Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 075
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, нахълтвам рязко в темата. При мен огромен ефект има от пиенето на чаша топла вода преди всяко ядене. Всяка сутрин закусвам или с плодове, или с овесени ядки. Доста често си правя айрян и половината стомах е пълен. Друг трик е че ям много, много бавно. Тежа 65кг,висока съм 1.80.Надявам се да съм била полезна.

# 601
  • тук и там
Nuclear,да- няма вече  активен линк и не могат да се разпечатат.Аз и "Дупемания"бях пропуснала,и трябваше да отделя време да изгледам всеки клип и да си напиша в тетрадка  упражненията(които даже не знам как се казват,ама съм си ги описала по мой си начин ).Отделя се  повече време в началото,докато се изгледат и препишат -но   после пък е 100 по-удобно.(за мен).Вадя тетрадката със Дупемания и я започвам.

От днес ще съм стриктна на 100 % със режима на Страхил. за седмица .Готова се чувствам-тоест мина ПМС,със него и глада за ВХ-би трябвало да се справя ...

# 602
Здравейте! Четох ви през уикенда, но не съм се включвала. Няма кой знае какво около мен, освен че направих голяма стъпка в петък и се надявам да е била в правилна посока.

Тази седмица тренирах сериозно, но нещо разтегнах май и едвам ходя - в д-то нещо все като опънато го усещам. Идните дни по-кротко ще го карам - в началото ръце, рамене, гърди, корем и гръб, чак в края на седмицата ще тренирам долна част.

Слагам и една моя снимка, че отдавна не съм. Както се вижда, особен прогрес няма. Не изглеждам зле, но определено има какво да чистя
https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZQAJm7ZcDpVkMpT6ehTv98PVzz9CXRSwbwX

# 603
Блеки,  от фаворитите си ми. Много добре изглеждаш, много стегната, хубава структура.

Кайсия, успех в следващата седмица.

Аз се отказвам от идеята за Ваня Червенкова. Няма да се справя. Ще си продължа по моя начин

# 604
  • На острова
Блеки, много добре изглеждаш, особено д-то 😆 е 👌🏼! Аз на твое място бих желала единствено повече релеф на ръцете.

Аз си продължавам моите пилатес-йога тренировки. Просто това е за мен. Включвам и гири в някои от упражненията и се натоварвам чудесно, потя си се, пъхтя си се. Иска ми се да са по-начесто, но засега правя 3-4 пъти в седмицата, когато не съм на работа.

Яденето ми днес е добре: за обяд бъркани яйца с малко сирене и кашкавал и домат, за следобяд малко малини и боровинки с кафе, за вечеря съм приготвила бяла риба, с зелен боб и моркови на пара примерно. Опитах се да ям салата спанак онзи ден, но не мога да дъвча с брекетите и не знам какво ще правя. Обожавам салати, но обикновено те изискват повече дъвчене, а на мен ми трябва нещо лесно смилаемо в устата.

Мацката, с която тренирам е Boho Beautiful, ако на някой му е интересно. Това ми е любимо за дупе, но ме озорва на моменти:
https://youtu.be/N3NLqJLbsgo

# 605
  • Бургас
Блеки, супер си! Мноооого секси дупе Simple Smile
Днес храната ще е като вчера. Зациклих на тия яйца с извара и гауда, но като ми хареса нещо, мога да го ям доста време без да ми омръзне.
Кайсия, успех следващата седмица! Дано успееш да я изкараш без проблем на 100%.
Трениращите, с какво борите мускулната треска? Аз пия аспирин, ама понякога не ми помага особено.

# 606
  • Велико Търново
Танче, аз с нищо.Наслаждавам й се.
Блеки, добре е, но при теб горната част е като при мен долната.Накрая ще видим кой кого Simple SmileНе се отказвам, обаче да препоря краката и да се справя с лакомията си, която същност ме дърпамного назад.
Днес обядвахме в ресторант-ядох само пилешко филе на тиган и две късчета от на мъжа ми пилешкото със сметана.На фона на друг път това не го броя.

# 607
Блеки, супер си Simple Smile Дано бързо се възстановиш от разтягането и да продължиш с тренировките.
Танче, мускулната треска я боря със разтягане след тренировка и леко движение.

# 608
  • тук и там
Супер си, Блеки! Няма какво да оправяш във визията си ,според мен.И аз  изглеждам така на 70 кг,но  доста по-отпусната  и със мазнинки  де.

# 609
Благодаря ви, момичета! Истината е, че имам още доста работа и ми е нужна силна воля и мотивация. Тези дни покрай един проект си гледах стари снимки. По-добре не съм изглеждала от ученическите си години насам. Но имам още работа. Трябва ми сериозна хранителна програма за чистене и здрави, силови тренировки. Чудя се дали не е време да включа някакъв бърнър. Освен карнитина, де.

# 610
  • Велико Търново
Блеки, моя опит показа, че в храната е истината.Пила съм и бърнари, карнитини и още добавки, но във върхова форма бях, когато се хранех малко и чисто.Мъжът ми често се подиграва с мен като ми казва, докато се чудиш какво и кога да изядеш няма да отслабнеш никога.Убедена съм, че мога да постигна желаната фигура, обаче се чудя на близо 40 години имат ли смисъл всичките напъни като е ясно, че няма да ходя по състезания и т.н. Blush

# 611
  • София
Сиска струва си!Няма на 40 да сме дебели лелки!!!Жена със спортно тяло винаги е секси , независимо от годините.Отпуснем ли , трудно ще поправим пораженията.

# 612
обаче се чудя на близо 40 години имат ли смисъл всичките напъни като е ясно, че няма да ходя по състезания и т.н. Blush

О, разбира се, че има смисъл! Тези усилия са здраве, а то удължава живота. Разбира се, че има смисъл! Имаш две деца, какво по-хубаво от това да се радваш на  успехите им по-дълго време?

Иначе и аз съм убедена, че истината е в храната. Но каква ли е истината? Бях убедена, че истината е във ВМ. И наистина - изчистих много, но не достатъчно. После добавих въглехидрати, намалих мазнини - свалих още и видимо, пооправи ми се ИР, но съм далеч от мечтаното тяло. И все пак никога не съм била по-близко до него...

# 613
  • София, България
Аз да й имам корема на Блекито пък ме боли фара. Талийка има.., абе супер!

# 614
  • Велико Търново
Блеки, не ме разбра.Иах предвид да се напъвам за малко подкожни мазнини и за визия на модел, а не да спра да спортувам и да се тъпча с боклуци Peace

tissi, нали имаме право на мнение?

Общи условия

Активация на акаунт