Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 854
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • тук и там
Страхил не бърза да прави  заключения.Като му изпратя сега резултата ,предполагам че ще ми промени калориите.Или в края на първия месец, ако не сега..Общо взето иска да изчакаме малко,преди да променяме нещо.Ама аз бързам...Blush

150 гр кафяв варен ориз имам на обяд.

# 121
Ох, то и при мен стават бавно нещата, ама аз под бавно разбирам поне килограм два да паднат, а нищо да не падне, това не е бавно. Искрено ти съчувствам. Не се отчайвай, той сигурно ще промени нещо.

# 122
  • тук и там
Стартирах на 84,7.Средното ми тегло след две седмици  беше 83, 7 ..За сега съм свалила още 0,200 гр-тоест 83,5 кг.,Но килограмите ми варират нагоре-надолу,и не е ясно какъв ще е средния резултат за втория период.Принципно е добро темпото,но за хора които не са със тегло много над нормата. А аз имам да хвърлям доста килограми,и ако в началото не свалям по -бързо,си мисля че по-нататък съвсем ще се забавят или  стопират нещата .Но това са мои разсъждения,не е задължително да съм права..

# 123
И моя воден/ разтоварващ ден не се получи. Но ако не друго, поне се наспортувах доста добре, нищо, че после хапнах козунак- все съм си в калориите. Ще видим кантарЕВ утре какво ще отсъди де- как ще отрази козунака, но пък и многото вода, която днес пих. За вечеря си остава уговорката за зелена салата със сиренце за мен. Натюр- без вино, без ракийка, без КМ, само с мнооого бял балсамов оцет.  Crazy

# 124
Кайсия, може пък нататък да се отприщят рязко нещата.

Бийпс къде е?  Няма я никаква, а липсва Kissing Heart

# 125
Звезден прах се ръси, никой не надебеля по Великден, днес всички сме гладни
Моят воден е със сто грама ягоди и си лягам
Бийпс да си идва, моите две кутии аткинсови барчета са изядени

Кайсия, довери се на мъжа си, те си мълчат за диетите, щото нали не знаят какво ще им се случи, но са наблюдателни и преценяват добре количеставата

# 126
Kaisia сякаш някъде има грешка. Кажи как ти протича един ден , средно, като оценка на движението. Нещо разхода или не е равномерен, или е силов, стресов, но недостатъчен.
Пиши ако искаш да коментираме, ако не ти се иска то разбирам и успех с тренера. Дано се оправи в загадките . Успех.

# 127
  • тук и там
Ми най-вероятно са ми повече калориите просто.Тоест- в момента са толкова,колкото и изразходвам..Аз не мога да преценя колко изразходвам , а така от разстояние да се прецени  е още по-трудно предполагам.То всъщност това е най-голямата тънкост при изготвянето на режим- да има калориен дефицит,но и да не се изпитва глад..Не съм гладна, но и свалянето върви много бавно.Така или иначе- продължавам.Имам му доверие (за сега), вероятно ще промени малко режима при не добър резултат.

# 128
  • Варна
А има ли вариант организма да се е сбъркал от толкова режими и да не реагира правилно? Аз като лаик се изказах де ама схващате сигурно.

# 129
  • тук и там
Мисля че и това и възрастта сигурно оказват влияние.Щото не е като да съм на 24 нали..

# 130
Кайсия, помня, че беше правила изследвания (за ИР аконн не бъркам?) преди време. Каза ли му за тях?
Не се отчайвай. Нали си виждала как някои момичета по месец-два нямат резултати, докато им се настрои организма, а после рязко поолекват. Възможно е и при теб да се получи. В крайна сметка щом има минус, значи нещата все пак вървят Hands V

# 131
  • тук и там
Не съм правила натоварване с глюкоза.Лекарите не ми препоръчват такова изследване,за сега не смятам за нужно да го правя на своя глава.Не знам-аз нямам някакви други симптоми,освен трупането  предимно на  корем от известно време.Добре се чувствам.Кръвната ми захар е 4,6 ,инсулина на гладно  беше 3 и малко по спомен,Homa индекса под 1-(май беше 0,7).Та мисля че не е от това.Ще видим как ще се развият нещата.Просто явно трябва да се настроя че нещата ще стават мнооого бавнооо.

# 132
По-добре мнооогооо бавнооо насолу, пред нищо или нагоре Simple Smile

# 133
Кайсия, няма да се излагам и да ти показвам какво е трупане на корем, но ти не трупаш на корем
Килограмите са се разпределили и на кръста, то няма как иначе
Не си мисли за болести
И да, дамата на 40 между кексче и ябълка, трябва да избере чаша с вода Simple Smile

# 134
Скрит текст:
Кайсия, няма да се излагам и да ти показвам какво е трупане на корем, но ти не трупаш на корем
Килограмите са се разпределили и на кръста, то няма как иначе
Не си мисли за болести
И да, дамата на 40 между кексче и ябълка, трябва да избере чаша с вода Simple Smile
Проблемът е, че не може винаги на вода....    Laughing   щото ще стане като с магарето на Настрадин Ходжа:Тъкмо се научим само на вода и вземем, че се гътнем.    Smile

Общи условия

Активация на акаунт