Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 48

• 100 998
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Пробвай и този, също е добър, даже може би е по-подходящ за мазна кожа – https://www.enzo.bg/delia-cosmetics/professional-face-care-mande … liceto-i-shijata/ Чудя се дали и как двата могат да се съчетаят.
П.П. Не знам защо на снимката пише 4% като е 5%.
Ще го пробвам с удоволствие, решила съм да дам шанс и на други продукти на Delia. Не съм виждала този в Лили или DM, дали може да се намери в магазин? Ако го поръчам от Енцо доставката ще излезе колкото серума Sad, освен да комбинирам с друго, че да си струва поръчката.

# 61
Пробвай и този, също е добър, даже може би е по-подходящ за мазна кожа – https://www.enzo.bg/delia-cosmetics/professional-face-care-mande … liceto-i-shijata/ Чудя се дали и как двата могат да се съчетаят.
П.П. Не знам защо на снимката пише 4% като е 5%.
Ще го пробвам с удоволствие, решила съм да дам шанс и на други продукти на Delia. Не съм виждала този в Лили или DM, дали може да се намери в магазин? Ако го поръчам от Енцо доставката ще излезе колкото серума Sad, освен да комбинирам с друго, че да си струва поръчката.

+1 за серума с бадемова к-на. Много е добър точно за мазна кожа. Не изсушава, даже напротив. Свива порите и изглажда кожата.

# 62
Откъде купувате розовата вода на Икаров и който е пробвал продуктите им, може ли повече мнения за тях?

# 63
  • Бургас
paloma87,ще ти харесат сенките на Лумс.Аз утре ще ходя до Лили и ДМ и може би ще си взема лилавите сенки на Лумс,а може и розови ако има.Имам златистата,синята и зелената единичка, много ми харесват.

Ще гледам за ББ кремове.Имам на Гарние,ама почти свършва,онзи ден взех на Ла Рош-страхотен,но не много покривен ББ крем.Сега се чудя Микса ли,Нивеа ли,пак Гарние ли да взема за по-покривен крем.Ама май Гарние ще да взема пак.Откакто ми е много суха кожата, направо е кошмар да сложа фдт,пресушава се.Само ББ ѝ понася,и то ако е мазен.Някакви идеи за покривен бюджетен(10-12 лв) ББ крем?

# 64
Аз взех вчера ББ на Буржоа, но не мога да дам още мнение, тъй като го носих само за 2 часа, а и беше почти 20лв. 

# 65
  • * Under the stars *
Момичета , може ли да ми препоръчате спирала на Голдън Роуз , от която сте доволни ? Трябва ми нещо по-бюджетно и затова се спрях на тях . Всъщност може и нещо на Trend it up . Да е към 5-6 лева . Благодаря предварително  Simple Smile

# 66
  • Бургас
Благодаря,но на Буржоа ми е леко и непокривно кремчето,пробвах го онзи ден.
Сега четох в друга тема,че pretty на Флормар са пуснали много хубав ББ крем,тъкмо дами със суха кожа са писали,че е много добър,кожата изглежда сочна и е прекрасен,ще го пробвам утре.

Купих си и glow like a mairmaid highlighter на essence,признавам,че го взех защото луд на шарено се радва,хареса ми как изглежда в опаковката.Обаче е най-хубавият хайлайтър,който съм ползвала.Не лъщи,а озарява доста деликатно,дори за през деня става.И какъв е шарен само,тъкмо като за мен.Ще го пробвам тези дни и с четка за пудра на цялото лице.
Преди бялата пудра на Есенс ми беше любима,сега хайлайтърът им ми е любим.

# 67
От Голдън Роуз харесвам много лилавата с дантелата. Много добре извива и придава обем на моите мигли. Друга прилична е оранжевата, но не е нещо уау.

# 68
Момичета , може ли да ми препоръчате спирала на Голдън Роуз , от която сте доволни ? Трябва ми нещо по-бюджетно и затова се спрях на тях . Всъщност може и нещо на Trend it up . Да е към 5-6 лева . Благодаря предварително  Simple Smile
Аз бих ти препоръчала спиралите на Есенс. Имат и от този ценови диапазон Simple Smile

# 69
  • Пловдив
Дами, коя четка за преливане на сенки хвалехте? Есенс ли беше или Аура? Бях си запазила снимката и , но не я намирам.

От спиралите на Г.Д. харесвам новата -Пъпм, с голяма четка, придава добър обем съчетана заедно със базата им.

# 70
Дами, коя четка за преливане на сенки хвалехте? Есенс ли беше или Аура? Бях си запазила снимката и , но не я намирам.

От спиралите на Г.Д. харесвам новата -Пъпм, с голяма четка, придава добър обем съчетана заедно със базата им.
аз съм доволна от четката на Аура Simple Smile а коя е тази на Есенс от лимитирана колекция ли е?

# 71
  • Пловдив
Не мога да се сетя за съжаление, пазех снимка, търсих и с търсачката и не я намирам коя беше.

# 72
  • софия
В предишната тема Обичах пусна снимка на намалени спирали на МФ. Фен съм им. Заредих се подобаващо. В различните магазини има останали различни и си намерих тези, които харесвам за смешна цена. Благодаря!

# 73

Зелената не е лоша, бях я взела след препоръки от тук. Придава дължина и разделя добре, лично аз обем не можах да постигна обаче.

# 74
Точно това щях да пиша, което е писала zvanche...  2000 калории е 8 лв. мисля. Другите бяха по 12 лв. Една неориентирана промоутърка ми изтърси, че щели да ги спират. Ако е така, не знам как ще го преживея...

Серумите на Делиа могат ли да се намерят във физически магазин някъде? Имам спомен, че в Лили май ги е имало, но е възможно да бъркам...

Общи условия

Активация на акаунт