Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 859
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • Козлодуй
teodoranka, добре дошла и поздравления и от мен и аз горе долу като теб се храня и също имам моменти когато много ми се отваря апетитът но това е мисля е свързано и с женските хормони които ни лашкат ежемесечно ще отмине предполагам Simple Smile Давай все така ние сме с теб Simple Smile

# 151
  • София, България
teodoranka, да знаеш, че тази умора и замайване е нормална. Това е съвсем нормална реакция на организма ти след като насочва главния си източник на енергия от въглехидрати на мазнини. Не подценявай мазнините  в твоя режим. После ще видиш, че ще имаш адски много енергия.

А сега е време за моя отчет:

Ляво и дясно бедро /-1,5см;
Десен прасец / -2,5см;
Ляв прасец/+0,5см;
Под пъп/ -2см;
Пъп/ -7,3см (шок);
Под бюст/ -3,5см;
Бюст/-1,5см;
Талия/+2см(???);
Ханш/-2см;

Свалено тегло / -3.5кг!(Не съм минавала през WC, ама все тая)

Това е равносметката след 1 месец на НЕвторачване в хранителния ми режим и спиране на ежедневното мерене с кантар. Изключително съм доволна, че влязох в границата на 60+ и не виждам вече 7 като започващо число на килограмите. Не разбирам как съм качила в талията, но общата картина е страхотна. Радостна съм и се надявам тези резултати да ме стимулират да не се отказвам.

# 152
tissi, супер резултати! Давай все така.

# 153
tissi съм също 60 плюс , а искам да сум точно, та и минус ако може но е толкова трудно и бавно и не знам дали е възможно  ... Disappointed

# 154
Браво tissi Flowers Hibiscus

Аз нещо прекалявам тези дни. Не че се храня с много неща като количество, но взех да си позволявам сладки и тестени неща, а не бива така. Имам нужда от режим, който да следвам. Докато спазвах постите знаех какво мога да ям, не че там имаше голямо разнообразие, но имах правила. Обмислям да започна 90ДД. Преди Коледа с нея свалих 3-4 кг.
С две думи - трябва си режим. Това е.

# 155
  • тук и там
Браво, tissi!  Продължавай все така!Сигурна съм че ще успееш!Хванала си му цаката,сега само напред!

Аз днес пак 84 кг.AstonishedРеално не знам дали и кога ще видя първа цифра 7 на кантара.За първа цифра 6 отдавна съм загубила надежда.Последно някъде в началото на  2012 -68-9 да съм била.Тогава спрях цигарите и само нагоре..Няма да е във този живот първа цифра 6,ами до 73-4 да докарам,пак ще съм супер доволна.Много се надявах първия месец да сваля 3 килограма,то какво излезе- че за 26 дена ще си остана със -0,700 грама!!!Ами не съм много хепи,това е ясно!

# 156
  • Варна
Кайсия, направо ти се кефя как обаче не се отказваш. Аз съм много зле в това отношение. Виждам ли резултати, имам хъс. Не виждам ли - много бързо се предавам.

# 157
Няма да се отказва, я, ако се откаже, освен да качи повече, друго няма да постигне, а така има шанс все пак нещо да се размърда.

# 158
Здравейте! Позволете и аз да се присъединя отново към вашата групичка. Преди време се разписвах, но поспрях с писането. Затова пък ви следя редовно и се радвам на вашите резултати, а и  научавам доста полезни за мен неща.
NoMe, за да се постегна и аз си поръчах режим ( макар и от не толкова спряганите тук имена). Надявах се сама да се справя със "стягането" и спазването на някой режим , но сама не успявах да се мобилизирам. Започвах нещо и след няколко дена се отказвах. Затова си поръчах първия платен режим + тренировки в домашни условия. Сега го чакам с интерес и се надявам, че това, че съм дала пари за него да ме мотивира да си го спазвам стриктно.

# 159
  • тук и там
А,не се отказвам..Бъркаш ме със някой.Точно аз във темата съм се отказвала най-често от дадена диета и режим и съм най-несериозната.Да не говоря за хилядите пъти в които съм започвала всеки понеделник диетата и съм я  приключвала в сряда..Този път съм решила да го изкарам режима,и ако пак не стане вече,не знам какво ще правя..

# 160
  • София, България
Благодаря, момичета!

Кайсийка, защо не пробваш да наблегнеш на водата! Наистина мисля, че е много ключово за теб. Знам, че не обичаш да пиеш вода и не се сещаш за нея, но защо все пак не решиш да й дадеш шанс и на нея паралелно с плана, който ти е изготвен. Свали си едно приложение, което да ти писка, когато трябва да пиеш вода. В началото е малко на сила работата, но ще видиш, че като всяко едно нещо с времето става все по-лесно и дори сама ще търсиш вода.  Имам наистина усещането, че ще се отприщят нещата при теб след като увеличиш приема на вода.

# 161
Браво, Тиси  Peace

във фейсбук ми върви реклама на режим на Биляна Йотовска за 38лв

# 162
Поздравления, tissi!
Kaisia, не се отчайвай, с теб сме!
Dani ще чакам да споделиш ако може повече после.
Благодаря на всички! Много мотивиращо ми действате.
За сега не се отказвам. Започнах от 68 кг, сега съм 65. Сутринта на гладно бях 64,5.
Целта ми е 60 кг. Днес правих раздвижване с мойте си упражнения.
Писах, че закуската ми беше омлет. Обяд 1 банан. За вечеря мисля да си опържа риба (без брашно или панировка).
Дано не сбърках с банана. Но много ми се ядеше сладко.

# 163
Браво на момичетата с резултати!

Подкрепям с две ръце предложението за водата. Аз също вече година почти не пия вода и това се отчита доста подобаващо и на кантара, и на кожата. Та иназ от известно време само пробвам разни напомнящи ми приложения.

Аз ей сега си взех мерки, записах обиколките и по-късно ще сравнявам и размишлявам над тях.
МП е болен, че и аз май започвам да се разболявам покрай него ... Та днес ми е зле, кашлям и хич нямам идея какво ще ям. Ако продължава така може и само на вода, чай и някое прахче да изкарам, пф!Отвратително Angry

# 164
  • Варна
Продължавам да съм в застой. И недоумявам как може да изпикая целия свят, а промяна в кантара да няма... Ако някой има обяснения - цялата съм в слух.

Общи условия

Активация на акаунт