Има го и моят този навик. Ако може да сме на плаж още по тъмно. Абе я ... Да ида на почивка и да ме буди с петлите, направо ще му се стъжни. Скучно му било без мен! Ще стана подсъдима като нищо. 
Напоследък най-актуалното е това, че вечер преди да си легне не си прибира нещата никога. Под нещата разбирайте целия асортимент от джобовете му-портмоне,ключове,цигари.Ако е вечерял съответно евентуално да си занесе чинията до мивката, но не винаги.Оставят се празни опаковки от шоколад, например,или недоизяден пакет с фъстъци по масата...Съответно с малкия като станем рано рано, аз още напълно зомбирана, едвам уцелвайки вратата, хуквам да събирам де що намеря, преди дЕтетУ да ги набара и съответно да си ги навре в устата.Повтарям,потретвам-е,няма. Става сутринта, почва да се оглежда из стаята, търсейки си нещата. Ама,видиш ли,те не били там,където ги бил оставил?!? Ами,да,при току що проходило дете, което ходи и пипа наред, някак си нито цигарите,нито запалката имат място на холнаъа масичка,някак си..
Едно време баща ми (който иначе е маниак на тема чистота и чисти непрекъснато) си изсипваше всичките дребни вещи на шкафа за обувки. Сега ММ го прави същото. Едната половина на трапезната маса вечно е зарината с ключове, стотинки, слушалки, листчета, запалки, цигари.... и каквото още се сетиш. Което мен ме побърква. Много мразя разхвърляно. А съм сложила в коридора панерче специално за целта. Не се ползва.
Препоръчани теми