Желая ти много здраве, много усмивки и семейно щастие

?
Sigurno e niakoi mangal, deto sabirat lipa! vie na koi etaj ste 4e .............? nie sme na tretia i minalata godina dokato si gledam tekevizia i poglejdam po edno vreme.... na darvoto se ka4il 1 mangal i me gleda!!! napravo iztrapnax!!!!!!!!!!! 
, избягали сме навреме.
и се налагаше с Петя да яхаме метлата
, ама карай....да са ни живи и здрави/. 

Сигурно е бил някой дето са го изгонили по бели гащи, че се е чудел какво да си облече
Преди време бях чула за един случай дето на едно момиче и крадяха редовно бикините ама ...... той май си правеше колекция затова ги е крадял 
ама така е на първия етаж. Сега има друго интересно да ви разправям. Вчера бяхме на банкет на Ро и Ни. Празнуваха 10 години. Може и да се е чуло и заря имаше.
Николов беше поканили Гого и Ева и най интересното е че с Гого изпяхме последния коплет на Бургаски вечери заедно.
Ама Дидо докато ме снима, песента свърши. Инъче си поиграх , че отдавна не бях ходила на светски събития. ААА и една подложка за мишка спечелих, ама не ми трябва. Те от Ро и Ни и преди са ми давали такива , само тази дето е юбилейна. Ако някой иска мога да му я подаря. 
ама и аз искам на това заливчееее.