Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 48

• 100 301
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
  • вкъщи
Ами... Поръча ми я фризьорката от дистрибутор.

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 17:27 от лелка

# 46
Ами... Поръча ми я фризьоркатаот дистрибутор.

Погледни отзад на етикета, който е залепен с българския превод трябва да пише името на дистрибутора или вносителя

# 47
  • вкъщи
Скрит текст:

Скрит текст:
Снимката е на 2 ден след миене, иначе косата изглежда по-добре. Спирам вече да спамя, но понеже съм доволна и от години търсех своя продукт, смея да твърдя, че вече го намерих. Единствено снабдяването е по-сложно, но си струва. А и не е скъпа-10 лв.

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 10:30 от bubanka

# 48
Има ли хубава, чиста росзова вода в ДМ и Лили? Искам да купя за дъщеря ми.
Наскоро от аптека си взех розовата вода на Икаров, не съм гледала дали я има в ДМ или Лили. Взех я, защото ми се беше получило раздразнение, сърбеж на долния клепач и определено ми помогна. Използвам я също така и след измиване на лицето - кожата ми изглежда много озарена и освежена, също и след епилация.
Скрит текст:

Днес си взех от сенките на Llums - все още не съм ги пробвала, но от тестването в магазина ми харесаха, имат много красив бляскав ефект.

# 49
На Алтея органик е много хубава розовата вода, също много съм доволна и от Ауриметрия, но ги има по Био еко и тн. магазини. На Икаров не са особено добри продуктите.

# 50
  • Варна
+1 за розовата вода на Икаров и аз съм от доволните, друга розова вода, която харесвам е тази на Nature of Agiva

# 51
Първо да кажа, че лелката хич не е лелка - да не се прави...😄
И после  - лелка, косите ни са едно към едно откъм къдравост. Полукъдрава, получуплива - така я определям аз моята, съответно и твоята.
Пробвала ли си млякото за коса на Балеа?

Това е новото ми откритие - много добро за моята коса. Хем я оформя, хем е подхранва.
Другият ми фаворит е показания от Лили крем на Балеа за къдрави коси.

# 52
Здравейте,
Нова съм във форума (е, преди много време имах регистрация, която не си спомням и ми наложи се да се регистрирам наново) и бих искала да се присъединя към вашата тема. Смятам, че в дрогериите могат да се намерят много качествени продукти на достъпни цени и ще се радвам да споделяме опит.
За да не е "голо" включването мо, искам да похваля серумът с хиалурон на Delia (Delia Hyaluronic acid 100% face and neckilne serum). Кожата ми е мазна, но доста дехидратирана. Серумът не я омазнява, напротив - усещам я гладка, хидратирана и дори матирана, сякаш напомпана с вода. С една дума - препоръчвам Simple Smile

# 53
  • вкъщи
Млякото за коса на Балеа не съм пробвала..Ма то толкова продукти лепам на косата си, че не знам къде бих го вместила и него. Олио, пяна, кокосова вода.

Този серум му се чудих днес в Лили. Е утре ще го взема. Благодаря за мнението.

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 10:30 от bubanka

# 54
Аз хвалих първата, но за съжаление свърших контура. В кой ДМ я има налична, скоро не съм я виждала никъде?

Някой беше похвалил контуриращата палитра на Trend it up, но не стана ясно за коя от двете?

# 55
Добър вечер,дами Simple Smile
В ДМ срещали ли сте рол-он за кола маска,а също и ленти за кола маска?

# 56
Млякото за коса на Балеа не съм пробвала..Ма то толкова продукти лепам на косата си, че не знам къде бих го вместила и него. Олио, пяна, кокосова вода.
Никога не ползвам повече от един продукт на косата си - най-малкото, за да видя конкретното му действие. Пробвай така и виж кой от наличните ще ти се отрази най-добре.

# 57
  • София
Добър вечер,дами Simple Smile
В ДМ срещали ли сте рол-он за кола маска,а също и ленти за кола маска?

Да, има по принцип.

# 58
  • Варна
Лили, знаех си аз 😉 Много добре ти стои 😘
В сравнение с твоята, моята си е направо косище звяр. Но аз също я изрусявам от сто години, та са ни сходни откъм тормоз май и доста от ползваните продукти ни съвпадат като действие.
Ето го моето чудо, с което водя едночасова борба като вляза в банята 😁

Тук като че ли са по-изразени къдриците, дали защото е по-тъмна или само така ми се струва...

# 59
  • София
Здравейте,
Нова съм във форума (е, преди много време имах регистрация, която не си спомням и ми наложи се да се регистрирам наново) и бих искала да се присъединя към вашата тема. Смятам, че в дрогериите могат да се намерят много качествени продукти на достъпни цени и ще се радвам да споделяме опит.
За да не е "голо" включването мо, искам да похваля серумът с хиалурон на Delia (Delia Hyaluronic acid 100% face and neckilne serum). Кожата ми е мазна, но доста дехидратирана. Серумът не я омазнява, напротив - усещам я гладка, хидратирана и дори матирана, сякаш напомпана с вода. С една дума - препоръчвам Simple Smile
Пробвай и този, също е добър, даже може би е по-подходящ за мазна кожа – https://www.enzo.bg/delia-cosmetics/professional-face-care-mande … liceto-i-shijata/ Чудя се дали и как двата могат да се съчетаят.
П.П. Не знам защо на снимката пише 4% като е 5%.

Общи условия

Активация на акаунт