Звездни компромати - 359

• 108 521
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Даниел Петканов е публикувал, че с Александра ще имат дете

https://www.instagram.com/p/BhqbZjJjICY/?hl=bg&taken-by=daniell_petkanov

Не знам обаче дали не се шегува нещо.

Май е шега във връзка с корема му, защото пише "Бременен съм в 4-тия месец". Очичкил се е.

# 481
Айс, аз не забелязах майката на Златка да има проблем със зъбите. Напротив, жената беше с грим, прическа и изглеждаше много добре.
Май ставаше въпрос за майката на Гани. Не гледам Капките и не съм сигурна.

# 482
Само дете им липсва на тези двамцата, че да е пълен сериала. И според мен е шегичка, заради начина по който е излязал на снимката.

# 483
Айс, аз не забелязах майката на Златка да има проблем със зъбите. Напротив, жената беше с грим, прическа и изглеждаше много добре.

Видя се съвсем за малко. Дадоха я в кадър от ляво (тоест левия ѝ профил).
Аз много забелязвам зъбите на хората. Flushed (и стъпалата) Grin Не съм У ред. Satisfied

# 484
Какъв беше случаят около кметицата на Младост? Хората, живеещи там, ли я бяха издигнали или аз се бъркам нещо? Имаше някаква драма скоро там около един строеж.

# 485
Бербатов в последно време е много активен в социалните мрежи, постоянно качва снимки с децата и нито една с Елена.

Бербатов винаги е държал Елена настрани от медийното пространство, децата си също никога не ги снима така че да им се виждат ясно чертите и лицата..Общи техни снимки може да видим само от папараците..
http://www.bgdnes.bg/Article/6446976

Виктория Бекъм с децата Kissing Heart
https://www.instagram.com/p/BhpxEgwF1Ta/?taken-by=victoriabeckham

# 486
Много хубава снимка на Бекъмови. Бербатов е голям кифльоч...

# 487
Оф, и тоя за Майкъл Джексън се е взел. Яко го е ударила звездоманията и него. Крие децата, крие жената, да не би някой да ги отвлече ли, или пък  урочаса?!. Joy

# 488
Към Бербатов май имаше някакви заплахи за отвличане преди време, така че с основание се крие. А и защо всичко да трябва да е на показ? Все пак е футболист, а жена му - жена на футболист, не е като да работят с външността си и да трябва да са под прожекторите.

# 489
  • Once there was a Hushpuppy...
Към Бербатов май имаше някакви заплахи за отвличане преди време, така че с основание се крие. А и защо всичко да трябва да е на показ? Все пак е футболист, а жена му - жена на футболист, не е като да работят с външността си и да трябва да са под прожекторите.

Абсолютно Peace

И според мен за никой не се взел, а колежката Евана се поизсили...Както и да е.
Много по-добро впечатление ми прави с криенето си, както се каза вече, отколкото разните други с показването си.

# 490
  • Пловдив
Май ставаше въпрос за майката на Гани. Не гледам Капките и не съм сигурна.
Говорих за приятелка на Златка,стоеше до майка и...същата като нея-близначки по хирург  Wink

# 491
  • Viena
Ирина,горката какви глупости е писала във фейса....не е истина.Има и въпрос към всички*За какво се ползват дългите нокти на кутрето при мъжете*

# 492
  • Варна
Ирина,горката какви глупости е писала във фейса....не е истина.Има и въпрос към всички*За какво се ползват дългите нокти на кутрето при мъжете*
Нали е съфорумка и черпи идеи от тук. Има такива тема, мисля.

# 493
  • Rock & Roll feeling ...
Добавям го в колекцията ми с култови изразчета от форума!

*За какво се ползват дългите нокти на кутрето при мъжете*
Да си бъркат в ушите и носа,докато четат напъните ти да си нещо,което не си.

# 494
  • Viena
Абе незнам,ама *майка на годината* и* ресторантьор на века*,такива неща ...........

Общи условия

Активация на акаунт