Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 48

• 100 466
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • най-шареното място
На снимката светлото е доста топло.
Преди време имах Риммел - тъмно студено кафяво, с четка на капачката, За попълване е ОК.

Търся помада - крем, гел или нещо подобно в тъмно русо/лешниково. Няма толкова изисквания към топлината, колкото да е светло. От какво сте доволни?

# 616
Снимката малко лъже, а и предполагам че на различните монитори ще изглежда различно цветът.
Не е топло според мен, имах го, просто молив ми е по-удобен от такъв продукт. Или знам ли и аз за мазна кожа кое е по-подходящо да не се размазва или да изчезва цвета след някой и друг час, така и не си нацелих.

# 617
  • Across the Multiverse
Пак на Essence 04 blond i S.he (или както се пише) светлокафевия са по-твърди и според мен по-добре се нанасят на мазна кожа. На мен са ми супер и като цветове, и като консистенция (със смесена към мазна кожа съм и светли вежди).

# 618
На лореал светлата помада?

На снимката светлото е доста топло.
Преди време имах Риммел - тъмно студено кафяво, с четка на капачката, За попълване е ОК.

Търся помада - крем, гел или нещо подобно в тъмно русо/лешниково. Няма толкова изисквания към топлината, колкото да е светло. От какво сте доволни?

# 619
Някой знае ли откъде мога да си купя чист гел от алое вера без парабени 🤔

# 620
  • Бургас
Аз доста време си ползвах кита на есенс, който се споменава по-горе. В момента ползвам едно дуо на буржоа-дебел молив е. Цветът ми пасва много добре, идеален за тъмно русо, нанася се много лесно и е издръжлив. От другата страна е хайлайт-молив за под веждата. На Римел също е лесен за нанасяне и траен, но или не съм си улучила цвета или няма поьходящ за мен, но молива е добър и пак си го ползеам понякога.. Smiley

# 621
  • най-шареното място

petyovaa, merci. Нямам никакъв опит със светли цветове, гелове и помади. Винаги съм полвала молив, че е лесно и удобно, но не става за друг цвят.

# 622
  • Бургас
На Аура бялата (опаковка) за чувствителни очи очна линия е много хубава,но е към 10 лв.Бетон е,не мръдва,с четчица е.
Скоро взех на Trend it up,не се рони,не се размазва,не се бели на люспички.
И аз обичам с четчица,харесвам и писалките,но бързо спират да пишат,засъхват...

# 623
Момичета, може ли да проверите във вашите градове има ли го Magic summer лосиона на Балеа, в Русе го няма, бил спрян от производство 🐴🙈 , питах във фексбук , но не ми отговарят..
https://www.dm.de/balea-koerperlotion-magic-summer-p4010355346438.html

# 624
Момичета, може ли да проверите във вашите градове има ли го Magic summer лосиона на Балеа, в Русе го няма, бил спрян от производство 🐴🙈 , питах във фексбук , но не ми отговарят..

За автобронзанта ако питате, спрян е от производство, вчера тъкмо за това им се обаждах

# 625
  • София
Да, още миналото лято го спряха, поне в БГ. В немския сайт на ДМ го има, само че с леко променена визия. Предполагам, че е спрян само за БГ. Надявам се да го пуснат пак.

# 626
Естествено .. какво ли се учудвам ! 😈
Та, освен Дав и Палмеърс някой нещо да препоръча?, то като на Балеа без парафин няма да се намери, ама ..

# 627
Мацки, препоръчайте ежедневно червило в по-свеж цвят. Досега ползвах Trend it up 400, по препоръка от тук, но за топлия сезон искам нещо по-свежо, без да е натрапчиво и очеизбождащо Simple Smile

# 628
  • най-шареното място
Най-обикновените червила на Мейбълин - червени гилзи са добър вариант за свежи летни цветове. Можеш да си купиш циклама, червено и оранжево и да "тонираш" гланц с тях. Същото може да се прави и с много по-висок клас червило, но така можеш да покриеш целия си гардероб с минимално плащане.

# 629
От тези с червените гилзи винаги имам номер 210 "That's Mauvie"в чантата... стой много приятно и  подсилва розовия/червен цвят на устните.
Харесвам и на ГР 02 номер от матовите гилзи ,аз от моливите номер 14 и 18 ,но са доста нюд.

Общи условия

Активация на акаунт