Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 858
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
за ситуация 'кексче' пиша, не за перпетум мобиле

# 136
за ситуация 'кексче' пиша, не за перпетум мобиле
И аз.В ситуация "кексче" можеш да попадаш поне по 20-на пъти на ден в днешно време.....

# 137
Мисля че и това и възрастта сигурно оказват влияние.
Да. И възрастта. И работа на бюро ,ако работиш на бюро. И аз трупнах на корема основно. Много кофти.

# 138
  • Варна
Много бързо свалям корем аз. Първо там олеквам. Обаче крака и задник...

# 139
Здравейте! Ще се включа при вас, ако може. От 10.04. съм на диета без въглехидрати. До сега съм свалила 3 кг. Вече ми е трудно да я спазвам. Но ще се опитам. Преди си правех разни упражнения, сега ми е изморително. Докато съм на работа нещата вървят добре. Но вкъщи....

# 140
Здравейте! Ще се включа при вас, ако може. От 10.04. съм на диета без въглехидрати. До сега съм свалила 3 кг. Вече ми е трудно да я спазвам. Но ще се опитам. Преди си правех разни упражнения, сега ми е изморително. Докато съм на работа нещата вървят добре. Но вкъщи....

Здравейт, добре дошла Flowers Hibiscus Съвсем без въглехидрати едва ли човек може да живее. Вероятно приемаш възглехидрати в минимално количество от някой зеленчуци, но щом се чувстваш зле вкарай малко плодове, увеличи зеленчуците, водата. Дай си менюто за един ден примерно.

Без да съм специалист според мен на Кайсия храната и е много. Знам какво е да имаш да сваляш много, а нещата да почти да не се движат. Един килограм е почти нищо, нищо чудно покрай цикъл да го върне. Факт е че нещо не е както трябва и би било редно Страхил да вземе мерки. Извинявам се че съм така откровена.

# 141
  • тук и там
HightSpeed,и аз бях така до към 40-41години,всичко на ханш и бедра се лепеше-иначе тънко кръстче и никакъв корем.Ама от известно време на корем и то долна част трупам.И на други места де,то няма как да сложа 20 кила над нормата само на корем, но там е най-много.
Херцен,имам корем аз.В анфас не си личи, ама в профил съм като бременна в 4-я месец-само че не започва примерно от гърдите, ами   на пъпа и  от пъпа надолу. И да-имам навсякъде както писах по-горе тлъстинки,ама това шкембе ме разбива направо.Като пробвам дънки от минал период-мога да ги напъхам до ханша,ама не мога да ги закопчея-едни 7 см някъде не ми достигат точно в зоната около и  под пъпчето. ..

# 142
Вчера кафе без захар, обяд дом.краставици и две кюфтета домашни( от месо), вечеря маслини домати краставици и пил.супа. Днес закусих омлет. За обяд не знам. Веднъж си позволих да закусвам парченце кашкавал. И в събота закусих с един банан. Иначе не ям млечни и плодове.

# 143
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
е, как ще е много, Кайсийке, 150 варен ориз е = на около 65- 70 гр. суров... това разделено на 3 хранения си е нищо...по 22 грама суров ориз на хранене или по 50 варен...

аз ям по толкова+ хляб и пак свалям

# 144
  • тук и там
Аз имам само на обяд 150 гр варен ориз.Имам и закуска-овесени ядки,имам и плод като следобедна закуска.Тоест-имам си въглехидрати във режима,не е само ориза.Ще ми ги промени калориите той,едва ли ще ме остави на тези..То нали това е смисъла на режима-да търпи корекции в случай на незадоволителни резултати.

# 145
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И аз съм на мнение, че човек първо трябва да свикне с режима и след 2 месеца да коригира количествата.... но това се отнася за режими за цял живот, а не за режими за лятно отслабване...

# 146
Вчера кафе без захар, обяд дом.краставици и две кюфтета домашни( от месо), вечеря маслини домати краставици и пил.супа. Днес закусих омлет. За обяд не знам. Веднъж си позволих да закусвам парченце кашкавал. И в събота закусих с един банан. Иначе не ям млечни и плодове.
А защо ти е трудно?Това е съвсем нормално хранене....
Относно умората:за 5-6 дена си изхвърлила почти 3 литра вода и малко мазнини.Заедно с тази вода си заминават достатъчно ценни вещества-соли, витамини.Добавяй сол към храната/салатата, тя не позволява бързо отводняване.То е причината за умора, замайване, прилошаване.

# 147
Ок. Мисля да включа съвсем малко ядки. Трудно ми е защото в началото имах замайване, а сега не толкова, само дето много ми се яде сладичко или тестено.

# 148
Ок. Мисля да включа съвсем малко ядки. Трудно ми е защото в началото имах замайване, а сега не толкова, само дето много ми се яде сладичко или тестено.

Хапни натурален шоколад или си направи някакъв десерт с кисело мляко или мадкарпоне с плодове Wink

# 149

Хапни натурален шоколад или си направи някакъв десерт с кисело мляко или мадкарпоне с плодове Wink
Тя е на БВД, а тези храни са забранени.А и имайки предвид желанието й за сладко, най-много да изтърве "юздите и уйде коня у ряката"....тази успешна седмица ще се затрие за часове.

Общи условия

Активация на акаунт