Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 4

• 50 366
  • 786
  •   1
Отговори
# 195
Дано даде Господ следващото спонтанно забременяване  да е по време на сегашната ти Stuck Out Tongue Winking Eye

# 196
Ние уж подобрихме спермограмата. Като я изпратих сега на координаторката и поисках мнението на ембриозите им,  ми отговори, че с такава се забременявало естествено( Бамба, ти първа ми го писа😀).  Овулации следя- и пак нищо!

# 197
Пухче, едва ли би имала против една спонтанна бременност да ти провали плановете за инвитро Stuck Out Tongue Winking Eye

# 198
Ох , дай Боже на всички ни!

# 199
  • In transit
Привет момичета! Минавам да кажа, че пункцията беше успешна, 2 фоликула, 2 яйцеклетки, едната с отлично качество, другата малко презряла била, но утре ще кажат дали са се оплодили. Доки каза да продължавам с естрофема и довечера почвам кринон гел.

Да питам, изписаха ми медрол, но не разбрах за какво точно да го пия? 

# 200
Браво, Мики! Дано да имате две прекрасни ембриончета!
 Медрол и аз имах- за подтискане на имунната система, за да не отхвърли ембрионите като чуждо тяло. Успех!!!

# 201
  • In transit
Мерси Пухче, т.е би трябвало да го пия по дълго време ..защото си взех един блистер само. Simple Smile

# 202
Аз го пих само 5 дни.

# 203
Мики, много се радвам!
Стискам ти силно палци да се оплодят и двете! Hug

# 204
  • На остров
Мики чудесно ще стискаме палци сега и двете да се оплодят !

Пухче вчера исках да пиша ама нещо не ми публикува, колкото и да са идеални всички изследвания щом не се получава годините са основният проблем.

# 205
Мики, страхотно е да чуваме за супер качество на Я. Пожелавам ти успех!

Аз се зачетох за кариотипа и ми се изправи косата. Сега му треперя докато излезе резултата.

# 206
  • In transit
Благодаря момичета! HugHeart

# 207
     Две в едно, и аз съм на същото мнение. Не мисля да си променям плановете заради това изследване.
    Вики,  кариотипът ще е наред! Единични са случаите с проблем . Вие няма да сте от тях.

# 208
Благодаря ти, Пухче! Дай Боже всичко да е наред. Още чакаме, а не попитах кога ще излязат резултатите.
Относно твоят случай, действайте както сте го решили с мъжа ти. Важно е да сте уверени и решението да ви носи удоволствие, а не напрежение въпреки всичко.

# 209
Мики, стискаме палци за две хубави ембриончета! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт