Звездни компромати - 359

• 108 494
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Пропускате, че дъщеря ѝ знае кой е МирО и иска да си сложи негова картина на шините си. Много сте невнимателни.

# 496
  • Rock & Roll feeling ...
Аз нищо не пропускам,защото дори не съм отворила фейса й да се запозная за какво иде реч.
На мнение съм,че нещо по-жалко от Ирини е да следиш с интерес живота й.
Толкова ми е все тая как го живее и какво я вълнува,че ако се впусне и във внезапна благотворителност към деца и животни едновременно,пак няма да ме трогне.  Тя и Ива Екимова са ми мазни,фалшиви,двулични,неприятни душици,които даже за раздумка във форума не стават.

# 497
  • София-Младост
Пропускате, че дъщеря ѝ знае кой е МирО и иска да си сложи негова картина на шините си. Много сте невнимателни.
Бяха ваканцията в Испания все пак Simple Smile Хубаво е, че знае кой е Хуан МирО, друг е въпроса дали зъботехника знае, че да го изкопира;)

# 498
Айс, аз не забелязах майката на Златка да има проблем със зъбите. Напротив, жената беше с грим, прическа и изглеждаше много добре.

Видя се съвсем за малко. Дадоха я в кадър от ляво (тоест левия ѝ профил).
Аз много забелязвам зъбите на хората. Flushed (и стъпалата) Grin Не съм У ред. Satisfied
Аз днес гледах записа на Като две капки вода, че бях навън вчера и също забелязах, че няма зъб майката на Златка иначе изглежда запазена жена. Затова пък в публиката на песента на Златка танцуваха много активно три и едната от тях беше Лидка Скалата, тази д която Алисия се снима непрекъснато
Ето ги
http://prikachi.com/images.php?images/443/9309443B.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/446/9309446S.jpg

# 499
  • Пловдив
М дааа...Лидка така ентусиазирано скачкаше на пеенето на Златиту  Mr. Green Stop

# 500
  • София
Трябва да спра да ям докато чета темата и разглеждам някои от недоразуменията тук. Рязко изгубвам апетит, току виж може да сваля някое кило от пропускане на хранене. Grinning

Гани защо си го е причинила този нос? Като извънземна е. Не той беше проблемът в лицето, а маймунския гъз, пардон, устни.

# 501
Гани защо си го е причинила този нос? Като извънземна е. Не той беше проблемът в лицето, а маймунския гъз, пардон, устни.
Докато има кой да им коментира снимките с фалшиви хвалби до небесата, така ще е...

# 502
По-големия въпрос е ние защо ги коментираме тук всекидневно, ама...човещинка.

# 503
Lily, къде си? Липсват ми веселите ти коментари.

# 504
# 505
Трябва да спра да ям докато чета темата и разглеждам някои от недоразуменията тук. Рязко изгубвам апетит, току виж може да сваля някое кило от пропускане на хранене. Grinning

А те май са постоянни? Т.е. силикон, а не хиалурон или други течности, които се разграждат с времето.
Искам да кажа, че по-добре няма да става, с възрастта тоя нос ще изтънее още, устните ще увисват надолу. Просто не искам да си я представям.
https://www.oddee.com/_media/imgs/articles/a359_Amanda.jpg

# 506
Даниел Петканов е публикувал, че с Александра ще имат дете

https://www.instagram.com/p/BhqbZjJjICY/?hl=bg&taken-by=daniell_petkanov

Не знам обаче дали не се шегува нещо.

Май е шега във връзка с корема му, защото пише "Бременен съм в 4-тия месец". Очичкил се е.
В момента е детегледач на сина на М.Цветков в Борисовата Grinning

# 507
На мен носът на Гани ми харесва, но тия джукища... чак ме боли като ги гледам ... Имам чувството, че ще гръмнат, изглеждат болезнено подути. Grin

# 508
  • София
Силикон в устните не се слага от доста години вече. Не знам какъв набухвател ползва Гани, че да поддържа такива ослепителни джуки. Joy Носът й стои повече от комично, но ме кефи, че има такива жени, за да се забавлявам на техен гръб.

# 509
  • Rock & Roll feeling ...
но ме кефи, че има такива жени, за да се забавлявам на техен гръб.

Е кое ти е забавно ?
Все едно да се забавляваш с чуждото нещастие,въпреки,че е родено от празноглавие и болни амбиции.
Хора с недъзи. Първо на личността,после и на физиката. Съжалявам ги до момента в който започнат да се кикерчат най-самоуверено, там почвам да ги презирам и намирам за толкова тъпи,че дори не знаят колко са тъпи и нелепи.

Общи условия

Активация на акаунт