дали е изгодно дори и да отиде на митницата?

# 93
Момичета срещали ли сте в сайта нещо за афти Pensive

# 94
  • Добрич
За афти съм много доволна от Borax CH5. В сайта е 6 разреждане и опаковката у нас е по-изгодна.
Скрит текст:
Ако не сте ползвали хомеопатични препрати има някои особености. / Не се приема кафе, какао, мента и др. Храна и течности непосредствено преди и след приема 5-10 мин. също./

# 95
Мнения за тези кристали https://www.iherb.com/pr/Crystal-Body-Deodorant-Body-Deodorant-S … 25-oz-120-g/55095 - наистина ли действат срещу миризмата от изпотяване?

Такъв взех на моят съпруг, който напоследък има проблем с изпотяването. Цяло учудване, че изобщо се съгласи да пробва, но е доволен  Peace

Код за отстъпка: MIH4702

# 96
За афти ще ти кажа безотказно лекарство, макар че не е по темата iherb - сода за хляб. Минава от 1-2 намазвания. От деца така ни лекуват.

# 97
За афти ще ти кажа безотказно лекарство, макар че не е по темата iherb - сода за хляб. Минава от 1-2 намазвания. От деца така ни лекуват.

за съжаление содата не ми помага. в момента съм с една огромна на сливицата и още няколко малки

# 98
Ооо, чак на сливиците никога не сме слагали сода. Там по-тежка артилерия като гранофорин (ако и клеева тинктура не помага) и въобще афти ли се водят или налепи, изискващи по-специално лечение. За лигавицата на устната кухина содата винаги ни е помагала за афти, но явно пак си зависи.

# 99
Мнения за тези кристали https://www.iherb.com/pr/Crystal-Body-Deodorant-Body-Deodorant-S … 25-oz-120-g/55095 - наистина ли действат срещу миризмата от изпотяване?

Такъв взех на моят съпруг, който напоследък има проблем с изпотяването. Цяло учудване, че изобщо се съгласи да пробва, но е доволен  Peace

Код за отстъпка: MIH4702
Аз ползвам от 2 дни на Crystal Body - travel стика, мокря го търкам, търкам, е усещам леко миризма, аз си мислих, че нищо няна да усетя. Не е фрапиращо, но е като всички део стикове Simple Smile

# 100
Благодаря, Денис за информацията.
Направих своята първа поръчка.
Код: AHO9356

# 101
Ооо, чак на сливиците никога не сме слагали сода. Там по-тежка артилерия като гранофорин (ако и клеева тинктура не помага) и въобще афти ли се водят или налепи, изискващи по-специално лечение. За лигавицата на устната кухина содата винаги ни е помагала за афти, но явно пак си зависи.

Точно афта си е. огромна раничка. не съм в българия и нямам достъп до гранофорин...
Все пак благодаря

# 102
как се справяте  с разтварянето на колагена на прах? слагам го в почти 200 мл вода , хубаво разбърквам и пак стои на парцали, дали това би попречило на усвояването му? мислех си, че е като протеина, не съм пила много от него, но някак беше доста по-плътен като вкус, колагена ми е много блудкав

FLR252 код за отстъпка

# 103
Какъв магнезий е за предпочитане при мускулни крампи? Гел за мазане или таблетки през устата?

# 104
Трудно се разтваря колагена, да, особено този на Неосел, на Докторс Бест е една идея по-лесно

Код за 5 % отстъпка от iHerb - SDB331

Общи условия

Активация на акаунт