Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 48

• 100 368
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
За момичетата със суха кожа. Моята също е много суха, ползвам Хелти микс, под него крем (Балеа с уреа), обаче смесвам фдт-на с 1-2 капки масло, конкретно бадемово. Може да се пробва с всякакво за суха кожа. Определено седи много по-добре.  Simple Smile

# 631
  • Бургас
Не се ли свлича Хелти Микса над крема?И с маслото?
На мен над крем малко ми се свлича.

# 632
  • София
Масло, ама това върви с добър слънцезащитен. Peace
За озаряване може да се смесва фдт с хайлатър капки. Става хубавко. За тези, които не искат да ползват пудра отгоре.

# 633
  • най-шареното място
Потърсих препоръчаното That's Mauvie и го споделям:

Аз имам само едно 170, но е чудесно във всякакви степени на покривност - от дискретен цвят до наситен. Сега разбрах, че се казва Pink Diva

# 634
За озаряване може да се смесва фдт с хайлатър капки. Става хубавко. За тези, които не искат да ползват пудра отгоре.

А кой хайлайтър за тази цел е хубав?

# 635
аз имам въпрос и не знам къде да го задам, та в емаг има червилата на Кайли.Знаете ли да ли са оригинални?

# 636
  • София
За тази цена няма как да са оригинални.

# 637
  • Бургас
И аз имам въпросното червило на Мейбълин,бих препоръчала и тези на Есенс,доста са свежарски. Аз много често за ежедневно червило ползвам едно на ГР,но незнам тази серия дали се предлага в момента -от тези в сребристите гилзи е.

# 638
За тази цена няма как да са оригинални.
и аз това си мислих Laughing обаче трябваше да се убедя на 100%

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 00:04 от peppermint

# 639
аз имам въпрос и не знам къде да го задам, та в емаг има червилата на Кайли.Знаете ли да ли са оригинални?

Разбира се, че не са оригинални. Емаг заслужават стабилна глоба, че изобщо са пуснали обява на някакъв съмнителен продавач на ментета от Алиекспрес.

Червилата на Кайли се продават само и единствено на нейния сайт. Всичко друго е менте. Ако ще и за 30 долара да ви го продават.

# 640
Здравейте. Не знам дали това е подходящото място да питам и коментирате и козметика от Ремедиум тук , но ми направиха впечатления тези продукти за "уголемяване" на устните и исках да ви питам дали някой има впечатления за тях. Знам, че тези неща не са трайни и т.н просто дали подпухват устните от тях или не, щипе ли, и тн.
Благодаря предварително, ако някой ги е ползвал и сподели  Simple Smile

https://remedium.bg/product/141504/dr-green-hialuron-3d-za-obem- … -ustni-h6-ml.html
https://remedium.bg/lip-volume/dr-green-hyaluron-treatment-30ml.html
https://remedium.bg/lip-volume/dr-green-collagen-treatment-30ml.html

# 641
  • София
А кой хайлайтър за тази цел е хубав?
На Makeup Revolution има бюджетен вариант на CoverFX и Iconic London. Вече почти всички  марки имат.
Мисля, че и Катрис имаха, но не съм сигурна дали не беше лимитка. Simple Smile

Аз търся озаряваща пудра. Но не Аура или Буржоа. Със светла кожа съм. Някакви предложения?

# 642
  • Бургас
Катрис имат два варианта.
Единият е лимитиран хайлайтър капки(или поне е нов),другият е от много време.Стоят най-долу на стелажа.
И аз се замислих да взема и да смесвам с фдт.Сигурно ще изглежда добре.
За сега вместо пудра,слагам един хайлайтър на Есенс(като пудра е) върху фдт и пак е хубаво.Иначе дори Хелти Микс ми стои ужасно сухо на лицето.

# 643
  • София
mariqivanova799 може да погледнеш озаряващата база на Есенс, мисля, че е чудесна за смесване с фдт, коректор или самостоятелно.Wink

# 644
  • Бургас
Катрис имат два варианта.
Единият е лимитиран хайлайтър капки(или поне е нов),другият е от много време.Стоят най-долу на стелажа.
И аз се замислих да взема и да смесвам с фдт.Сигурно ще изглежда добре.
За сега вместо пудра,слагам един хайлайтър на Есенс(като пудра е) върху фдт и пак е хубаво.Иначе дори Хелти Микс ми стои ужасно сухо на лицето.

Ако става въпрос за русалския хайлайтър и аз го слагам като пудра и учудващо ми харесва,а кожата ми е смесена към мазна.

Общи условия

Активация на акаунт