Раничка на шийката на матката - част 6

• 58 575
  • 633
  •   1
Отговори
# 480
Дълбоооко в провинцията Joy Стигнахме и до обгаряне с ток.

# 481
Дълбоооко в провинцията Joy Стигнахме и до обгаряне с ток.
Така, отивате и искате цитонамазка, микробиология и колпоскопия, но с лугов разтвор.След цитонамазката )дай боже да е добра и колпоскопията също) ако се налага ще искате биопсия.
Никакво горене преди щателно заключение.Успех и пишете ако има нужда!🌹

# 482
Благодаря! А ако все пак я обгорим - на 27 години съм - пречи ли за забременяване и износване на дете? Раждала съм вече 1 път по естествен начин, ако има значение.

# 483
  • Бургас
На мен навремето ми оставиха около отвора за да може да се разтегли, но не съм раждала втори път и не знам какво се случва.

# 484
Благодаря! А ако все пак я обгорим - на 27 години съм - пречи ли за забременяване и износване на дете? Раждала съм вече 1 път по естествен начин, ако има значение.
Не пречи, но преди да се знае защо има изменения там, не бива да се гори.

# 485
Моето се оказа полип. Докторката ми каза, че има вариант само с обгаряне. Вие запознати ли сте с други начини на премахване на полип? Извинете, ако не е по темата.

# 486
Каквото и да е, преди да предприемете, каквото и да е, направете още поне 2 консултации.
Моето се оказа полип. Докторката ми каза, че има вариант само с обгаряне. Вие запознати ли сте с други начини на премахване на полип? Извинете, ако не е по темата.

# 487
Резултата ми е 2ра група. Имам възпаление и ми изписаха маКмирор

# 488
Супер!:)

# 489
Мисля да се излекувам с макмирор-а и другия месец да отида за 3то мнениеи съответно 2ра цитонамазка.

# 490
Аз бих казала да идеш на микробиология седмица след лечението, а цитонамазка нека да се направи след 3м.
Колпоскопия направиха ли?

# 491
Не, тук не предлагат колпоскопия. Трябва в София. Благодаря за помощта! Gift Heart

# 492
Здравейте момичета, бих искала да ми препоръчате, тъй като съм 3А група и ме интересува адекватен лекар който да ми премахне по някакъв начин раничката и да смъкна групата или чрез медикаменти ако изобщо има този вариант. Моля на истина за препоръка на добър лекар. Благодаря ви

# 493
Здравейте! Лекувана ми е веднъж раничка, но няма да препоръчам този лекар. Ако искате , за София, вижте информация за д-р Светла Динева (Мед. център "Санус 2000") и за д-р Ковачев (ВМА).
Здравейте момичета, бих искала да ми препоръчате, тъй като съм 3А група и ме интересува адекватен лекар който да ми премахне по някакъв начин раничката и да смъкна групата или чрез медикаменти ако изобщо има този вариант. Моля на истина за препоръка на добър лекар. Благодаря ви

# 494
Моля да ми кажете дали е проблем забременяването ако раничка на маточната шийка е премахната с лазер?

Общи условия

Активация на акаунт