Разглеждах телефоните iPhone X, Samsung S9 & S9+. Коментирахме с приятеля ми цените. Споменах, че някой ден, когато телефонът ми вече забива и не работи добре ще го сменя, при което получавам коментар: ти нямаш акъл за 2 стотинки, що ще го сменяш?
Защо пиша това тук? Защото не мога да си обясня подигравателното и унизително отношение на този човек към мен.
Без никакво основание ми казва тази реплика, при което го питам защо ми говори така. Отбелязвам, че не съм казала, че ще сменя телефона си за X, S9 / S9+, а просто, че ще го сменя. И какъв е проблемът?
Изключително много се дразня от такива реплики. Неговите думи след това бяха, че съм тънкообидна и като не било вярно това, което казва, защо съм се обиждала?!
Плиткият му ум не може да асимилира, че аз не се обиждам на обидата му, а съм наранена и засегната от това, че той я изрича към мен и срещу мен. От това, че щом той я изрича значи я мисли.
Хвана си бирата и излезе на разходка...
.
Тогава си е вкъщи и имаме възможност да се сдърпаме. Но си признавам, че и с мен не се живее лесно. Той не е по бързите работи, помръзва го, помотва се и все има важна работа(рефрешва спортал–а) . Аз съм припряна и държа всичко да се случи веднага и като е казал нещо-да го направи. Та вчера ме нервира пак с помотването. Отиде да рита, после трябваше да отиде до магазина...исках да направя следобедна закуска, но нямах яйца. Видях го, че няма намерение скоро да се размърда-искал първо да се изкъпе преди да излезе. Минаха 3 часа, така и не се изкъпа и накрая аз отидох да напазарувам. Като се върнах явно усети как съм му набрала, та поне изведе големия навън за час-два и му се размина.
Най-ме дразнят проявите на инфантилен егоизъм. 13 години не разбра, че не съм му майка.