Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 4

• 49 934
  • 786
  •   1
Отговори
# 60
mtz, хубави са изследванията, едва ли е остатъчен ефект,
доколкото знам, бързо се чисти организмът от хормонните.
Може на много фактори да се дължи.
Аз и на 22 години съм получавала сърцебиене и бодежи от нерви,
по-емоционална съм и това много ми пречи.
Вземи някакви леки медикаменти.
Дано бързо да се оправиш! Hug

# 61
Според мен TSH ти е ниско.

# 62
Эдравейте момичета,хоп и аэ в новата тема.Пожелавам късмет на всички ни и много +++ реэултати.

# 63
 Момичета, добър ден! Какво може да се приложи като варианти за уеднаквяване размера на фоликулите при лека ст-я с "Фемара"? Бих искала при среща с д-ра да ги обсъдим, ако евентуално има такъв проблем.

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 11:59 от 4aka6tata

# 64
Ще ти кажа как аз разбирам израза " уеднаквяване на фоликули ", незнам дали е от значение с какво се стимулира. Когато има по-големи фоликули, се включва оргалутран (или друго от този тип), за да не се вдига ЛХ и да се спукат големите фоликули, докато нарастнат достатъчно по-малките.
Аз и при двете стимулации имах Фемара първите 5 дни 2*1. Първата включихме Оргалутран на 8 ден, а при втората на 6 ден, защото единият фоликул беше доста голям, а другите малки.

# 65
В какъв смисъл да се уеднаквят? Нима е възможно всички да бъдат почти еднакви? Ако има начин и аз бих искала да го знам. Минах една симулация с Фемара. До пункция го докарахме с тези, които се „откъснали” напред. Някои мацки на спонтанен цикъл вадят повече, но такъв ми бил късметът.

# 66
123,  днес ли беше пункцията? Успя ли с кръвната група? Надявам се, че всичко е наред!

# 67
Да, Пухче, днес беше. Оказа се, че не ми е била нужна кръвна група и напразно съм се тревожила, ама нали съм изпълнителна. Пуснах я, то ще ми се наложи и операция на по-късен етап, а не е излишно да си я знае човек, а не да казва „то май В + беше” Simple Smile.
Може да се каже, че всичко мина ок. На последния преглед три фоликула бяха пораснали над 15, днес извадиха три яйцеклетки. Сега всичко е в Божийте ръце чрез ембриолозите. Ако всичко е наред нататък, ще замразяваме.
Като допълнителна екстра трябва да отбележа, че преодолях още една своя фобия- тая от пълните упойки.

# 68
За нашите резерви 3 си е добра бройка.  Пожелавам ти три прекрасни ембриончета! 🍀🍀🍀

# 69
Благодаря, Пухче!
Бях приятно изненадана, че от тоя яйчник изобщо излезе нещо, защото го бях отписала. Вече е и с намалени размери. Сега остава да ме изненада приятно и с качество Simple Smile.

# 70
Пух, благодаря за предложението! Надявам се да сработи, ако има нужда! Ще пиша задължително.Nature Sunny

# 71
Бубанка, здравей! Hug Как си?
+-123, късмет! Стискам ти силно палци! Hug
Аз също изпитвах страх от упойката,
за пръв път ми беше, за пункция не се прилага силна упойка,
при мен мина много леко, изобщо не разбрах какво стана,
събудих се, все едно, че нищо не е било.

# 72
Благодаря, Сиси!
Покрай репродуктивните ми проблеми бая стрхове преодолях.

# 73
Бубанка, здравей! Hug Как си?

Мерси че питаш Sisi ,добре съм.
Ровичкам се в правените иэследвания  и търся от къде ще ми иэлеэе эайчето,че ме човърка неуспешното инвинтро преэ януари ,эащото имаше инплантация, а после падна ЧХГ-то.
Окаэа се мн.нисък Вит.Д (докарах го от 16 на 42)эа два месеца,и не усвоявам Б витамините.На всичкото отгоре тоя месец и эадържан фоликул,док.ми се смее,че съм имала още яйца щом и съм эадържала,хаха, а два месеца подред эасичам овулация с тестове,но мъж ми е в командировка Sad Пия и добавкии витамини,оф много хапчета са това эа мен,някой даже и ги эабравям да ги пия всеки ден 😩

# 74
  • На остров
Аз започвам да клоня към мисълта, че с добавки или без разлика в крайният резултат трудно се постига благодарение на тях.
Пия обаче една шепа, сега имам две седмици до следващия МЦ да си се надявам.
123 замразихте ли ?

Общи условия

Активация на акаунт