Развод на 50, или тръгнала тепърва баба за дърва

• 113 957
  • 2 363
  •   1
Отговори
# 2 085
  • София
Цуцко, аз пък определено смятам, че хубавата половина на живота тепърва предстои.
И точно за това искам да си я преживея по най-хубавият и вълнуващ за мен начин.
Да пътувам, да се забвлявам, да ходя на концерти, театри, спорт и тн..
Дано не те притеснявам, но средната продължителност на живота у нас е 75 години. Та на 50 вече 2/3 са заминали.
А евентуалните болести и финансов недостиг?

# 2 086
Т.е. да не могат да се траят един друг, ама поне да могат да си делят парите за Corega-та и да си носят билков чай? Laughing

# 2 087
Не всички са болни и бедни на 50+.

# 2 088
  • София
Да, но и не всички на 50+ драпат за нова любов "като за последно", че и за брак.

# 2 089
Добре, че не разчитам живота ми да се определя от статистики..))

# 2 090
Винаги е имало такива, които на 50плюс живеят по-добре, с повече социални контакти, с повече пари от много на половината на възрастта им. Животът е много шарен.

# 2 091
Винаги е имало такива, които на 50плюс живеят по-добре, с повече социални контакти, с повече пари от много на половината на възрастта им. Животът е много шарен.

Това исках да кажа.
И без да драпат изобщо за брак, даже и за любов, просто да си живеят живота на пълни обороти.

# 2 092
  • София
Добре, че не разчитам живота ми да се определя от статистики..))
Те са факти, макар и за минало време. Но щом имаш такива свръхестествени сили...

# 2 093
Имам. И познавам себе си и тялото си как функционира и на какво реагира.
Та ако нямам сериозна причина за какво да се притеснявам, защо да не заложа на добрия вариант за развитие? Вместо да се фиксирам в по-малката вероятност нещо да се обърка?

# 2 094
  • София
Дай Боже всекиму. Ако забелязваш - не съм писала, че ТИ задължително ще си болна, бедна и ще живееш до 70.
Писах, че може по този начин да му се отговори на мераците за женене.

# 2 095
Дай Боже всекиму. Ако забелязваш - не съм писала, че ТИ задължително ще си болна, бедна и ще живееш до 70.

Нищо не схващам?
Кой има мераци за женене и ще му отговаряме?

# 2 096
  • София
Може ли някой да даде пример за "Мир вкъщи и любов навън". Колко често се случва едното и колко често другото. Тоест как се виждаш с любовта навън, та вкъщи мир да има? Интересно ми е Simple Smile
Говори с някой мъж, да ти каже.
В обедната почивка. Някои хотели имат тарифа за стая за почивка, което е евфемизъм за е*не
От личен опит - за извънбрачна връзка не е абсолютно наложително да се виждаш всекидневно. Или може за час-два, все се намира някакво извинение, особено когато не те следят вкъщи.

# 2 097
Не мисля, че Бианка не знае как стават срещите навън.
Мисля, че друго пита, как се поддържа този мир вкъщи, ако навън е истинската любов?

# 2 098
  • София

Нищо не схващам?
Кой има мераци за женене и ще му отговаряме?
Ейнджъл уинг писа, че мъж на 52 напирал да я взима и била любовта на живота му, аз изкоментирах, че 2/3 от неговият е минал.
Добре де, не ставало дума за женене, сгрешила съм. Отивам в ъгъла на колене

# 2 099
  • София
Не мисля, че Бианка не знае как стават срещите навън.
Мисля, че друго пита, как се поддържа този мир вкъщи, ако навън е истинската любов?

Ох, на 40+, с 3-4 деца, дори и да си в първи брак, да въздишаш за истинската любов, е малко инфантилно, не мислиш ли? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт