Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-26

• 73 436
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Аз не зная как да се откача от база данните на досадните брокери. Предупреждавах, настоявах, даже ми направиха забележка, че не съм изтрита от системата им, като че ли това е може задължение. Ами пак ми звънят във всякакви часове на деня и като моля да не ме безпокоят повече най-нагло ми отговарят "Ами някой от Вашите познати може да търси" или "Чувствайте се поласкана". Е, на това освен нахалство и тотален непрофесионализъм не зная какво друго определение да дам. Още малко като крадец се втурне в дома ми трябва да се чувствам специално избрана и поласкана от вниманието.

# 76
Ако не е разписано позволение за ползване и разпространение на лични данни, пробвай със "защита на потребителя". Имаше някъде онлайн форма за оплаквания

# 77
Ако не е разписано позволение за ползване и разпространение на лични данни, пробвай със "защита на потребителя". Имаше някъде онлайн форма за оплаквания
Точно с такава заплаха се оттървах моментално от едни подобни досадници.

# 78
  • Куциндрел
Аз за това действах чрез личен брокер. Той да обира после обажданията за имоти. Joy Joy Joy
Да питам варненци - търсят ли се земи в местност Ваялар?

# 79
Аз не зная как да се откача от база данните на досадните брокери. Предупреждавах, настоявах, даже ми направиха забележка, че не съм изтрита от системата им, като че ли това е може задължение. Ами пак ми звънят във всякакви часове на деня и като моля да не ме безпокоят повече най-нагло ми отговарят "Ами някой от Вашите познати може да търси" или "Чувствайте се поласкана". Е, на това освен нахалство и тотален непрофесионализъм не зная какво друго определение да дам. Още малко като крадец се втурне в дома ми трябва да се чувствам специално избрана и поласкана от вниманието.
Блокирам всеки номер, един по един. Ако някой се добере, казвам купих вече, не ме търсете и пак блок.

# 80
Тази сграда в Трошево срещу Експресбанк не е лоша, с добро изложение, не гледа в прозорците и не пречи на панелката.  Peace
А за Пикадили Младост разбрах, че там ще се строи Лидъл. Те вече копаят, ако беше блок щеше вече да се продава.

# 81
Тази сграда в Трошево срещу Експресбанк не е лоша, с добро изложение, не гледа в прозорците и не пречи на панелката.  Peace
А за Пикадили Младост разбрах, че там ще се строи Лидъл. Те вече копаят, ако беше блок щеше вече да се продава.
Лидъл ще е Пикадили до Окръжна болница. В Младост май ще е жилищна сграда...

# 82
  • In transit
Стига бе! 17 етажа.... Тия са луди, тая сграда ще седи точно като изс...а там. Да не говорим, че ще закрие гледката на половината Бриз. Очаквам кръгчето на детелината да застроят с една кооперация. Sad

Конструмакс започват две сгради в Левски и Трошево. Споменаха ми за около 600е/м2 средна цена.

# 83
Лидъл ще е Пикадили до Окръжна болница. В Младост май ще е жилищна сграда...
Бабите си говориха, че става Лидъл, а те знаят всичко  Mr. Green

# 84
  • Варна
И аз чух за Лидл, нищо че тук се пишеше за някаква жилищна сграда, тип затворен комплекс.
На сайта на конструмакс няма никаква информация за бъдещи проекти в Левски или Трошево. На този на комфорт брокерс има някаква сграда, която уж ще е в Левски, ама съм склонен да мисля, че ще е някъде из лозята на Изгрев. Grinning
А този 17 етажния грамадан, който ще правят до пилоните, верно ще закрие доста голяма част от гледката на някой, който до сега се е радвал на море.

# 85
  • In transit
Ето за Лидъла в Младост:
 Цитирано от друг форум: "Имота на Пикадили е бил около 12 000 квадрата, които в момента са разделени на 8000 за Лидъл ПИ (10135.3512.1433) - с лице към Сливница и около 4000 остават за стария собственик на Пикадили между Бриколаж и Лидъл (ПИ 10135.3512.1432), където се предвижда блок. "
http://www.riosv-varna.org/Prevantivna%20dejnost/PR%20OVOS/2017/152-PR-2017.pdf

За конструмакс, госпожата, която ми се обади ми каза, че още никъде нямало официално, но започвали строеж. Така, че може да питате във фирмата, ако някой има интерес.

# 86
Много Лидъл ще стане. Rolling Eyes

# 87
  • Варна
Много Лидъл ще стане. Rolling Eyes

Да му мисли Цочето Joy

# 88
  • In transit

JoyJoyJoy Нека има, само $$ да има какво да харчим в тях!

# 89
Блокирам всеки номер, един по един. Ако някой се добере, казвам купих вече, не ме търсете и пак блок.
И аз така, сложих си приложение, и блокира хем обаждания, хем смс-и, щото моя телефон няма такава настройка.

Общи условия

Активация на акаунт