Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 48

• 100 577
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
В Лили продават ли от онези комплекти за пътуване с празните шишенца?
Да.

# 481
  • Враца
СС крема на Лумене при мен стои ужасно. Не се разнася добре. Пробвах с различни кремове и без също. С пудра отгоре стои като каша. Много варианти опитах и не става
С гъбка, с четка, с пръсти? Пак ли не става?
CC крема на Лумене стои много добре при мен нанесен само с бюти блендер. За матов завършек през целия ден го смесвам с малко фдт Bourjois Air mat (или друг матиращ фдт) . Не помръдва цял ден само с малко пудра в Т зоната.

# 482
  • София
СС крема на Лумене при мен стои ужасно. Не се разнася добре. Пробвах с различни кремове и без също. С пудра отгоре стои като каша. Много варианти опитах и не става

За CC крема на Лумен имам подобни наблюдения. Цвета много ми харесва, естествен е, като го сложа и стои страхотно, ноо след два часа вече се е кракнал, размазал. Слагам и пудра отгоре /матираща/ . Аз също съм в търсене на хубав продукт, който да стои естествено и да е подходящ за лятото Simple Smile

# 483
Някой да е пробвал база за грим на Никс, от която е доволен? С мазна кожа съм. Чудя се между pore filler и angel veil. Коя ще е по-добра за мазна кожа. Гледах и shine killer, но силиконовата й консистенция ме отказа,имам подобна на Мейбълин и стои ужасно.

Angel Veil я препоръчва Kathleen Lights за суха кожа, та щом си с мазна, другата...? Grinning

# 484
От сетовете на Nyx имам New York
Много добро качество на сенките. На най-светлия цвят стигнах дъното. А този до него е със страхотен блясък. Червилото е доста тъмно и не е за всеки.

# 485
  • Бургас
Мислех да пробвам на Лумене СС крема ,но ме разколебахте сега използвам на Нивеа, но и той не е много издръжлив,ама имам чувството,че при мен никой не е.С мазна кожа съм и фиксирам с пудра, но ако съм пропуснала да фиксирам някое място или сложа помалко след време става на петна.

# 486
  • Варна
Аз преди два дни купих на Мейбълин Fit me във вариант за мазна кожа и съм силно изненадана, в положителен смисъл. ФДТ е в пъти по-лек и естествен от Ревлон, не така изсушаващ, стои много приятно на лицето, но матиране все пак има, при това дълготрайно.
Не очаквах толкова да ми хареса, а цената е страшно ниска. Вчера и днес го разнасям, забележки нямам.

# 487
Бамбина, консултантката на Никс в Лили ми препоръчваше Angel veil за мазна кожа ... добре, че не й повярвах и не я взех.

# 488
Момичета, препоръчайте ми продукт без отмиване за укротяване на хвърчаща, тънка коса.
Косата ми е чуплива и много хвърчаща веднага след измиване. Искам продукт, който да ми я приглади. Какъв продукт от продаващите се в ДМ би бил подходящ според вас? Благодаря ви много предварително!

# 489
На Гарниер Botanic Therapy Almond крема приглажда добре и е на прилична цена.

# 490

А пробвахте ли  го нанесен с бюти блендер? При мен един фон дю тен на Алведре по същия начин не се разнасяше добре и стоеше като пресечен. Нанесен с бюти блендер обаче стои добре.

# 491
Тази серия от 03 до 16 май е на цена от 3.95 в магазини Метро.
Нямам на идея как вървят цените в ДМ или Лили на серията.

# 492
Тази серия от 03 до 16 май е на цена от 3.95 в магазини Метро.
Нямам на идея как вървят цените в ДМ или Лили на серията.

Благодаря момичета, ще мина през ДМ, че Метро ми е далече.

# 493
  • София
Някой....., нещо,.......инфо за новата брошура на Лили да пусне?!

# 494
Само с четка не съм пробвала. Не съм го  смесвала. Иначе имам почти всички бюджетни фон дьо тени и ми стоят доста добре. Само тоя Лумене ме изненада неприятно. Ще му дам последен шанс с матовия на Буржоа

Общи условия

Активация на акаунт