Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 48

• 100 591
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • Тра-ла-ла
Може ли да ми препоръчате ББ крем, от който да не лъщи кожата след 2ч Grinning Гоня максимално естествен вид без пудри и прочие опции за матиране.

# 466
И аз съм за Lip Lingerie на NYX, слагам от балсама в бурканче на VZK докато се гримирам, след това нанасям матовото червило. Не мърда цял ден и не изсушава. Харесвам моливите им за устни, както и червилата soft matte lip cream. Simple Smile

За BB крем, в момента ползвам на Гарниер класическия, хубав е, не лъсвам. Кожата ми е нормална към суха, но винаги слагам мъничко безцветна пудра в Т-зоната - навик ми е. 
Следващия обаче, който ще взема ще е на Lumene CC крема.

# 467
  • Бургас
Класическия ББ крем на Гарние е само за суха кожа.За мазна ще лъщи мноооого след няма и час.

Когато ми беше много мазна кожата,бях доволна от Гарние за мазна кожа и от Римел(но последно не го видях по стелажите).
И все пак идва лято,в жегите каквото и да сложиш,пак ще лъснеш.За мазна кожа си е необходимо да сложиш пудра.
На Есенс бялата е супер,и Аура имат бяла, shine killer.Не.си личи над грима,безцветни и доста фини са и двете.

# 468
На nyx имам и харесвам единична сянка, руж мат, база за сенки, база за грим лице.Имам и едно червило с блясък - не ми харесва.

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 08:34 от LOSHKA

# 469
СС крема на Лумене при мен стои ужасно. Не се разнася добре. Пробвах с различни кремове и без също. С пудра отгоре стои като каша. Много варианти опитах и не става

# 470
Благодаря за мненията и препоръките за NYX.Изготвих си мини списък за сега само от три неща Simple Smile

# 471
  • Варна
Аз на Nyx си купих този комплект и като пътувам, винаги го нося с мен, доста ме улеснява.

# 472
Аз на Nyx си купих този комплект и като пътувам, винаги го нося с мен, доста ме улеснява.

каква му е цената

# 473
Някой да е пробвал база за грим на Никс, от която е доволен? С мазна кожа съм. Чудя се между pore filler и angel veil. Коя ще е по-добра за мазна кожа. Гледах и shine killer, но силиконовата й консистенция ме отказа,имам подобна на Мейбълин и стои ужасно.

# 474
  • Варна
По време на януарските им намаления беше под 20 лева, но не знам каква е редовната цена.

# 475
По време на януарските им намаления беше под 20 лева, но не знам каква е редовната цена.

32лв. или 33лв. по спомен . Исках да си го взема за абсолвентския ,но ми досвидя,а и в периода на намалението бяха намалени определени цветове ,а не всички сетове.
Ползвала съм им HD базата и беше ОК,но на приятелка със суха кожа не и допада ,чувствала я опъната. Чувала съм ,че качеството ,което предлагат тук и по-лошо от това на продуктите в чужбина...дали е така не мога да кажа,защото HD базата беше от UK.

# 476
  • Варна
О, да, не всички бяха намалени. Този сет беше най-приемлив за мен като цветове, само червилото ми е доста тъмно за моите навици в ежедневието. Нося го отгоре с много светъл гланц (пак техен) и така ми е идеално.
Но сенките се оказаха много качествени, ружът и хайлайтъра също ползвам с удоволствие.

# 477
  • Пловдив
СС крема на Лумене при мен стои ужасно. Не се разнася добре. Пробвах с различни кремове и без също. С пудра отгоре стои като каша. Много варианти опитах и не става
С гъбка, с четка, с пръсти? Пак ли не става?

# 478
Пробвали ли сте някой от новите продукти за епилация и грижа след епилиране на Bilka- Batist?

# 479
В Лили продават ли от онези комплекти за пътуване с празните шишенца?

Общи условия

Активация на акаунт