Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 4

• 50 374
  • 786
  •   1
Отговори
# 225
  • На остров
И при мен двата пъти след пункция сестрите изчисляваха точно 36 спрямо часа за пункция.

# 226
  • Бургас
Светле,  днес 4 ден ли ти е от стимулацията?  С какво и с какви дози?
Да- в петък Elonva и днес току що с менопуп 2 по 75, и cetrotide
 0.25mg

# 227
  • In transit
Светле, стискам палци!

мтз, Пухче, моя си беше точно в 36 часов прозорец, но имаше едно момиче, на което беше втора стимулация при друг лекар, който се сетил в събота вечерта да и каже да си сложи овитрела, а в неделя и беше пункцията преди моята. Замислих се, колко безхаберни лекари има, и после се чудим защо не стават нещата. Затова ви питах. Размишлявах си на глас дето се вика.
А иначе при мен се е оплодило едното яйчице, сега чакаме да почне да се дели...другото е било презряло.

# 228
  • тук-там
Супер, Мики, стискаме палци да стигнеш до трансфер! Относно пункцията - знам ли?! Нали е важно да извадят яйцето, може би в рамките на тези 36 часа ...

# 229
Според мен пункцията се таймира точно 34-36 часа след овитрела

# 230
  • На остров
Мики супер, чакаме сега с нетърпение на кой ден ще правите трансфер ?
Жалко за момичето според мен е лекарска грешка.

Аз почвам да се готвя за морето лека полека и накупих UV дрехи за плаж за малчо и един пролетен космонавт.

# 231
  • тук-там
Две в едно, през Май в Сардиня не е толкояа топло. Една година даже беше студ, изобщо не стигнахме до плаж и се борихме с една допитопна печка на пелети. В края на Май вече става за плаж и е приятно. Пожелавам ти да уцелите страхотно време и да ти е на голям късмет тази морска почивка!

# 232
  • На остров
Мтз аз знам, че може и да не става за плаж, но аз трябва да съм подготвена. Иначе ние ще сме там в края на май.
Аз искам 25 градуса да е на слънце друго не ми трябва .

# 233
  • In transit
Две в едно, не знам още, днес ще се чуем дали са почнали да се делят.
Ние в началото на юни сме били в Генуа (което си е по на север) и си беше доста жега, но имаше и дни с дъждове. Дано да случите на топло и слънчево време. Най-важното е да си починете добре, да се насладите на La dolce vita и да се върнеш с хубави новини. Kissing Heart

мтз, вие кога се връщате, или ви хареса за постоянно там? Simple Smile

# 234
  • На остров
Мики дано се дели добре и днес или утре да си го приберете. Тук много защитават тезата, че колкото по рано толкова по добре да е трансфера.

Иначе аз в Сардиния ще отида с лекарствата за стимулация и ще се почне още там с инжекциите, според мц.

# 235
  • Бургас
Момичета в шок и паника съм. Накарах ММ да си направи  редовните изследвания и спермограма на  нея всичко е с N.A което означава че нищо не е налично. Направо съм  отчаяна то има ли смисъл от стимулацията щом толкова са му лоши резултатите, направо ми се плаче.

# 236
  • София
ще замразите яйцекелтките, ако наистинаняма нищо налично.
ама говорете с биолозите, ако трябва да изследват нова проба.
не се отказвайте .

# 237
Светле, Бамба е права, и това е вариант,  все пак вече си започнала стимулацията. Може в деня на пункцията да намерят читави, може и ТЕСЕ да направят.
Досега другите спермограми проблемни ли са били? Да не е някаква грешка?

# 238
  • Бургас
Ами ние нали сме с мъжки фактор,  и винаги е била лоша ама чак толкова не  е била, той в лината в Бургас си ги е пуснал вчера, на 3 дни въздържание. Незнам какво е това нещо ужас

# 239
О  в Лина-та,защо там?! Нали имате ин витро център. Бих повторила. Бих обсъдила с лек. ме лекар.    Досега какъв е бил коментара? Добавки, генетични/ извинявам се ако си писала/?

Общи условия

Активация на акаунт