Колко пъти месечно ви идва да утрепете Милия?

• 62 495
  • 440
  •   1
Отговори
# 240
Имаме зехтин за три години напред сигурно.

Това при нас би означавало 36 литра. Нямаме толкова.Stuck Out Tongue Winking Eye
Салати и аз купувам по три и се изяждат за три дни ако нямаме гости. При българските размери на салатите купувах по три за едно ядене.

# 241
  • София
Не съм ги броила бутилките, но ми пречат в шкафа. И в другия кухненски шкаф.
 И защото са много и място няма ми
 пречат и между шкафа и хладилника. Close

# 242
  • Terra incognita
Не мога да си сложа нищо в шкафовете, като хората. Препълнени са с какво ли не. Миналата седмица приключих един пакет кафяв ориз, купен от мм преди десетина месеца 😁

# 243
  • Sofia
Ей за това у нас аз пазарувам. Понякога като много е слушал го вземам с мен в магазина, ама не много често, че сметката ми става двойна и то за глупости. Ама сам да го пратя - абсурд.  Joy

# 244
  • Куциндрел
Храна основно пазарувам аз и няма излишак много. Но перилни препарати, кухненски ръкавици, препарати за чинии, чували за боклук и т.н. не са в моята област. Ей там сме винаги в плюс и все няма нещо или е малко. Joy
А, ако в Лидъл има промоция на нещо, то все ни трябва. rotfImao

# 245
И у нас аз пазарувам, ама то е защото ако го пратя до магазина за пет неща, още докато тръгне, трите вече ги е забравил какви бяха. Ако напиша списък, пак ми се връща с някакви безполезни неща или с марки, които никога не купувам, при това е много доволен от себе си и горд с покупките си. Промоции не следи, даже ми вика: "Какво се циганиш за лев-два, пари ли нямаме?!". Веднъж в месеца пазаруваме заедно от Кауфланд и все изхарчваме маса пари.

# 246
черните пликове за боклук са му страст

Е, да де . защо се правя на циганин с пет домата и бутам празна количка . Трябва торба с домати ..и купища неща без които можем да минем преспокойно . После свършихме парите ..ще свършат ами

# 247
  • Terra incognita
Тия чували май са им запазена марка на мъжете. Който и шкаф да отворя, изскачат ролки с чували. Да има.
Пращам го на пазар със списък, пратен на вайбъра. Винаги липсва поне 1/3 от него. Нямало, не могъл да го намери, забравил, сторило му се скъпо (?). За това пък се прибира с поне 3 пакета бисквити от по килограм.

# 248
Същата работа. Има-няма и се върне с десетина ролки торби за боклук. На промоция били. Сериозно подозирам, че кварталния магазин започнаха да пускат по-често промоции на тия торби точно заради моя мъж. Увеличено търсене отчитат.
Има душ гелове из цялата къща, купува само една марка, по 3-4 броя от вид. На промоция.

# 249
  • Куциндрел
Зор е да се купят картофи за едно готвене. Първо се прибираше с огромно количество картофи, после с по-малко от необходимото и вече обяснявам - ако картофите са много големи, вземи 4, ако са малки - вземи 10 или вземи точно 2 килограма. Crazy И с доматите така процедирам, че после трябва да хвърлям. Поне се научи като вземе месо да го раздели на две и едната половинка в камерата да прибере.
Но покрай пижамите на детето и аз се сдобих с такава. Sunglasses
А и чорапи купува - от където види и по много. Имахме в центъра на Троян скандал за чорапи, накрая ми каза да изляза да пуша и купи няколко чифта, че били много хубави. rotfImao

# 250
  • Terra incognita
Моят има някаква почти патологична мания за обувки. Има стотици чифтове, без да преувеличвам. Понякога го хващам как седи на вратата, уж да се обува, лъска чепиците и ги оглежда старателно от всички страни. Тая мания прехвърли и на детето. Зарива го с обувки. Понякога кара и мен насила да си купя някакви обувки, които много му харесват.

# 251
  • sofia
За сега нужда да убивам все още не ме е споходила, но сме се разбрали, когато се наложи да свърша таз работа с манджичка от гъбки. Всички около нас знаят, че той е гъбаря.

# 252
Вкъщи или пазаруваме заедно или мъжът ми сам. Понякога някое от децата отива с него за компания. Двете деца, не. Стават критична маса и не се издържат в магазина. Та, така де, супер си се справя с пазаруването. Даже и подробен списък не му трябва. Аз пазарувам сама, само когато няма как другояче, обикновено при негово отсъствие от града. Честно казано хич не ми е кеф да мъкна няколко торби от колата през двора и после до втория етаж. Гледам да не си го причинявам, ако има как да го избегна.
Общо взето май с нищо не ме дразни, което не ми пречи понякога да се сърдя за нещо.
Адски ме дразнят понякога наследниците, но няма как, трябва да ги търпя още десетина години. После да му мислят жените им.

# 253
Моят има някаква почти патологична мания за обувки. Има стотици чифтове, без да преувеличвам. Понякога го хващам как седи на вратата, уж да се обува, лъска чепиците и ги оглежда старателно от всички страни. Тая мания прехвърли и на детето. Зарива го с обувки. Понякога кара и мен насила да си купя някакви обувки, които много му харесват.
Тази пролет реших, че нещо съм се повредила, не е възможно ММ да има повече обувки от мен за сезона. Грешка, която веднага побързах да поправя на първо време с два чифта. Лъскането на обувки на стълбите от негова страна ми е любимо, после тук-там виждам по някое петно от боя за обувки по теракота.

# 254
  • София
Побърквам се, ако съм около него докато пазарува: 10 минути оглежда опаковката, сроковете, цената ... Аз мятам в количката и толкоз.
Ако го пратя със списък без точни количества, рискувам да се пробере с два домата и една краставица.
Ако си науми, че му трябва определена гайка, е готов да измине 30 километра в едната посока за нея. Хич не е еко Frowning

Общи условия

Активация на акаунт