Колко пъти месечно ви идва да утрепете Милия?

• 62 542
  • 440
  •   1
Отговори
# 45
  • София
не съм допирала до мислите си хладни и огнестрелни оръжия, погледът ми му е достатъчен. благородник ми е той, оставя ме да си крещя с хладнокръвна надменност  Kissing Heart
виж, сина ми, който е с дарен от мен живот! ежедневно получава по още един нов Simple Smile))

# 46
Рядко,но когато ме предизвика го прави титанично. smile3515 bash

# 47
  • някъде в орбита...
При мен не е до това колко пъти месечно, а колко сериозно обмислям утрепването Grin

# 48
  • София
Ако говорим за светлата част на деня - през ден, през два, а понякога и само веднъж седмично!
Обаче, ако става дума за нощ - всяка нощ   Embarassed
В мечтите ми следващото ни жилище ще е с отделни спални за мен и него, децата са си отделно така или иначе! Това хъркане просто ме влудява   Twisted Evil

# 49
  • София
Леле, а аз просто си мечтая да имаме спалня!
И можем да вземем по-голям апартамент, обаче той докато се накани...........
Сега малко сериозно - не искам даже на шега да пожелавам смъртта му, че с тия пътища...бррр.

# 50
Ние имаме три спални, ама пусто, като не сме свикнали да спим отделно... На мен хъркането не ми пречи, спя толкова тежко, че нищо не чувам. Зорът е докато заспя... Пък и милият казва, че напоследък и аз съм започнала да похърквам, да не вземе да реши той да ме трепе по тая причина... Иде ми да го утрепя като се размрънка за глупости, често му казвам, че свекърва нямам, ама той е колкото десет свекърви. Аз съм много спокоен човек и той е единственият, който успява да ме изкара от равновесие и да ме вбеси за отрицателно време.

# 51
  • Galaxy 13197853088
Нервачки Simple Smile

# 52
  • София
Ха, ха - същото. От мухата прави слон!
Аз съм много спокоен човек, само мъжо и децата са способни да ме подлудят.

# 53
Единственият, който може да ме изкара от нерви за отрицателно време, е големият ми син. Всички други бледнеят пред него.

# 54
Да ти изпратя дъщеря ми? Да видиш 12-годишните кифли как вадят човек от патъците за норматив?

# 55
  • София
" Къде ми е бюстието?Какво да си облека сега? Къде са ми черните дънки? Да ходя ли на урок? Къде ми е преразказа?".....ConfoundedRageAnimal Dragon Face

# 56
Подслушвала си Нейна Кифленска Светлост.

# 57
  • Куциндрел

# 58
  • MUC
Поне веднъж месечно, но не съм сигурна дали мога да претендирам за временна невменяемост по време на ПМС, затова до момента си оставам само с желанието.

# 59
По време на ПМС. Той си и знае вече и внимава. Когато изтърве графика се удря по главата: "Ей, как можах пак да забравя коя дата беше!"

Общи условия

Активация на акаунт