Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 4

• 50 172
  • 786
  •   1
Отговори
# 90
То и аз съм спокойна към настоящия момент, но се успокоих едва наскоро. Преди почти перманентно си бях кълбо от нерви - спасявах света и доста хора от собствената глупост.На няколо пъти ИТМ ми е бил и под 18, пушех по над купия. Като прибавим факта, че много късно ми се събуди меракът за деца, се докарах до тук.

# 91
  • тук-там
Срам ме е, ама какво е ИТМ?

# 92
  • На остров
ИТМ е индекс на телесната маса.
123 ясно, но при мен не е било като при теб. Пожелавам с този опит да успеете !

# 93
Благодаря, Две в едно! При мен е мътна и кървава, защото имам проблем и с матката, та се налага и операция. На трансфер мога да разчитам след повече от година.

# 94
  • sofia
Здравейте, момичета! Приемате ли още мечтателки?😀 От вчера май съм на път да се откажа вече...негативните емоции ми идват в повече, напоследък и да спя не мога. А все си викам - толкова ли съм безнадеждна? Имам син на 11 години, борба за второ от 5 години. По инвитро клиники от 1,5 години, аз самата на 43😞 Три процедури без трансфер, не преживяват до пети ден, хормони - отлични, спермограма- отлична, с една запушена тръба и другата не съвсем читава. Имам заповед от фонда, смених клиниката по организационни причини, но в новата вчера ми казаха:" На вашите години,  със собствен материал...мислете за донорска програма, иначе може да започнем стимулация за да използваме поне заповедта от фонда". Иде ми да захвърля всичко...но тайно вътре в мен надеждата упорства.

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 07:39 от googlish

# 95
Добре дошла, goodlish! Едва ли има универсални рецепти за справяне със стреса, но защо не опиташ да си дадеш малка почивка. Аз бях в подобно състояние в края на миналата година. Живнах след три месеца, през които ни доктор исках да виждам, ни в лаборатория да влизам.

# 96
  • София
googlish, как отказване, имаш заповед, ползвай я.
и хич не чакай ембриони до пети ден, върнете ги по-рано, може пък там да ти е късмета.

ама попитай за тръбите, не звучи добре написаното.

# 97
googlish, както сама виждаш, тук никой не се отказва! И ти продължавай да си упорстваш,  като всички в тази тема! Късмет!

# 98
  • sofia
googlish, как отказване, имаш заповед, ползвай я.
и хич не чакай ембриони до пети ден, върнете ги по-рано, може пък там да ти е късмета.

ама попитай за тръбите, не звучи добре написаното.
Тръбите са ясни, едната не пропуска, другата пропуска, но по- трудно, имам цветна снимка, но други кахъри няма по тях.
  Благодаря ви момичета, но вчера просто усетих, че на никой не му се занимава с мен. При пълен коридор от пациентки 30- 38 години...

# 99
  • София
ти не беше ли в надежда, май някъде ти отговарях нещо  newsm78
ако си при стаменов, той на такива над 40 винаги дава по един шанс, после почва да настоява за донорска.
така че възползвай се и си настоявай.

# 100
  • На остров
Гуглиш добре дошла и от мен !
Аз също смятам, не чакайте до 5 ден, шанса е много поголям ако върнете на 2 ден !

Пухче как сте ?

Бамба ти реши ли най накрая ?

# 101
  • София

Бамба ти реши ли най накрая ?
не, седят си замразените и нещо не събирам смелост още  Rolling Eyes

# 102
И при мен е същото. Давам кураж на другите, а самата съм се сковала от страх!  Докато имахме да правим още доста изследвания бях по-добре,  ама вече сме почти готови и уж трябва да действаме -да ги изпратя и да назначим първа среща. Ужас! Часът на истината приближава!

# 103
Аз пък си чакам да разбера дали имам полип (появиха се такива съмнения). Ако има - ще минавам оперативна хистероскопия, ако не - само диагностична и се надявам след това вече да мина към същинската част. Записвам се в програмата и чакам яйцеклетчиците Blush

# 104
  • На остров
Хайде стига сте се помотвали и страхували ами действайте, колко по рано толкова по добре. Времето е в наш минус за съжалние, може да звучи смешно но като запзвахме  час за опита сега през юни точно това коментирахме с клиниката, че за някой есеците нямат значение а като си над 40 и седмиците може да са от значение и затова решихме юни не септември.

Общи условия

Активация на акаунт