Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 4

• 50 378
  • 786
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Генетични не сме пускали, добавки само неоксид са му изписали а аз му взех омега 3,вит. В-комплекс, вит.С и чайове.

# 241
Аз за тая "Лина" съм чела доста лоши неща из темите.

# 242
За другите изследвания не знам, но не е място за спермограма. При тежки нарушения в спермогенезата се препоръчват генетични. Друг е въпросът, че рядко излиза проблем. При нас излязоха безпроблемни, но с времето пък  спермограмата се подобри. Не че ще има полза вече от това. Може да обмислиш и други добавки.

# 243
  • Бургас
И аз много се надявам да не са им точни резултатите

# 244
  • София
аз на твое място бих го привикала веднагически в софия за нова спермограма.
или поне отиди ти при биолозите и им обясни какво е положението, да ти кажат какви са ви вариантите при тях.
да не вземат да ви пришпорят за донор изненадващо, например.

# 245
  • Бургас
Според мен нещо са му прицакал материала,ами ще изчакаме до пункцията да видим какво ще излезе. Пък така набързо за донор няма да се съглася, незнам но до пункция ще си треперя. Той е на работа няма начин да дойде в София.

# 246
  • In transit
Момичета в шок и паника съм. Накарах ММ да си направи  редовните изследвания и спермограма на  нея всичко е с N.A което означава че нищо не е налично. Направо съм  отчаяна то има ли смисъл от стимулацията щом толкова са му лоши резултатите, направо ми се плаче.
Светле не се шашкай. И нашата е така ама изкараха някой читав.
На Лина изобщо не вярвай. Патихме си от тях.

# 247
  • Бургас
И аз на това се надявам, но каквото такова, ще гледам да не го мисля.

# 248
  • тук-там
Светле, не таксувайте изобщо този реузлтат! СГ в клиниката като и дойдв времето! Лека стимулация и си свиркай!
Две в едно, в края на май ще е страхотно в Сардиня, ние бяхме миналата година по това време - обиколихме я цялата, имахме един ден на екстремно катерене по скалите - част от Салваджо Блу - 8 часа преход по скалист терен с 15 мъже - шоу беше, всички ми подаваха ръка Simple Smile И лодка си взимахме 2 дни и обикаляхме Кала Гононе. Много е красиво и от другата страна - в Санта Тереза де Галура. И до изола де ла Мадалена ходихме. Абе разцепихме се от кеф! Така че ... желая ви слънце и приключения! Вие къде ще сте?

Иначе на мен от Карибите грам не ми се тръгва. В неделя летит Sad

# 249
  • Бургас
Момичета сигурно ви писна от мен но да питам за кр. картина там СУЕ ПКК и т.н може ли да пия кафе сутринта.  Blush

# 250
По-добре не

# 251
  • In transit
Не, на гладно се правят. И по-добре в друга лаборатория, не в Лина Simple Smile

# 252
  • На остров
Мтз ние ще сме в хотел на 15 км ю от Алгеро. На плажа и АИ. В общи линии искаме да сме заедно и да се улесним.
Не става с нашето дете за обиколки и преходи.

# 253
  • Бургас
Не, на гладно се правят. И по-добре в друга лаборатория, не в Лина Simple Smile
Да моите си ги правя в клиниката Hug

# 254
  • На остров
Мики какво акзаха днес ?

Общи условия

Активация на акаунт