Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 48

• 100 544
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • Across the Multiverse
Този бронзант (на Палмърс) става ли за много светла кожа? В смисъл изглежда ли естествено или оранжавее? А на Дав ? Имат ли видове: за светла, за тъмна, или е само по 1 вид от марка?
И като се заговори за бронзанти, едно време Гарние мисля имаха крем за лице от сорта на ББ крем с малко количество автобронзант в него. Стоеше много приятно. Знаете ли дали има в момента подобен продукт на пазара (може и на друга марка) ?

# 526
  • София
Защо? Grinning Попаднала си на онова "мъртвешкото" матово с прекрасните снимки в нета ли? Joy

Не. Разочаровах се от червилата на ГР Smart Lips. Oт тогава наблягам на други марки.

# 527
  • На ръба..
Да кажа първо, че съм много бяла, е не като англичаните с рижавата китара, но да, много съм бяла.
Миналото лято изкарах само на бронзанта на Палмърс, живея на морето, ама морето ми е забранено. Не съм ползвала друг бронзант, но четох доста преди да се спра на този. Тена се трупа постепенно и пада постепенно, няма петна, оранжеви белези, но пак си трябва ексфолиант, хидратиране и хидратиране. Е противен случай пада много бързо.

# 528
Тези новите червила на ГР ми харесаха като усещане, ама не са трайни- около 2 часа и то без ядене.

# 529
И при мен не са трайни тези. Любимите са ми в червената матова гилза, много комфортни. С молив отдолу издържат доста повече от тези течните, поне при мен.

Кое е мъртвешкото матово червило? Joy

# 530
И аз приключих с Голдън Роуз, неприятно ми миришат червилата им

# 531
  • София
Имате ли впечатления от базата на Аура, която е намалена в новата брошура?
Аз лично не я харесвам. Мисля и че съм писала за нея. Но съм я ползвала само един-два пъти и все се каня да я пробвам пак, но не стигам до нея. Много ми е силиконова и някак мазничка, а аз предпочитам кремообразни бази. Ако при теб не е така, може и да ти хареса. Фон дьо тенът ми се нанесе ужасно след нея и изглеждаше доста зле.

# 532
О, значи на мен ще ми хареса, аз съм с точно обратните предпочитания. А с каква кожа си?

# 533
  • София

Кое е мъртвешкото матово червило? Joy

Това, но на живо е доста по - мъртвешко 😀

# 534
  • Варна

Отново лимитка на пяна за бръснене Simple Smile но предната с кокос ми допадаше повече ..... шансове да я намеря няма нали?

И душ пяна ванилия Simple Smile
Очарована съм от трайността на аромата й. Кожата ми мирише часове след душа Simple Smile а я взех за в залата , че ми е по удобна , защото е флакон !

# 535
Мдаааааа, точно това е мъртвешкото, което е в предния пост Grinning Излъгах се по снимки в нета и по светлината в магазина, обаче щом излязох навън....маааайко мила! Joy

# 536
  • София
О, значи на мен ще ми хареса, аз съм с точно обратните предпочитания. А с каква кожа си?
С нормална, лятото по-скоро смесена. На базата не намерих да пише за каква кожа е.

А за мъртвешкото червило - и аз го имаХ Joy Не последната, а предишната Коледа бях на работа и се бях издокарала с него. Всички колежки ме гледаха в устата, то клиенти нямаше Sweat Smile После го разкарах, беше му единственото носене.

# 537
  • Варна
Аз си взех мъртвешкото сиво и ми стои приемливо добре. Сиво, но нюд сиво. Лумс имат едно по-сиво (нова колекция), което не може да се носи.
Новите матови на Голдън да добри. Не са силно матови, а някак по-леки, не изшушават моите устни и стоят доста дълго време, но избледняват след храна.
От тях си взех 101, което пак е някакъв вид сив нюд.

# 538
След 2 месеца ползване на SOS Lash booster-a на Евелин забелязвам доста добър ефект . Не очаквах да има такъв ефект ,защото съм ползвала и др . подобни  продукти ,но се изненадах приятно ...така,че ако някой се чуди Simple Smile
Скрит текст:

игнорирайте различните ми вежди Grinning още не ги бях "маскирала"

имайте предвид ,че спиралата с която съм е на ГР за 3 лв т.е с по-хубава спирала ще е още по-ефектно предполагам Simple Smile
Заинтригувахте ме с новите матови червила на ГР ..ще им направя бърз преглед днес.

# 539
при мен ефект от лаш бустера на Евелин е видим само, като се нанесе спирала.Промяна в миглите ми няма.

Общи условия

Активация на акаунт