Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 48

• 100 529
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Някой с мнение за автобронзантите на Sun dance? Има ги под формата на крем и на дезодорант.
Имам вкъщи и двата варианта, но не ги харесвам хич. Ставах оранжева от тях и на петна, въпреки че ексфолирам редовно. Този на Балеа в голямата опаковка беше в пъти по- добър. В момента се мажа с него, бях се запасила като разбрах, че го спират. Като ми свърши не знам какво ще взимам, Дав или Палмърс.

# 556
Ръкавици за нанасяне на бронзанти има ли в Лили, в ДМ питах нямат,  и бронзанта на Балеа го нямат, не знам спрян ли е

# 557
  • Бургас
В аптеките имат ръкавици за еднократна употреба,във всяка една аптека трябва да има.

# 558
В аптеките имат ръкавици за еднократна употреба,във всяка една аптека трябва да има.

Такива ли са ръкавиците за нанасяне на бронзанта.

# 559
# 560
  • Бургас
Не знам,може да има специални от специална материя точно за бронзант,но с еднократните поне няма да се цапат ръцете.

# 561
Това, което ще постигнеш с еднократна ръкавица е едно голямо нищо. Ако не успееш да намериш ръкавица за бронзант и не ти се поръчва от нета, работа може да ти свърши ръкавица от боя за коса, но само при бронзант тип мус или пяна. При лосионите не върши работа. Но аз с тях така или иначе не ползвам ръкавица, губи се много продукт. Обилно измиване на ръцете след намазване на всяка зона {след 2 крака, после след торс и т.н.}върши работа. Но ако все пак някак си ръцете ти станат черни, ето един трик, но не е ок за постоянно прилагане
Скрит текст:
измиваш си ръцете с миниатюрно количество обезмаслител и тена изчезва

# 562
  • Пловдив
Честит празник!

Някой взел ли си е четката на Ремингтон, която е на промоции с точките от магазин Лили? Впечатления? Предварително благодаря. Ето тази четка:

# 563
  • Пловдив
Тази някаква нова ли е? За лице или тяло е?
Аз имам старата за лице и съм много доволна.

# 564
  • Пловдив
Тази някаква нова ли е? За лице или тяло е?
Аз имам старата за лице и съм много доволна.

За лице е и май наистина е нова, но предполагам, че не е много различна от старата. Благодаря, че отговори. А дали е подходяща за суха кожа?

# 565
  • Пловдив
Да, обсъждали сме я , хубава е много и за сухи кожи също. То си зависи от четката, 3 вида са. Ако си заслужава като пари и имаш възможност -вземи си я.

# 566
Честит празник!

Някой взел ли си е четката на Ремингтон, която е на промоции с точките от магазин Лили? Впечатления? Предварително благодаря. Ето тази четка:

И аз имам старата, ползвам само накрайника за чувствителна кожа, другите са ми много груби (резервни има в магазините за бяла техника). Доволна съм, препоръчват да се ползва с пяна и май с нея май наистина най-добре се сработва. Приставката за масаж също е много приятна, само дето редовно забравям за нея Simple Smile

# 567
И аз съм със старата. Доволна съм, гледам да я ползвам поне 2 пъти в седмицата като ползвам накрайника за чувствителна кожа. Определено ми се отразява добре на кожата.

# 568
И аз имам старата четка. Много съм доволна, ползвам я 2-3пъти седмично, купих си допълнително ексфолираща глава.
Днес си взех пяна за бръснене на Балеа с нар и веднага я пробвах, хареса ми.

# 569
  • Бургас
Здравейте,ще се радвам да ми кажете кои почистващи/измиващи продукти на Балеа си струват?
А и кои кремове за лице?
Не знам защо,но до сега съм ползвала само едни олиа за коса,лилавите мицеларни кърпички и шампоан на Балеа,също и една пяна за душ.
Обаче си взех за пръв път околоочния с Уреа и още два крема за лице-Балеа мед и още един с лотус и меко казано съм повече от очарована.Разкошни са,много ми приличат на кремовете на Авен.И за трите крема четох добри отзиви из темите и ще се радвам да ми кажете още какво на Балеа си струва.Може и душ гелове и шампоани също.
Ще купувам и душ олиото им, доволни има ли?
Също ме интересува серията Balea Aqua с термална вода,бая я гледах,но не взех,а четох,че сложен в хладилника крем-гела от серията е страхотен през лятото.
Ааа,и околоочен крем/гел с топче(рол он) търся,че сутрин съм малко подпухнала.Може и да е на друга марка.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт