Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 48

• 100 573
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Днес се възползвах от отстъпка рожденик в ДМ и напазарувах качествено. Взех помадата за вежди (за брюнетки) на Лореал, матово червило - молив на Trend it up в цвят 030, гланц с блясък на She и други домакински неща.

С помадата за вежди веднага се намазах, много естествено стои, трябва да се взима по малко количество. Не мръдна цял ден. Изненада ме много приятно, не очаквах. До 02.05. е намалена на 14.99лв.
и според мен си заслужава напълно. Нормалната цена от 23лв, честно казано не бих дала. Smile

За червилото и гланца ще пиша, като имам някакви впечатления, днес не успях да ги понося. Simple Smile

# 496
  • Across the Multiverse
Може ли да ми препоръчате ББ крем, от който да не лъщи кожата след 2ч Grinning Гоня максимално естествен вид без пудри и прочие опции за матиране.

Няма да стане с ББ крем според мен, дори със СС ще е трудно Simple Smile Аз поне още не съм намерила такъв, който да покрива тези изисквания (със смесена, към мазна кожа съм). Иначе матиращи ФДТ има добри и не прекалено покривни.

# 497
  • Тра-ла-ла
Може ли да ми препоръчате ББ крем, от който да не лъщи кожата след 2ч Grinning Гоня максимално естествен вид без пудри и прочие опции за матиране.

Няма да стане с ББ крем според мен, дори със СС ще е трудно Simple Smile Аз поне още не съм намерила такъв, който да покрива тези изисквания (със смесена, към мазна кожа съм). Иначе матиращи ФДТ има добри и не прекалено покривни.
И на такъв вариант съм навита. Само да не стоя като с маска и да се налага да слагам още 10 продукта, че да заприличам на живо същество Laughing

# 498
  • Across the Multiverse
И на такъв вариант съм навита. Само да не стоя като с маска и да се налага да слагам още 10 продукта, че да заприличам на живо същество Laughing
А, не не, естествен вид гоним, нали? Simple Smile На Catrice All Matt мога да препоръчам от този тип дрогерийни. Дават го средно към силно покривен, но според мен е по-скоро средно. Със сигурност има и други, просто последно ползвах такъв, бях доволна и за него се сещам на прима виста. Другите момичета може да се включат с идеи.

# 499
https://www.facebook.com/LillyDrogerieBG/posts/2349466785080522
Зарадваха ме, лосиона и ШП, които исках, са намалени 😊😜

# 500
  • Сливен
Преди да родя бях с много права коса,след като родих обаче започна да се къдри леко и в момента е нито права нито къдрава.От корените до около ушите стои на леки вълни,а надолу една никаква.Искам продукт с който да се понакъдри,но да не стои твърда,ако може да го слагам след като се изкъпя ,да се разресва лесно косата,но да не я утежнява.С мазни корени и сухи краища е,боядисва се светло русо,дължина до около средата на гърба,гъста е .

# 501
Ползвал ли е някой бронзиращия лосион на Палмърс? Чудя му се от много време. 🤔

# 502
И аз, на него се точа и го вземам днес, но аз съм си черничка, така че не съм ориентир, просто да ми поддържа и да ми хидратира искам 

# 503
Аз, но така и не го изхабих до края. Този какаов аромат ми е отвратителен, а и аз търся по - силно действие. Иначе за лек бронзов загар не е лош.

# 504
  • София
Аз го ползавам и в момента. Много го харесвам. Шоколадовият му аромат ми допада в пъти повече от миризмите на другите автобронзанти. Има много леко и постепенно действие. Разнасям го хубаво и никога досега не ми е ставал на петна. Мажа през ден, докато достигна желания тен и след това го поддържам с мазане два пъти седмично. С много светла кожа съм. За мен той е перфектен, любим ми е от миналата година.

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 15:43 от DonaFlor

# 505
И аз го заглеждах от миналото лято... Щом мирише добре, може да го взема. А оставя ли лепнещо усещане?

# 506
На дм новия каталог дали го има някъде излезнал, знам, че стария е до 02.05, но винаги от някъде изкача новата брошура

# 507
  • София
И аз го заглеждах от миналото лято... Щом мирише добре, може да го взема. А оставя ли лепнещо усещане?

При мен попива добре в рамките на 10-15 минути и мирише на какао. Ако харесвате този аромат, няма да имате проблем с бронзанта. Най-много ми харесва това, че много бавно и постепенно се прави тен с него. Не става рязко почерняване от първото мазане. И се разнася чудесно. Не ми се е случвало да ставам на петна с него никога. Лично за мен е много хубав продукт.

# 508
Ароматът е безумно изкуствен, а по отношение на ефекта - аз от форума научих, че трябвало да има някакъв Grinning О, и помпата е мн тъпа идея, запушва се, ако не се ползва всеки ден. Разбира се, остава и продукт, койта не може да се оползотвори.
Хидратира достатъчно, смятам. Напук ще го измажа обаче и няма да повторя, хиляди пъти предпочитам лосиона на Дав, който купувам поне за четвърти път.

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 12:45 от bambinnah

# 509
  • Пловдив
На дм новия каталог дали го има някъде излезнал, знам, че стария е до 02.05, но винаги от някъде изкача новата брошура

Не зная дали го има онлайн, но в магазините е зареден. Аз днес си взех.

Общи условия

Активация на акаунт