Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 48

• 100 544
  • 745
  •   1
Отговори
# 540

Кое е мъртвешкото матово червило? Joy

Това, но на живо е доста по - мъртвешко 😀
Боже,имам същото! 😂

# 541
  • София
Обичах, имаш много красиви очи и мигли!

# 542
Момичета, минавам да успокоя тези от вас, които са харесали хром хайлайтъра на Мейбълин в американските видеа и още не са се добрали до него.
Не знам дали е зареден в България, но го докараха в немския ДМ и  минах да го тествам. Аабсолютно не разбирам цялата истерия покрай него.
Стандартен drugstore хайлайт си е. Много се праши и дава само sheen, който на всичко отгоре е твърде жълт, за да бъде използваем от повечето.

# 543
  • София
Вчера, в много от магазините на ДМ, спиралата на Мейбълин Total Tempetion беше изкупена. Много търсена, но била много хубава. В Мейбълин България съшо била изчерена.....
Този месец намалена марка в ДМ ще бъде Лореал. Евентуално намалени продукти на Мейбълин сигурно ще има м. юни.
Вчера си купих още едно червило на МФ на промо цена, прибирам се в работата и разгледах брошурата на Лили, там цената с 2 лв. по-ниска. Как да не те е яд!  Mr. Green

# 544
Вчера, в много от магазините на ДМ, спиралата на Мейбълин Total Tempetion беше изкупена. Много търсена, но била много хубава. В Мейбълин България съшо била изчерена.....
Този месец намалена марка в ДМ ще бъде Лореал. Евентуално намалени продукти на Мейбълин сигурно ще има м. юни.
Вчера си купих още едно червило на МФ на промо цена, прибирам се в работата и разгледах брошурата на Лили, там цената с 2 лв. по-ниска. Как да не те е яд!  Mr. Green

И аз вчера имах перипетии с цените им, взех си сенки за очи на Лумс палитрите, едната мина на промоционална цена, другата на редовна, но забелязах на момента и ми върнаха разликата.

# 545
  • Бургас
Момичета какво мислите за контуриращото дуо на Лумс,което е на промоция?

# 546
Аз го имам в цвят 201 Desert Dunes и съм доволна. Контура не червенее, а си е точно сянка. Светлия цвят не е точно хайлайтър. Аз го ползвам да запечатам коректора под очите.
Изглежда много естествено, преливам го много лесно с четка.

# 547
Момичета, наскоро обсъждахте маски за крака и реших да си взема за проба, но никъде не намирам - нито в Лили, нито в ДМ. В някои магазини има само една ексфолираща с екстракт от охлюв... Някакви идеи и препоръки?

# 548
Аз видях маска за крака в Кауфланд -на щанда с козметиката за крака. Не съм я ползвала, нямам впечатления как действа

# 549
Преди някалко дни сложих ексфолиращата маска за крака на  Purederm. Забелязвам, че кожата ми е доста суха след това. Дали може да слагам нещо хидратиращо, че не е най-приятното усещане.

# 550
  • Бургас
Някой пробвал ли е вече и има ли наблюдения върху новите палитри на Есенс - за очи, за устни и за лице??

# 551
Преди някалко дни сложих ексфолиращата маска за крака на  Purederm. Забелязвам, че кожата ми е доста суха след това. Дали може да слагам нещо хидратиращо, че не е най-приятното усещане.
Ако целта на маската е да ти се обелят краката -не

# 552
Обичах и аз така си мисля, ама онзи ден се понамазях малко, не се стърпях. Предполагам само би забавило процеса, че нали маските уж действат в дълбочина 😀

# 553
  • Варна
Не трябва да се мажат краката с нищо.Ползвала съм два вида и това беше изрично упоменато в инструкциите.

# 554
Някой с мнение за автобронзантите на Sun dance? Има ги под формата на крем и на дезодорант.

Общи условия

Активация на акаунт