Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 073
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
tissi, нали имаме право на мнение?

Е, тъй де, и тя има право на мнение Grinning

За другото: Никой не ни вижда с очите, с които ние се виждаме. И на мен всички около мен ми казват, че съм супер и няма нужда да се вторачвам в такива неща, но само хора с цели като моите, виждат кусурите.

# 616
  • Велико Търново
Явно имам нужда и от форумна почивка.Естествено, че всеки има право на мнение и начин на поднасяне на последното Peace

# 617
  • София, България
Аз съм ви чела по диагонал и не разбрах защо бях цитирана. Просто изплесках моето си лично мнение. Толкоз Wink Аз й го казах и на Блеки, ако имам нейния корем , ще си ударя гъза в тавана, изобщо не е обвързано с нечии предни мнения. Мир вам! Grinning

# 618
...Убедена съм, че мога да постигна желаната фигура, обаче се чудя на близо 40 години имат ли смисъл всичките напъни като е ясно, че няма да ходя по състезания и т.н. Blush

Зависи на какво казваш желаната фигура, но ако е нещо нормално  > разбира се, че си струва!
Няма значение къде ходиш. Нали ти си си ти и това е важното. Да си си супер ти.
Успех .

Блеки аз при теб по-харесвам как е коремната част и бедрата, но на мен си по-харесвам раменете и ръцете. Simple Smile

Според теб къде са недостатъците и проблемите? Къде целиш да оформяш друго ?

# 619
Аз пък ще предизвикам както себе си, така и Кайсия- от утре стриктен Страхил!  Laughing А, какво ще кажеш?

Мия,, мацката от Бохо- то и аз много я харесвам. От доста време правя нейни тренировки, като напоследък залагам за разтягане основно на ин- видеата. Даже по НГ си купих комбинирания им пакет йога- пилатес- ин програма. Страхотна е!!!

Танче, аз пия единствено магнезий. Но много залагам на хубавото и продължително разтягане след тренировка. Също така, мисля, че и протеинът на пудра, който пия, доянкъде спомага да не ме удря прекалено силно. Не че като има да става нещо ме спасява де. Но и аз по принцип, между охканията и пъшканията, й се наслаждавам.  Crazy

Нюки, благодаря, ще тествам. Не държа да ми е сладко. Решила съм да вкарам смутита в хранодена си, трябва да реша кога и какви. Ама то пък по Страхил няма такава опция  newsm78 ... все ще измисля нещо.  Twisted Evil

Сиска, ама разбира се, че си струва!!!
И аз съм си дала срок, до който да постигна и започна основно да поддържам / а не ЗАдържам/ мечтаната форма. Имам време дотогава, но също така и нямам.
Накратко, добре си починах от почивката в Бг, върнах си кг, на които заминах и от утре вече няма шега, няма измама, няма оправдания. Има само цел и движение към нея!!!

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 00:45 от Анонимен

# 620
Добро утро! Да е успешна и спорна новата седмица!
Идвам с молба към вас за някакви линкове за пилатес и йога за супер начинаещи Simple Smile. Нещо , с което мога да си постегна малко мускулите преди да се заема с по-сериозни упражнения. Че сега съм много отпусната и доста от тях не ми се отдават. Отчайвам се като се видя до каква форма съм се докарала Hushed Имам си и някакво извинение за това ( 3 коремни операции , комбинирани със залежаване покрай тях), но ми се иска да се постегна вече малко.

# 621
...Убедена съм, че мога да постигна желаната фигура, обаче се чудя на близо 40 години имат ли смисъл всичките напъни като е ясно, че няма да ходя по състезания и т.н. Blush

Зависи на какво казваш желаната фигура, но ако е нещо нормално  > разбира се, че си струва!
Няма значение къде ходиш. Нали ти си си ти и това е важното. Да си си супер ти.
Успех .
Това е и моето мнение. Възрастта няма значение, важното е човек да се чувства добре в тялото си.
Лично аз, за себе си, нямам волята, нито пък необходимостта да поддържам чак такова спортно тяло. Не че не е красиво,о, напротив, но аз не мога (не искам) да се вторачвам до такава степен в тялото си. Постигнала съм някакво тегло, което се движие в разумни параметри и съм доволна. И щастлива.

Хубав ден и успешна седмица.

# 622
Така мисля и аз. Правилно подреждане на приоритетите,  като за всеки правилното е различно. Освен това ясна идея какво точно искаш и в какво тяло ще се чувстваш добре.

Уф, това коремче от корицата на "Как тренирам" е много яко!!

Както и това. Просто ги гледам с наслада и съм се примирила че никога няма да изглеждам така. Дори да отслабна някога, тая кожа не виждам къде би отишла.

# 623
  • тук и там
Аз пък ще предизвикам както себе си, така и Кайсия- от утре стриктен Страхил!  Laughing А, какво ще кажеш?
TиЛи,приемам -но само за тази седмица.
Скрит текст:
Следващата седмица,ако всичко е наред заминаваме за Барселона..и там диета няма да има със сигурност.Blush.Ако искаш от 14.05 да започнем.От тогава -супер стриктно и  вече без никакви извинения от моя страна ,а?  

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 07:47 от Kaisia

# 624
Според теб къде са недостатъците и проблемите? Къде целиш да оформяш друго ?

Най-големият проблем, убедена съм, е храненето. В седмицата имам между 2 и 4 хранения (обикновено около уикенда), които не са режимни, но последствията, знаете, се борят с дни. С тренировките нямам проблем.

Така че да кажем, че недостатък ми е само мисленето. Проблемите - мазнините от вътрешната част на иначе стегнатите и оформени бедра, както и мазнините около корема/паласките и ръцете. Какво целя да оформя - бицепс и рамо, трицепсът е ок. Вероятно и корем, след като изчезнат мазнините, макар че го усещам добре под тапицерията.

Та най-спешно е храненето. После всичко останало, защото по него така или иначе нещата се случват.

Тили, ти какво се предизвикваш? Аз имам 7-дневното предизвикателство на Страхил. Може да го пробвам, ама и аз по-нататък Grinning Утре ще ходим при баба ми и дядо ми, та няма да имам контрол върху храната освен в нейното количество. В петък отивам пък на СПА. Много ми се ходеше на спортен лагер, ама са безумно скъпи за броя на дните. Та ще си го направя сама аз спортния лагер Grinning Отивам в хотел с хубав фитнес и басейн, та ще тренирам двуразово, с плуване около двете тренировки, и ще се потя в сауни и парни бани. Храната е ол инклузив, но ще си наложа самоконтрол.

# 625
  • Бургас
Криво ми тръгва денят днес. Малкият е болен, водата спря (изобщо не съм подготвена, а няма да има до 16:30), недоспала съм, главата ме боли, ПМС.... Искам само да легна някъде на тихо и далеч от всичко.
Така ви се радвам как се предизвиквате.
Гери, само на снимки ще ги гледаме тези коремчета. И ще ги сънуваме Simple Smile
Сиска, струва си! Всяко предизвикателство си струва. Не ти е в природата да се примиряваш. Удовлетворението после си заслужава.

# 626
Скрит текст:
Така мисля и аз. Правилно подреждане на приоритетите,  като за всеки правилното е различно. Освен това ясна идея какво точно искаш и в какво тяло ще се чувстваш добре.

Уф, това коремче от корицата на "Как тренирам" е много яко!!

Както и това. Просто ги гледам с наслада и съм се примирила че никога няма да изглеждам така. Дори да отслабна някога, тая кожа не виждам къде би отишла.
За мен това са тела на професионални спортистки, или поне на такива, които тренират всеки ден по час-два.
Аз нито съм влюбена в спорта, нито имам волята и желанието за ежедневни "мъчения" (защото, споделяла съм, фитнеса за мен е зала с уреди за инквизиция   Satisfied  ), нито пък стремеж за съвършенство.
И без подобно коремче (апропо, дори в най-слабия си период, на 48 кг, не съм имала подобно), съм съвършена и прекрасна.Харесвам се, обичам се, обичаТ ме, какво повече ми трябва?!   Simple Smile

Храната ми втора седмица е основно месо, яйца, масло, домати и краставици...и по някое блокче черен шоколад.
Нищо друго не ми се яде....Енергия на МАХ, чак се чудя какво да правя още през деня, че да не съм като перпетуум мобиле....

# 627
Най-големият проблем, убедена съм, е храненето. В седмицата имам между 2 и 4 хранения (обикновено около уикенда), които не са режимни, но последствията, знаете, се борят с дни. С тренировките нямам проблем.

Така че да кажем, че недостатък ми е само мисленето. Проблемите - мазнините от вътрешната част на иначе стегнатите и оформени бедра, както и мазнините около корема/паласките и ръцете. Какво целя да оформя - бицепс и рамо, трицепсът е ок. Вероятно и корем, след като изчезнат мазнините, макар че го усещам добре под тапицерията.

Уау, все едно себе си слушам.
Скрит текст:
Само дето имам и гръб за оформяне, винаги гърба ми е толкова слаб в сравнение със всичко останало, обмислям да се мъча за набирания, докато не успея.

# 628
добро утро Simple Smile
тъй като днес е 30ти, последен ден от месеца, отчитам един свален килограм за април (от тия истинските, не изпишкани) - малка стъпка за човечеството, голяма стъпка за мен  Laughing bowuu
сиска, аз може и да не отслабвам от следен на храната, но ако не го правех знаеш ли на какво щях да приличам, така че има, има смисъл  Peace

# 629
blackisback и на мен ми се видя раменете и ръцете. Останалото ми се видя ок, но ти си знаеш най-добре. За храненето също нищо не мога да кажа ,защото аз съм на съвсем друга философия. самоизмислена, но при мен всичко е така.

Общи условия

Активация на акаунт