Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 48

• 100 246
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Ехх, толкова се чудех между крема и спрея  Sad
~Lily~ - би ли споделила мнение/впечатление?

# 31
Здравейте.Някой ползвал ли е от шампоаните на Лореал botanicals с кориандър? Напоследък доста ги хвалят,но все нещо ме спира да си купя Grinning

Да, купих ги в началото на зимата заедно с маската и още съм на средата на опаковката (но редувам и с други по принцип). Та опаковката (разфасовката, по-точно)  за мен е по-скоро минус, защото колкото и да ми харесва и добре да ми действа един шампоан, съм свикнала да ползвам поне още един. Плюс е ароматът, на мен много ми харесва, освен това се задържа доста време. Като цяло съм доволна, с тънка коса съм,  нетретирана, мия максимум на два дни и обикновено ползвам продукти за обем и за нормална коса.

# 32
Скрит текст:
Ехх, толкова се чудех между крема и спрея  Sad
~Lily~ - би ли споделила мнение/впечатление?
Спрея и аз не харесвам, сплъстява косата, но от крема това ми е n-та опаковка, не ги броя вече... Купувах масла, олиа, други кремове за коса, ВВ на Dove, крем на John Frieda, Tigi и още знайни и незнайни марки, но това е моят крем. Ако сложа малко повече, ми утежнява косата, но се научих да ползвам по две помпички и те са ми идеалното количество за цялата коса. На следващия ден след миенето на косата, само я намачквам с мокри ръце и тя застава като току що направена.

# 33
Звучи чудесно, ще го пробвам, благодаря!

# 34
  • Варна
Лили, а би ли показала как изглежда косата ти с този крем, сигурно е много къдрава щом ти стига такова количество.  Аз също го използвам, но моята коса е много дълга и нещо не ми харесва резултата, та последно време само с крема на Линеа био успявам да докарам вида който искам. Дали идва вече много тежка от дължината и затова не се оформят толкова добре къдриците 😐 При използване на различни шампоани също има различни резултати, след слагане на крема.

# 35
Взех си днес любимата намалена спирала на Макс Фактор от Лили,  благодаря на дамата, която сподели, че са на такива приятни цени! Имаше доста интересни промоции на продукти на марката, даже се изненадах. Нямах време обаче да разгледам, ще мина утре пак. Червилата Color Elixir бяха 7-8 лв., дано не бъркам името на серията, ще се поправя по-късно. Говоря за онези със златистите опаковки.

# 36
Такава е косата ми.

# 37
  • София
Много интересен изглежда този крем за къдрава коса. Не съм го забелязала в магазина. Ползвала съм какви ли не, но косата ми е лепкава и не ми харесва. Благодаря, че споделихте, ще го изпробвам!

# 38
Понеже основата му не е толкова наситено тъмна, брокатът стои нежно и всъщност е доста приятно. Моят нюанс е този
Това е и моето, много е приятно, обаче цвета му ми идва зимен, трябваше есента да ги пуснат, не сега.
Поносих го наколко пъти, и минах на по-светли цветове.

# 39
  • вкъщи
Този крем е хубав да, но открих нещо по-ефективно, при което ми стоят къдриците по-подредени и не стърчат малки косъмчета тук таме. Гел пяна за коса, която ги прави меки, еластични и бляскави. Ако проявявате интерес ще я снимам и ще покажа и ефекта. Професионална и не се продава свободно.

# 40
Този крем е хубав да, но открих нещо по-ефективно, при което ми стоят къдриците по-подредени и не стърчат малки косъмчета тук таме. Гел пяна за коса, която ги прави меки, еластични и бляскави. Ако проявявате интерес ще я снимам и ще покажа и ефекта. Професионална и не се продава свободно.
Ако може да снимаш , ще е чудесно Wink

# 41
Ако проявявате интерес ще я снимам и ще покажа и ефекта. Професионална и не се продава свободно.
Е, може ли такъв въпрос в тая тема?! Laughing Естествено, че проявяваме интерес, моля. bouquet

# 42
# 43
Сега, ако кажеш и от къде може да се купи, ще е чудесно. Grinning

# 44
  • МАРС
Някой беше похвалил контуриращата палитра на Trend it up, но не стана ясно за коя от двете?

Общи условия

Активация на акаунт