Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-26

• 73 425
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • In transit
Някой има ли идея къде се намира тази сграда? Брокерът не казва

Аз мисля, че е новата сграда, която все още в строеж над Кауфланда в Бриз. То и в обявата пише строителство 2018 - Кауфланд

Пише Възраждане
Ако е Възраждане 2, там има само 1 сграда, която строят там, около 8-9 етажна е, точно над Лидъл, под бул. 3-ти Март. А снимката е от друга сграда на същия строител най-вероятно. Там на самата сграда има табела с телефон за директни продажби. А вие защо не взехте да обиколите кварталите и да видите къде се строи ами се занимавате с такива несериозни фирми като тази? На всеки строеж си пише телефони на строителя и/или инеститора и какво се продава.

Скрит текст:

И тук няма нищо свободно
Тук свършиха свободните още миналото лято преди да започнат да го строят.

# 61
Точно над Лидъл се пада, още нямат разрешително но може да се депозира. В старата тема е обсъждано.

# 62
Точно над Лидъл се пада, още нямат разрешително но може да се депозира. В старата тема е обсъждано.

Знам, но брокерът така и не каза коя е кооперацията, а уж била вече в строеж

# 63

Естествено че ще те замотат, иначе как ще вземат 3%.
Марто знае подробности, питай го на лично. Peace

# 64

Естествено че ще те замотат, иначе как ще вземат 3%.
Марто знае подробности, питай го на лично. Peace

Обсъдихме въпроса с него
То и аз се сещам за коя кооперация става въпрос, но все пак да попитам  Grinning

# 65
  • Sofia
Здравейте, напоследък се оглеждаме за апартамент за покупка в кв. Иван Вазов. Тук работя, детето ми учи, а и квартала ми е по сърце. Цените на квадрат обаче са се вдигнали невероятно много и честно казано ми се виждат нереални за това, което се предлага. Сега съм в дилема дали да бързаме или да изчакаме - упорито се говори за нов имотен балон. Искам да допълня, че живея в квартала под наем и наемът, който плащам не е висок. Ще ми бъде интересно да чуя и вашето мнение ?

В близките квартали може да намерите, но в Иван Вазов само 1 нова сграда съм вижала. Имотни балони може и цял живот да си чакате,а годините в плащане на наеми не намаляват. С напредване на годините и банките по-трудно отпускат кредити.

# 66
  • Варна
От днес вече има багер, който разчиства терена до пилоните със знамената на Почивка. Възложител Майт ЕООД. Строител Корект63. Срок за завършване 24 месеца. Планирана дата за започване на строежа 04.2018г.

# 67
От днес вече има багер, който разчиства терена до пилоните със знамената на Почивка. Възложител Майт ЕООД. Строител Корект63. Срок за завършване 24 месеца. Планирана дата за започване на строежа 04.2018г.

Къде има кооперация там?

тази ли

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 11:47 от Dream Team

# 68
https://mait.bg/бриз/
Сигурно за тази става дума...

# 69
А цените какви са?

# 70
  • Варна

Точно, на сайта им, предстоящи проекти...
Щом багер разчиства терен се предполага, че сграда няма. Цени няма и на сайта, но се знае кой е възложител, кой изпълнител, ами заинтересованите да се обадят. Предвид местоположението прогнозирам около 1000 евро на квадрат. На зелено предполагам ще са по-ниски.

# 71
Много добре изглежда на проект.

# 72
Определено, но е точно до булеварда сигурно ще е шумно и прашно. Аз лично бих предпочел навътре по кварталите, а не на главен булевард.

# 73
  • Варна
И аз мисля, че ще е супер шумно, не мога да си обясня кой ги купува тия неща, но явно има, щом строят толкова много. Този е един от 'състезателните' булеварди, като се стопли всяка вечер се гонят я мотори, я автомобили, а родната полиция нанка и не предприема мерки за ограничаване на състезанията и осигуряване на спокоен сън на гражданите хахах Grinning

# 74
Определено, но е точно до булеварда сигурно ще е шумно и прашно. Аз лично бих предпочел навътре по кварталите, а не на главен булевард.
Не е съвсем на булеварда, и шумно няма да е ако дограмите са качествени. За прашно- да, особено лятото.

Общи условия

Активация на акаунт