Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 342
С който и шофьор да съм си говорила досега, няма нито един от ”старата школа”, който да е чакал първо да вземе листовки и чак тогава да започне да кормува. И на мен същото ми обясняваха ”Ако не бързаш”. Ами, не бързах, ама не исках и да се проточва курса 5 месеца, както се и случи. Минах през същото по същия път и затова от личен опит давам съвет, ако имаш възможност по-добре да се движат паралелно двете неща заедно.

# 16
  • Мнения: 635
С който и шофьор да съм си говорила досега, няма нито един от ”старата школа”, който да е чакал първо да вземе листовки и чак тогава да започне да кормува. И на мен същото ми обясняваха ”Ако не бързаш”. Ами, не бързах, ама не исках и да се проточва курса 5 месеца, както се и случи. Минах през същото по същия път и затова от личен опит давам съвет, ако имаш възможност по-добре да се движат паралелно двете неща заедно.
Преди да изкарам курса във Василеви, бях записала курс (по тукашни отзиви) в друга школа, в която инструкторът ме изкара на центъра на София без един ред теория. Не го очаквах, няма такъв стрес! И така си и продължи обучението. Затова се отказах от него и се записах във Василеви. Минах теорията, взех листовки и започнах да кормувам. Ами, няма такова спокойствие, всичко ми беше в главата. Затова и препоръчах школата, защото излязох на пътя спокойна и с реални знания, това беше едно от водещите за мен неща. Да, досадно е, лекциите са по много часове всеки ден, но има смисъл. Поне за мен. И, да, във Василеви определено не са инструктори от "старата школа". За щастие.
ПП: Надявам се да не засегна някого, не се заяждам. Peace

# 17
  • Мнения: 261
Аз така или иначе не бързам. Този курс горе-долу е 2 месеца и то по тази схема-първо теория,после кормуване. Има курсисти,които карат паралелно с теорията,но аз ще съм по-спокойна ако знам повече на теория преди да се кача да карам.Всеки познава себе си и знае как ще се чувства най-добре. Simple Smile

# 18
  • Мнения: 3
Simple SmileSimple SmileНамерих темата за подходяща да споделя и аз мойто впечатление от автошколите ни. "Василеви" е непозната за мен, тъй като аз карах курсовете преди няколко години, но определено мога да кажа, че мястото, където бях ме направи много добре теоретично запозната със всичко около кормуването. Доволна съм и от колата, която карах и от отношението на инструктора ми. След мен много мои приятелки записаха в други школи във Варна и две от тях не взеха изпита си пред ДАИ. Тъй като съм от Варна, мога да препоръчам за всички начинаещи курсистки школата, където бях аз - "Силви Инс" се казва. Имат два офиса във Варна.

Давам Ви и сайт, ако някой от вас се интересува все пак: http://silviins.bg/

Пожелавам успех на всички и мога да ви потвърдя, че от жени - шофьори също става и то доста добри и внимателни Simple Smile

# 19
  • Мнения: 7
Не не стават.Много размотават ,нямат инструктори и курса се проточва прекалено дълго.Явно на мен ми се падна инструктор от "старата школа",събрал всичко отрицателно.Викане ,крещене ,пощипване по крака.Не не и не .Не си го причинявайте.Далече от автошкола Василеви.

# 20
  • Мнения: 261
Аз започнах при тях, но на края на курса се прехвърлих в друга школа. Записах се при уж хвалена инструкторка,но никак не бях доволна. Мотаене на часове, позволи си да ми говори колко съм била напрегната и никакво стараене . Говореше си по телефона мн често и обсъждаше други курсисти пред мен,което е страшно непрофесионално.

# 21
  • Мнения: 1
Наскоро изкарах шофьорските, като също първоначално се бях насочила към така известните фирми, но в последствие след кратко проучване от моя страна избрах една малка фирма в квартала и определено я препоръчвам. Останах супер доволна. Първоначално ходех само на теория, там теорията е индивидуална. Записваш си час, както се разберете с жената (жена я преподава, изключително спокойна и уравновесена, на мен дори ми е рисувала кръстовища и ситуации и се е правила на регулировчик, за да я разбера), след това по нейна преценка, че горе-долу вече знам основното  ме пусна да карам. Първия инструктор не ми хареса и й го споделих. Проблем нямаше никакъв, започнах да карам с нея. Няма толкова спокоен инструктор, накрая вече спокойно си цъкаше по телефона докато шофирах. За Василеви съм чувала много негативни мнения и са ми казвали, че на изпити някой път ги късат не заради друго, а защото данаджиите имат проблеми с Василеви и един вид така си го връщат. Аз не бих рискувала с големите фирми. Ако имаш интерес с уводолствие ще ти кажа къде се намира фирмата, в която карах аз. Намира се в ж.к. Света Троица и района за каране е Света Троица, Банишора, част от Захарна фабрика. Там около затвора и бул. Константин Величков има много улички, знак Стоп, светофари, учили са ме както да карам и на големи булеварди, така и на малки тесни улички.

Петенце, можеш ли да ми кажеш името на школата моля те? И аз съм в същия район

Общи условия

Активация на акаунт