Звездни компромати - 359

• 108 513
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
М да...то трябва цяла клиника за всички тях  Grinning Снощи на капките даваха майката на Златка и до нея явно приятелка-ми те еднакви със Златката.

# 466
М да...то трябва цяла клиника за всички тях  Grinning Снощи на капките даваха майката на Златка и до нея явно приятелка-ми те еднакви със Златката.

Направи ми впечатление, че Хилда Казасян изглеждаше много добре, направо младееше.

# 467
  • Перник
Видях те ли Ганиту и новия и нос  Mr. Green
Скрит текст:

Страхотен нос
Това жена ли е?

# 468
Гани е гротеска. Синята брада до нея също. Дилофф-син, нали? Ами вече наистина е син. Joy

# 469
  • София
На Бербатов не му ли се роди трето дете и то отдавна?

# 470

Не съм чула за такова нещо. Но не е изключено, той доста пазеше личния си живот допреди година - две.

# 471
Видях те ли Ганиту и новия и нос  Mr. Green
Скрит текст:

По-големият сеир на тази снимка е Дилов - син, изпаднал във възхита от нея. Такова падение...

# 472
Явно е била фалшива новината, че очаква трето  Wink

# 473
  • София
Клои Кардашиян е родила на 12.04, след като в медиите се завъртяли клипчета как бащата на детето й се целува с друга. Въпросният има бебе на 16 месеца от бившата си приятелка и с Клои започват връзката си докато бившата е бременна. Тези са по-зле от сапунените сериали, другата сестра, която роди наскоро, Кайли, пък не знаеше кой е бащата и прави ДНК тест.

Бебето на Клои е момиче и се казва True, не отстъпва на първите братовчеди Stormi, North West, Saint West и Chicago West 😃

# 474

A майка й нямаше един зъб. Виждаше се като се усмихне по-широко.
Не го разбирам това - тунинг, тунинг, тунинг, возене в джипове за 100 хил евро, а няма помощ за мама да си оправи зъбите...

# 475
  • Пловдив

Направи ми впечатление, че Хилда Казасян изглеждаше много добре, направо младееше.
в лице-да,обаче ако сте гледали снощният епизод на Капките,имаше едно повторение на забавен каданс и така и се тресяха месата и до от китката до лакътя!

# 476
  • София
Бербатов в последно време е много активен в социалните мрежи, постоянно качва снимки с децата и нито една с Елена.

# 477
Айс, аз не забелязах майката на Златка да има проблем със зъбите. Напротив, жената беше с грим, прическа и изглеждаше много добре.

# 478
  • Rock & Roll feeling ...
В момента арестуват кемтицата на " Младост" с подкуп за строж на нова сграда, има живо излъчване в пик линк

# 479
Даниел Петканов е публикувал, че с Александра ще имат дете

https://www.instagram.com/p/BhqbZjJjICY/?hl=bg&taken-by=daniell_petkanov

Не знам обаче дали не се шегува нещо.

Общи условия

Активация на акаунт