Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 4

• 50 167
  • 786
  •   1
Отговори
# 75
Две в едно, едно ембрионче е само, дано  всичко с него е ок и да замразим на пети ден. Другите яйцеклетки не са били с добро качество.

# 76
Бубанка, не се задълбочавай толкова с липсите на витамин Д и Б.
Дори и да са в норма, при нас проблемът е възрастта.
Моите влязоха в норма, а полза няма, даже по-зле е положението.
Разбира се, всичко е строго индивидуално.
Въпрос на организъм. Знам за момичета на моята възраст, както и по-големи,
с отчайващ мъжки фактор, в БГ са ги отписали, в Турция от първи опит успяват.
На който му е писано да стане, става.
Хубаво е да се пият витамини де.
Аз спрях повечето, оставих само фолиева к-на и антиоксиданти.
От 39-годишна засичам овулация, ама файда няма.
Има причина, поради която не се получават нещата при мен.
Примирих се вече и не се трогвам, честно казано.
Много късмет ти желая! Пиши! Hug
+-123, едно е достатъчно. Стискам ти силно палци! Hug

# 77
123,
  стискам палци това да ви е идеалното късметлийско ембрионче!!!
 Две в едно,
пий си добавките, дори самата мисъл, че ще ти помогнат, може да е един плюс за положителен резултат.
Аз като чета сега темите, си давам сметка, че направих два опита без да съм изследвала важни неща като вит.Д , тромбофилии, тсх преди трансфера...Постоянно ме човърка съмнението, че е можело да направя още нещо, за да успея. Никога няма да разбера.
Бубанка,
и мен ме човърка защо стигнах само до БХ, но няма кой да ни каже със сигурност дали ембрионите са имали проблем,  или причината е друга.

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 10:47 от puh4e05

# 78
SisI аэ не мисля ,че проблема е само във въэрастта (поне при мен )Теэи малки нещица,витамини , ТСХ ,антиоксиданти и т.н също са важни.Сега съм почнала наново да се чекирам от А до Я.Ха-ха да не ме помислите эа някаква луда маниачка.Аэ съм малко инатлива и эакуча ли се эа нещо,трябва до края да стигна,а и още повече докторите тук в Герм.эапочнаха да ме иэнервят с тяхното,,няма причина эа притеснение".
А и эдравната каса покрива всички иэследв.,но въпреки това докт.тук не те насочват към какъв специалист да отидеш,напр.эа леко повишени стойност на хемоглобин и т.н.Оф че дълго стана,с една дума търся ,,под вола теле",дано го намеря 😄.

Две в едно,аэ сякаш виждам полэа от добавките,видиш ли и фоликули имам в повече ,эадържам си ги 😊

123 и аэ ти стискам палци да стане перфектно ембрионче ❤

# 79
Дай боже да си права, Бубанка! Hug
За себе си, стигнах до извода, че каквото и да пия,
от каквото и да се лиша, проблемът си остава възрастовия фактор.
Явно при мен отдавна е изчерпан яйч. резерв,
но пък има момичета с добър на моята възраст, но пак не успяват,
защото вече я. не е качествена.
Много е индивидуално, едно е сигурно - с напредването на годинките,
нещата стават все по-трудни.
И аз съм много упорита, даже прекалено,
но за неща, които зависят от мен,
в този случай, упорствам, но резултат няма.
Въпреки това продължавам да упорствам,
ще видим какво ще стане.
Аз изследвах всичко и какво от това?
Нищо не се промени, в крайна сметка.
Всичко ми беше в норма, имам 2 щама тромбофилия,
но тя е от значение, като стигна до трансфер.
Успех ви желая на всички, момичета! Hug

# 80
  • In transit
Момичета по време на стимулация ЛХ повишава ли се или намалява? Защото в събота го мерих беше 3,09. Днес е 2,79. Въпреки това имам два хубави ембриона вляво. Още не съм почнала с цитротида, но от утре ми казаха и него да сложа. Вдигнаха ми гонала на 225 единици.
Лигавицата е 5мм, в петък беше 2,5мм. Доки каза, че пак е малко и ми изписа глобулите с виагра и естрофем.

# 81
  • София
започва да се повишава като попораснат малко фоликулите.

# 82
  • тук-там
Годинките при мен са номер 1. А на второ място аз слагам нездравословния фокус и стреса. Аз се пренесох на другия край на света - Холанските антили и си печа дупата. Животът е прекрасен и на тази възраст следва да черпим с пълни шепи от него. Две седмици смятам да релаксирам и ще ви стискам много здраво палци! Доставяйте си малко антистрес преживявания. Не се знае кой ще се окаже нашият илач Simple Smile

# 83
Момичета по време на стимулация ЛХ повишава ли се или намалява? Защото в събота го мерих беше 3,09. Днес е 2,79. Въпреки това имам два хубави ембриона вляво. Още не съм почнала с цитротида, но от утре ми казаха и него да сложа. Вдигнаха ми гонала на 225 единици.
Лигавицата е 5мм, в петък беше 2,5мм. Доки каза, че пак е малко и ми изписа глобулите с виагра и естрофем.

Би ли ми казала от къде купуваш глобулите виагра?

# 84
Късмет, Мики! Hug
mtz, годинките са ни множко само за фертилитета,
иначе сме още много млади, животът е пред нас! Smile
Много се радвам за теб! Приятно изкарване! Hug

# 85
  • тук-там
Чудесно ти е LH, стимулацията го държи ниско. На естествен цикъл на 9-ти ден ми беше 14, а при стимулация с 5 фоликула пак на 9-ти ден беше 2.3 при естрадиол 365. Пункцията ми беше на 13-ти ден и извадихме 4 яйцеклетки. 

# 86
  • In transit

Би ли ми казала от къде купуваш глобулите виагра?
Във всяка аптека където приготвят лекарства могат да ти направят по рецепта на доктор. Не са готови, те ги правят от какаовоо масло и виагра.

Благодаря момичета! Flowers Hibiscus

mtz, наслаждавай се на почивката!

# 87
  • На остров
Mtz приятна почивка !
Miki стискам палци !
123 в моята клиника отглеждат до бластоцит само ако са над 10 оплодени яйцеклетки. Успех дано стигнат до бластоцит !

# 88
Благодаря ви!
Mtz, приятно изкарване! Много е важно да не се даваме на стреса. Яд ме е на мене си, че в последните десет години не ми се събират и две, в които да съм била спокойна.

# 89
  • На остров
Аз съм спокойна, нищо не ме стресира, но пак не се получава. Годините са най важният фактор това си е.

Общи условия

Активация на акаунт