Развод на 50, или тръгнала тепърва баба за дърва

• 113 993
  • 2 363
  •   1
Отговори
# 1 995
Трябваше да му отговориш "Каква любов на живота, той 2/3 вече заминал, и то по-хубавата част"

Много остроумно, да.
Ох, такива ги редят някои, сякаш пък  последният нетипичен български мъж се е паднал на тях.

# 1 996
Ми не е моята представа за любов това.
Кое? Да се ожените ли?

Защо мислиш, че да се ожениш е гаранция за любов??
Не мисля, просто не разбрах кое точно не е представата ти за любов? Не го питам да се заяждам, не разбрах...той може изобщо да не е имал предвид да го обгрижваш..пари има и храна може да си поръчва и чистачка вкъщи да извика?

# 1 997
Цуцко, аз пък определено смятам, че хубавата половина на живота тепърва предстои.
И точно за това искам да си я преживея по най-хубавият и вълнуващ за мен начин.
Да пътувам, да се забвлявам, да ходя на концерти, театри, спорт и тн.. А не да съм сготвила и да гледам мач на дивана с него.

# 1 998
Цуцко, аз пък определено смятам, че хубавата половина на живота тепърва предстои.
И точно за това искам да си я преживея по най-хубавият и вълнуващ за мен начин.
Да пътувам, да се забвлявам, да ходя на концерти, театри, спорт и тн.. А не да съм сготвила и да гледам мач на дивана с него.
Като имаш мъж, не значи, че му ставаш слугиня, но явно той е дал да се разбере, че за това се жени???

# 1 999
Не искал да му слугувам, но манталитетът му беше такъв. Ама да се занимавам и да го превъзпитавам - нямах такива сили и желания.

# 2 000
Не искал да му слугувам, но манталитетът му беше такъв. Ама да се занимавам и да го превъзпитавам - нямах такива сили и желания.

Е, дано не си изпуснала...наистина любов!

# 2 001
Възможно е.. никой не знае.
Но интуицията ми направо крещеше и не можех да я пренебрегна.

Освен това - смятам, че мъжът трябва да се чувства избран и да е благодарен, а не жената..)

# 2 002
Освен това - смятам, че мъжът трябва да се чувства избран и да е благодарен, а не жената..)
И това е вярно!

# 2 003
Чак пък благодарен, вървим към длъжен май.
Взаимно се избират Simple Smile

# 2 004
Не е хубаво когато някой те иска "по нужда". Виж, когато е ненуждаещ се и те избере, това е друг въпрос.

# 2 005
Не е хубаво когато някой те иска "по нужда". Виж, когато е ненуждаещ се и те избере, това е друг въпрос.
Е как се разбира, че е по нужда! За избирането също е различно..имам приятелки избираха си даден мъж и си го сваляха, аз пък си взех от тези, дето мен сваляха..🤣

# 2 006
Е как се разбира, че е по нужда! За избирането също е различно..имам приятелки избираха си даден мъж и си го сваляха, аз пък си взех от тези, дето мен сваляха..🤣

Не знам как се разбира, няма формула, но при общуването, в разговорите и т.н. някак си личи. От друга страна ако могат взаимно да си задоволят нуждите може и да е ок. Важно е да няма излъгани камилчета. Един да търси да си удовлетвори определени нужди, другият да мисли за голямата ЛЮБОВ.

# 2 007
  • София /Абсурдистан
Балкански манталитет. Гледах някъде във Фейс, под обява за запознанство, един дядо написал като мотив "и аз искам да ям готвено". Просто нямам думи...

# 2 008
Защо, на дедешката възраст човекът си е казал истината просто Simple Smile Има много баби, които обичат да готвят!

# 2 009
Щеше да е малко странно ако дядото беше написал, че търси истинската любов

Общи условия

Активация на акаунт