Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 48

• 100 555
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Ако ароматът е като на лосионите им, значи за мен е ок. Не бих го нарекла изкуствен, студено пресованото какаово масло има почти същия аромат. Да, натрапчив е и може би не би допаднал на всеки вкус.

# 511
  • София
Естествено, че не е изкуствен. Продуктите на Палмърс са базирани на естествени съставки. За мен пък точно автобронзанта на Дав е ужасен. Въпрос на лични критерии е, така че не може да се обобщава така.Аз посочих горе нееднозначно, че това е моето мнение и продуктът за мен - по моите критерии, е добър. Посочих и точно какво и защо ми харесва. Peace

# 512
На дм новия каталог дали го има някъде излезнал, знам, че стария е до 02.05, но винаги от някъде изкача новата брошура

Не зная дали го има онлайн, но в магазините е зареден. Аз днес си взех.

Може ли ориентировъчно какво ще има намалено, интересуват ме бронзантите, и разни гримове на римел (бронзиращата пудра). Ще пътувам до съседен град, в който има ДМ, да знам дали да се отбивам

# 513
Естествено, че не е изкуствен. Продуктите на Палмърс са базирани на естествени съставки. За мен пък точно автобронзанта на Дав е ужасен. Въпрос на лични критерии е, така че не може да се обобщава така.Аз посочих горе нееднозначно, че това е моето мнение и продуктът за мен - по моите критерии, е добър. Посочих и точно какво и защо ми харесва. Peace

Моя грешка - действително използват какаово масло. Явно то ми мирише ужасно, никога не съм го използвала. Какаото за печене (пак натурално и без захар имам предвид) e за мен истинското какао, то ми мирише великолепно.

# 514
аз имам бронзанта под форма на пяна на Палмърс.Гледах едно ВВ наVenus и му се чудя

# 515
  • София
Някой да е ползвал тази
https://www.google.com/search?q=veet+%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1 … rc=-yoUtR-IsmVDcM:

Върши ли работа. За гладко и за не съвсем?
Чудя се дали ще е удобна и ефективна (особено за интимната зона).

# 516
Този ШП на Шаума с кокос някой ползваш ли е, много хубаво ми ухае, но ме е страх да не заплита, нормална ми е косата🐴

# 517
  • София
Някакви отзиви за новите течни червила на Голдън Роуз. Днес ги загледах в Лили и много ми харесаха като цветове. Мислех да си взимам на Аура, тъй като са намалени, но сега съм в чуденка, ако някой ги е ползвал, моля да сподели. Другите им течни матови изобщо не ги харесвам, изсушават и супер много  потъмняват на устните.

# 518
silvinas, преди няколко дни си взех точно от тях, номер 116 (цветът е страхотен!). Носих го за 1-2 дена и за сега съм доволна. Леко изсушава устните, но няма как, все пак се води матово. Но в никой случай не изсушава чак толкова, колкото другата им серия течни матови. Сравнително издръжливо е и в момента обмислям покупка на още някое Grinning

# 519
Някакви отзиви за новите течни червила на Голдън Роуз. Днес ги загледах в Лили и много ми харесаха като цветове. Мислех да си взимам на Аура, тъй като са намалени, но сега съм в чуденка, ако някой ги е ползвал, моля да сподели. Другите им течни матови изобщо не ги харесвам, изсушават и супер много  потъмняват на устните.

При мен почти не изсушава, то и не става напълно матово така или иначе, но и не е много трайно. Хубавото е, че поне избледнява постепенно. Ароматът също е много приятен. Моето е светличко (102) - розовеещ нюд, при по-тъмните може и повече да си личи избледняването. Харесва ми че, може да се смесва с други моливи/червила и му се променя оттенъка.

# 520
  • София
Благодаря ви! Значи ще се пробва 😝

# 521
Някоя от двете спирали намалени в лили този месец на буржоа заслужава ли си?

# 522
  • София
Казах Сбогом на червилата на ГР!  Mr. Green

# 523
Защо? Grinning Попаднала си на онова "мъртвешкото" матово с прекрасните снимки в нета ли? Joy

# 524
Имате ли впечатления от базата на Аура, която е намалена в новата брошура?

Общи условия

Активация на акаунт