Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 56 997
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
TиЛи,приемам -но само за тази седмица.
Скрит текст:
Следващата седмица,ако всичко е наред заминаваме за Барселона..и там диета няма да има със сигурност.Blush.Ако искаш от 14.05 да започнем.От тогава -супер стриктно и  вече без никакви извинения от моя страна ,а?  

Става, пак е добро начало и трябва да се тръгне отнякъде. Аз лично също използвам слчая, че съм към края на МЦ и най- вече силата ми се върна.  Peace На нас също Май месец ни е пълен с празници и поводи за такива, но то пък постоянно изскача по нещо, затова официално обявявам, че минавам на стриктен хр. режим! Да, ще има изключения, но се надявам с времето дори при тях да не се освинвам както аз си знам. Приемам да е само за тази седмица като начало. Аз ще се опитам да си го подкарам по- сериозно дори и сингъл.  Wink

Блеки, предизвиквам се да спазвам ктриктен хр. режим. Този на Страхил. Тренировките вече ги вкарах в своеобразно русло, но и аз съм на мнение, че храната е в основата и прави борбата. В периодите, когато съм се хранила най- чисто и стриктно по режим /на Румяна и на М. Денкова/ съм виждала подаващи се плочки по корема, та съм наясно какво и как трябва да променя, просто волята я няма. Едни викат НЕволята, аз ВОЛЯТА.  Laughing И защото ми писнА все да се тюхкам, вече съм крайно решена да променя нещата, а това зависи само и единствено от мен!
7- дневното го имам /ама разбира се!/ и е добро. Абе добре действа и се развива момчето!

Краси, и аз се обичам /ама наистина много се обичам, мамка му/ и ме обичат, но в моето сърце винаги има място за още любов, не само към другите.  Mr. Green

Херц, браво за огромната стъпка!  Heart Eyes Моята този месец беше, както писах, че се върнах на изходно положение с кг след Бг.  Peace

Дечицата да се оправят и дано не е нищо сериозно!  Peace

Пффффф, закусих аз, но не успях да си изям цялата закуска. 60!!! гр овесени ядки- еми много е, не моА. Около 1/4 ми хартиса.

# 631
Амур, тоест харесваш тия кореми, просто казваш че няма да имаш такъв и не искаш да имаш такъв.  Защото едва ли някой не ги харесва. Simple Smile

Аз на 50кг имах като първия или поне можех да го направя с една седмица коремни преси, но уви сега не е така.

Сега дори някога да отлслабна, вероятно ще изглеждам така. Пък съм млад човек, иска ми се хубава кожа, изпъната. Със сигурност ако много отслабна и кожата ми много увисне бих прибегнала до скалпел. Ама хайде да не слагам каруцата пред коня.

# 632
Герганче, увисването на кожата не става ли при изключително бързо отслабване, всъщност? Защото тя като цяло е еластична и ако отслабваш със бавни темпове, няма причина да се сдобиеш с толкова излишна кожа.

Цитат
Амур, тоест харесваш тия кореми, просто казваш че няма да имаш такъв и не искаш да имаш такъв.  Защото едва ли някой не ги харесва.
не съм Амур, но се включвам, защото не са ми любимите кореми Grinning

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 11:56 от Raccoon17

# 633
Сетих се за питането на Дани. Щом си с коремни операции и съвсем начинаеща, аз бих ти препоръчала да започнеш с йога в студио, с инструктор.  Peace
Иначе съм чувала добри отзиви за този канал- https://www.youtube.com/watch?v=BA8XyYJslvY&t=637s, а ако владееш руски или английски- изборът вече става наистина неограничен.  Peace
Светла Иванова също има не- лоши програми /на дискове са обаче/, ето какво нейно е налично в нета за ориентир- https://www.youtube.com/watch?v=mUqRXt3XDwg&t=4s
Йогата и пилатесът са много лични и индивидуални практики и да попадне човек на неговия си инструктор понякога отнема време.  Peace

# 634
  • тук и там
Извадих летните дрехи от миналото лято (когато пак си бях дебела),към 80 кг по спомен.Ами  трупнала съм още килограми и по-голямата част,за да не кажа всичко в горната част.Променя ми се тялото,както и местата на трупане на мазнини..Кой каквото ще да ми разправя,аз си познавам тялото-и това трупане на мазнини нагоре е от една-две години.Преди само на  Д-то и бедрата се лепяха.. .Сега пак трупам И там, но може би защото съм си свикнала долната ми част да си е  доста  пищна ,не ми прави чак такова голямо впечатление.Освен корем,гръб(паласки) и на кръста и корема,ръкавите  на блузите и те не ми стават..AstonishedСмятайте..Що трупан на паласки и до кога така?!!!:scream:  
ТиЛи,моите овесени  са 50 гр.Хапнах си и добре ми дойдоха на мен,че и още мога да поема..Което до голяма степен дава отговор на въпроса  защо съм на тоз хал. Между другото, аз почвам от другия месец да си пия хормоните(прогестерон) и каквото сабя покаже..Страх ме е да не се окръгля още повече,ама-ще рискувам!

# 635
Герганче, увисването на кожата не става ли при изключително бързо отслабване, всъщност? Защото тя като цяло е еластична и ако отслабваш със бавни темпове, няма причина да се сдобиеш с толкова излишна кожа.

Цитат
Амур, тоест харесваш тия кореми, просто казваш че няма да имаш такъв и не искаш да имаш такъв.  Защото едва ли някой не ги харесва.
не съм Амур, но се включвам, защото не са ми любимите кореми Grinning
Увисва, поне при мен не се прибра напълно. Но отчитам като фактор ЕГН-то. 40 не е новото 20.

# 636
Блеки изглежда чудесно.
Аз днес карам луната на кефир, че тези дни си позволих малко смесване, без да прекалявам, но все пак излязох от ритъм.

# 637
  • Козлодуй
Герганче, има време да се прибере корема моя е гладък въпреки че съм на 44 но имам малко стрии което не е болка за умиране важното е че има и зачеващи плочки а това вече си е нещо Simple Smile
Днес обядвах само печена риба защото не съм гладна снощи преядох по традиция Simple Smile

# 638
... важното е че има и зачеващи плочки а това вече си е нещо Simple Smile
...

Според мен това е важното нещо. Аз имам доста път до там.

# 639
Кайсия, аз към ядките имах и яйце, и белтъци, и кисело мляко... И защото изначално си звучи не- особено вкусно, си добавих от мен няколко чери доматчета /разрешено е/. Предполагам, че на палачинка съвсем различно, като заменя и КМ със сирене, извара или кашкавал. Просто не ми се разправяше сутринта, исках да хапна в отредения времеви прозорец след ставане, както е по указания.

Ох, съвсем по различен начин се чувствам вече /след началото на МЦ/ и такава хубава тренировка си направих, много се кефя!!!

... важното е че има и зачеващи плочки а това вече си е нещо Simple Smile

Ееее, браво!!!  Hug

# 640
  • София, България
Закусвах смути(банан, ягодки, смляно ленено семе, бадемово мляко).
Обядвах омлет от 3 яйца със сиренце, 4 маслинки и 3 оризовки.
Вечерята предполагам ще ми е пак чиния с вчерашната супа(зеленчуков микс), но супата не ме държи много сита. Възможно е да посегна към още една порция по-късно. Вчера съумях да надделея над себе си и след като ми се прищя да ям пак супа, то аз просто отидох и си легнах. Днес пак съм изморена, защото отново направих жест и изкарах една смяна на бензиностанцията. Може би в крайна сметка ще съумея да си легна в по-нормално време. Ще видим, обикновено ми се спи по това време и към 22ч вече очите ми стават на понички и забравям за умората.

Танче, в интерес на истината миксът беше от Фантастико, но пак е доста вкусен, стана наистина хубава и богата супа.

Приятна вечер от мен! Всяко едно решение за хранене, което взимаме ни придвижва една стъпка по-близо или по-далеч от нашата заветна цел, затова не се предавайте! Simple Smile

# 641
  • Бургас
Тиси, едно варено яйце към супата и ще те държи сита. Ако обичаш бъркочи като мен, може и да го настържеш вътре.

# 642
  • тук и там
Добро утро! Отчитам първи успешен ден на 1280 калории.Мисля да си спретна една тренировка ей-сега ,стига да не се събудят останалите от фамилията.Покрай кожата и коремчетата от снимките, кой тип колаген беше за кожа конкретно? Все забравям какъв тип беше за кожа и какъв се вземаше за стави и сухожилия..Ще си поръчвам и започвам да пия, че ако взема да отслабна -не ми се мисли как ще се прибира тази кожа..Ако се прибере въобще на тези години...То аз отслабнах,че за кожата взех да мисля....Smiley.Но да взема някакви мерки-за всеки случай.

# 643
  • Бургас
Добро утро!
Отчитам резултати за април:
- 1 кг.
-1,5 см. бедро
- 2 см. дупе
- 1 см. корем (под пъпа)
- 1 см бицепс.
Много съм доволна. Наясно съм, че нещата оттук нататък ще се случват много бавно. Важното е, че напипах кое работи при мен. Както се казва с малки стъпки, към победата Simple Smile
Храната вчера беше омлет с 3 яйца, извара и чедър, с гарнитура домати и краставици. Вечерята кюфте, кебапче и пак същата салата. Бях си сложила две кюфтета, но не можах да изям едното, добре че наследника помогна. Банан и блокче черен шоколад ми беше десерта.

# 644
Покрай кожата и коремчетата от снимките, кой тип колаген беше за кожа конкретно? Все забравям какъв тип беше за кожа и какъв се вземаше за стави и сухожилия...
1 и 3 са за кожа, 2 е за стави. Можеш да допълниш това със стягащо кремче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт