Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 48

• 100 471
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Видях, че в Лили е намалена спиралата на Лореал за обем Royale. Някой има ли впечатления? По принцип съм им фен на спиралите, но с Baby Roll се изложиха и сега й се чудя на тази.

# 601
Аз не обичам ексфолиантите да са с много ситни частици. Фен съм на захарните ексфолианти на Лореал, а ако искате нещо по-бюджетно - ексфолианта на Rose of Bugaria е идеален! Simple Smile

# 602
какво ви е мнението за тази помада за вежди на Лореал?

# 603
Аз я хвалих по-напред. За мен е страхотна, не мърда цял ден. Даже до скоро беше на промоция в ДМ на 15лв.
Е, не е като бенефит, но е достоен заместител. Ползвам я седмица и половина и съм изхабила много минимално количество.

# 604

Е, не е като бенефит, но е достоен заместител. Ползвам я седмица и половина и съм изхабила много минимално количество.
Абсолютно... Разликата се усеща, ама пък и цената е коренно различна. От Лореал при мен е нужен повече продукт, може би понеже имам по-светъл цвят и не е така силно пигментиран. И ми се струва една идея по-мека.

# 605
Tочно така е и при мен. Имам тъмни вежди, ползвам тъмната на  Лореал и номер 4 на Бенефит.
Има си значителни разлики, но за дрогериен продукт е прилично качеството. Пък и от повечето помади за вежди от дрогериите, тази ми допада най-много.

# 606
Тайга,кой е околоочният крем за бабички?
В Кауфланд има 30% намаление на кремовете на Дева. Аз си взех дневният и околоочният на Дева Матюрел за по 5лв. и нещо. Не са лоши.

Леми, и аз го загледах околоочния серум на Дева, но пише 50+, това ме притеснява да не е много силен и да щипе на кожата. На 37 години съм и съм в чуденка на 5 и нещо е в кауфланд

# 607
Имате ли впечатления от новата серия на Gliss? Мисля да сменям шампоана,но се чудя изцяло серията на глис ли да си купя,заедно с маската ,или мицеларния шампоан на нивеа,или пък да заложа на лореал? 🤔🤔🤔

# 608
Те са само два цвята нали?поне толкова видях в ДМ.бях си взела на Инглот помадата страхотна ,няма изтриване ,но не си уцелих цвета ,хем консултатни ала бала и я подарих .няма да се грабна до София за един гел я хахахха ,не че не съм си го мислила Joy ще взема тази на Лореал ,жалко ,че съм я изпуснала на намаление

# 609
Говорите си за помади, гледам, та да ви попитам:
- моливче за вежди? С тъмни, гъсти вежди съм, от кой знае какво рисуване нямам нужда, та затова молив. Коя марка има хубаво студено кафяво?
- а кой гел за вежди върши работа? Ама наистина да бетонира, имам дълги и жилави косъмчета на веждите, сериозно нещо трябва. На Есенс прозрачното гелче е пълен майтап.
- очна линия? Ползвам течна на ГР със златната капачка, но ми свършва и се чудя с какво да заменя. Искам или течна с четчица, или може да пробвам гел. Гелообразна никога не съм докосвала даже, колко е трудно да се работи с нея? От течните с четчица коя не се рони или размазва? От Есенс не съм доволна.

# 610
  • Варна
Аз моливи съм купувала на Катрис и Буржоа. Първият ми е абсолютен любимец, мек, студен, естествен. Вторият никак не ми харесва, твърд, цветът беше странен, още се мотае някъде безполезен вкъщи.

# 611
- моливче за вежди? С тъмни, гъсти вежди съм, от кой знае какво рисуване нямам нужда, та затова молив. Коя марка има хубаво студено кафяво?
- а кой гел за вежди върши работа? Ама наистина да бетонира, имам дълги и жилави косъмчета на веждите, сериозно нещо трябва. На Есенс прозрачното гелче е пълен майтап.
- очна линия? Ползвам течна на ГР със златната капачка, но ми свършва и се чудя с какво да заменя. Искам или течна с четчица, или може да пробвам гел. Гелообразна никога не съм докосвала даже, колко е трудно да се работи с нея? От течните с четчица коя не се рони или размазва? От Есенс не съм доволна.

Също съм с тъмни вежди и ползвам Maybelline brow satin duo - http://3.bp.blogspot.com/-C3x3-Ys_Jq4/VlWdDW2KU2I/AAAAAAAAGrM/7a … ne-brow-satin.jpg

За очна линия препоръчвам Loreal Super Liner Ultra Precision - https://remedium.bg/make-up/loreal-super-precision-liner-black.html. Четката е тънка и издържа доста дълго без да се размазва.

# 612
  • Across the Multiverse
Между другото, Палмърският бронзиращ лосион, който доста се коментираше наскоро, в момента е намален в Лили на 13,79 лв., но не обърнах внимание от колко точно.

Тези помади за вежди не са подходящи за много редки, тънки и светли (едвам видими без грим) вежди, нали ? Да си се придържам към молива ...

# 613
  • София
Аз харесвам много на p2 моливите- 4 цвята са, но са мазни и не знам дали ще ти хареса конситенцията.
На мен ми допада много, защото нанасям и леко размазвам с четчица. Също нямам много за попълване.
На Катрис също хвалеха едно тъничко с писец. Brow definer нещо такова. Студени са цветовете, ама май не са достатъчно тъмни за теб.   

# 614
Гледам че грим за вежди сте подхванали, бихте ли ми препоръчали молив, който да е подходящ за мазна кожа? Нещо все не ги нацелвам - или не се нанасят добре, или не се задържат и се размазват, или цвят не уцелвам хубав...
Веждите ми са светли, трябва ми студено светло кафяво. За ориентир - ползвала съм този кит преди време, светлия цвят ми беше ок, но с молив ми е по-удобно като че ли.

Общи условия

Активация на акаунт