Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 4

• 49 929
  • 786
  •   1
Отговори
# 45
  • На остров
Ами работя, сега ходихме на пазар седмичен  при нас с тези разстояния  си отнема време.

Според мен н нашите години колкото и да е ок всичко трудно се получава.
Моите тестове за овулация засичат два хормона, аз си усещам овулацията и познавам добре организма, нямам проблем с тръби, лигавицата и т.н. И пак не става.

# 46
👌 Размина ти се неизвиненото за днес💕

# 47
 В деня на пункцията изследват ли се хормони?

# 48
  • На остров
123 при мен не, но някъде мисля да

Пухче за да съм по темата се отчитам с един силно положителен овулационен тест.

# 49
Благодаря, Две в едно!
Сега гледам, че не са ми изследвали кръвната група онзи ден, а аз не съм сигурна коя е моята. Чудя се дали ще успея да я изследвам утре преди пункцията или всичко отива по дяволите.

# 50
На мен в деня на пункцията нищо не са ми изследвали.
Незнам при вас как е, но при нас сексът по задължение ( вече така си го наричаме в дните на ОВ) е кофти работа. Аз не казвам на ММ, ама и той вече толкова е в час, че веднага усеща и пита " Трябва, нали?"
   123, каква е връзката с кръвната група, че не мога да зацепя?

# 51
Ами в последно време естествено трудно успявам да я докарам над 6-7мм. С естрофема става към 10, но всичко е по лекарско предписание дозата. Не го прави сама на своя глава, че има доста странични ефекти. Иначе предния път точно за тънка лигавица доки ми изписа някакви влагалищни глобули, които ми направиха в аптеката - какаово масло и виагра. Каза, че това ще подобри кръвообръщението в малкия таз и ще подобри лигавицата. Не съм ги ползвала още, защото прекъснахме стимулацията. Ще видим този път, т.е другата седмица ще ти кажа как и с какво ще я докараме лигавицата до нормален размер.

А, нищо няма да правя на своя глава. Просто ми стана любопитно, а и тънката лигавица ми е болна тема. Аз с естрофем я добутвам до 8мм. И виагра съм слагала, пак дотам стига. 10мм ми е мечта направо...

# 52
При попълване на анкетата за анестезия се съобщава и кръвната група. Бях останала с убеждението, че я изследват задължително с ПКК, вирусология и т.н.

# 53
  • In transit
 И на мен ми искаха кръвната група...не съм питала за какво им е.

Пухче, един уролог ни каза, "Абе ние да не сме зайци, успокойте се малко, нищо не става като се прави по часовник. Насладете се на любовта и секса, забравете, че правите бебе. Не го ли направите няма да се получи."

# 54
  • На остров
Ние сме с едно почти двегодишно сладурче , което взима много енергия и сили особено като е болен и ако не е теста да ни активизира токувиж сме пропуснали точният момент от умора Stuck Out Tongue Winking Eye
А сега мм каза, че чудесно се съчетава с петък вечер днешният тест и стига да не съм супер уморена и да имам желание разбира се, ще действаме активно.

# 55
Ще повярвате, че съм минала бременност, раждане, две пункции, един трансфер и не си знам кръвната група?  Факт!  Вчера дадох кръв за изследванията, които ми искат от клиниката и след няколко дни най-после ще видя коя група съм!

# 56
  • На остров
Пухче тук нито за пункция нито за трансфер ти я искат, при бременност мисля се гледаше,. но не помня.
Аз си я знам от много време, на големият ми син така и не му я знам обаче.

Утре ще ходим в Икея само като си представя навалицата и се уморявам, но искам някои неща да вземем.

# 57
  • тук-там
Момичета, аз и вас да питам (нищо, че мм е доктор и ако ме надуши, ще ме “оправи”). След стимулацията (на следващ цикъл) съм с висок пулс, пусиране в гърлото и сърцебиене (вечер). Чудех се дали е някакъв остатъчен страничен ефект от хормоните. От много чудете пуснах ТСХ и подобните. Ама презултатите изглеждат ок:
на 16-ти ден от МЦ следобяд ги пуснах.

# 58
  • In transit
Според мен са си ОК изследванията. Пробвай някакви техники за отпускане на нервната система, магнезий да пиеш, Б6. Такова сърцебиене получавам вечер от преумора.

# 59
Mtz, обикновено и аз се чувствам така с толкова ниско TSH. От друга страна точно толкова би трябвало да се държи като стойност по време на стимулации, че и след това, така че свиквай, дай Боже през следващите девет месеца ще си така...

Общи условия

Активация на акаунт