Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 799
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Ами при мен определено се оказа, че "нисковъглехидратно" не е еквивалент на "режимно". Дълго време се хранех НВ, броейки калории, следейки макроси и точно през този период от време трупнах най- много кг по прекрасното ми тЕлО. Писах и преди- откакто вкарах повече въглехидрати, дори и о, ужас- картофи и ориз, че и бял, нещата потръгнаха. Постигнах за кратко време много добри резултати, но и аз като Съни просто ям МНОГО, последните 2 седмици се освиних, буквално. Но пък беше вкусно, изкарах си повече от прекрасно и съм готова за нови подвизи, пък и да си платя цената за кефа.  Laughing

# 91
Моето режимно в момента е нисковъглехидратно. Картофи, леща, грах, не въм яла от 3 месеца, ориз хапнах на Великден. Определено не знам как да продължа. След месец ще почна и плодове, пък ще видим какво ще се случи.
Вачева, ама ти не си дебела, даже килогримите са ти по-малко от моите. Аз пак имам цел да не качам, а не да свалям. Миналата година запасох тези килограми 5 месеца, тази година предстои да видим.

# 92
  • Козлодуй
Благодаря за подкрепата Simple Smile И при мен количествата са големи и аз също се старая да не качвам и дори да сваля малко но за съжаление все качвам макар и с по-малко Simple Smile
Храната вчера: закуска: 2 оризовки с пушена сьомга кафе и чай
обяд: 2 варени яйца кафе и чай
вечеря: пържола, кюфте телешко със салата зеле с краставици (морковите са ми прекалено сладки) и шепа семки пред телевизора ами това ми е горе долу храната всеки ден ама явно е много за мен защото качвам Simple Smile

# 93
  • Варна
Добре беше вчерашния разтоварващ ден, днес пак на пангара.

# 94
  • тук и там
На мен в четвъртък ще ми е ден за мерки .Но-дрехите ми отесняха,вместо да ми стават по-широки..Което хич не е на добре.С триста зора се нацедих в дънките си вчера,а трябва да слабея уж.На килограми май няма промяна,но не съм се теглила още днес.ММ вика на" това ядене -нищо чудно даже и да качиш.Нещо са ти объркали режима..".Та в  четвъртък ще стане ясно на къде вървят нещата.

# 95
Вачева, аз тактично ще си замълча за количествата, които аз намирам големи, защото твоята храна за мен е малко и ям толкова в дните с по-малко калории. А дали при теб не е точно обратен проблем. Смяташ ли калории? Дали не са ти малко калориите?

# 96
Скрит текст:
Благодаря за подкрепата Simple Smile
И при мен количествата са големи
Скрит текст:
и аз също се старая да не качвам и дори да сваля малко но за съжаление все качвам макар и с по-малко Simple Smile
вечеря: пържола, кюфте телешко със салата зеле с краставици
Скрит текст:
(морковите са ми прекалено сладки) и шепа семки пред телевизора ами това ми е горе долу храната всеки ден ама явно е много за мен защото качвам Simple Smile
Това е голямо количество храна?
Идея нямам колко калории е, но това количество мога да го изям само на едно ядене.И ако съм прегладняла, дори няма да ми стигне.
Дали причината тялото ти така упорито да се запасява и да не "пуска" мазнини, не е всъщност прекалено малкото храна?

# 97
pvacheva, това си е малко храна, дали организма ти не е влязъл в икономичен режим?

# 98
вечеря: пържола, кюфте телешко със салата зеле с краставици (морковите са ми прекалено сладки) и шепа семки пред телевизора ами това ми е горе долу храната всеки ден ама явно е много за мен защото качвам Simple Smile
Аз с това количество ще умра от глад.
Съвсем сериозно, прекалено малко храна е това.
А ти казваш, че качваш. Някъде има проблем значи.
Но пък с НВ ВМХ аз съвсем сериозно си качвах кила. Не мога да се ангажирам с мнение в твоя случай.

# 99
  • Варна
И аз качвах с НВ ВМХ.

# 100
Аз с ВМ-НВХ също качих, но вярвам, че е заради грешки в моя телевизор.
Сега си изтеглих 'Яж мазнини и отслабвай' за да хвърля едно око на рецептите главно, но и на останалото съдуржание. Макар, че вече седмица се храня по-скоро балансирано и определено положението е по-добре - още на третия ден изчезна тежестта в корема и се поприбра.

Днес скумрия за обяд, свинска пържола и салата за вечеря, може и едни гъби с масло към тях. Междинно ще хапна още нещо за да наваксам с калориите.

Времето днес е прекрасно! Прохладно, спокойно ... Идеално за разходка и ще се възползвам! Simple Smile

# 101
Как можах да пропусна Lion Queen... Браво, страхотни резултати! Може и да си писала, но съм пропуснала- как се храниш и каква е стартовата ти позиция?
Ох, и аз така- бавно, постепенно, но пък трайно лека- полека си качвах с НВ ВМХ. Кога броях калории, кога хапвах до насита, защото калорийната теория е отречена и неефективна, нали... И все чаках да започне да работи. Около 2!!! години /пляс по челото/.  Twisted Evil  Е, не проработи!
Споделеното от  pvacheva меню не се наемам да коментирам, защото от "сьомга върху оризовката" до "сьомга върху оризовката" разлика може да има огромна, както и от пържола до пържола. По- скоро /за мен/ би било важно тя дали се чувства сита и ОК с подобен начин на хранене.
Аз днес, преситена от храна последните две седмици, съм на Луна- вода, кефир, кафе, чайове, вечерта ще хапна салатка със сирене, а следтренировъчно- протеин. Ако много видя зор през деня- в крок пота от вчера се готви прекрасен бульон от телешки кокали, така че по всяко време мога да спася положението и с него- топъл, димящ, ароматен.  Wink Абе положението е Дзен, отвсякъде!  Crazy

# 102
да се вклю4а и аз след уикенд с детски рожденни дни. Имам половин кило минус от петъка го засякох, днес потвърдих.  Но на мен не ми е достатъчно. Имам няколко блузки за цел и ми се опъват не добре. Също при тесни топ презрамки имам една гънка над ръкава  при мишницата и не ми харесва изобщо. Сега да видим как ще го оправям това и дали ще успея изобщо.

Lion Queen  супер . само така

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 10:43 от Bandiera rossa

# 103
това е НВД, в никакъв случай ВМ

# 104
Има хашимото също. Но тя не се отказа. Много се радвам за нея, сега започна и на йога да ходи. Лятото ще стане на 61 г. Не се отказвайте, резултатите ще дойдат, никога не е късно, никога ❤

~Миа~ дали подобряването на режима, на физ. състояние и пр. носи подобнения за ха;имотото
В смисъл дали едното не е било при4ина за другото , дали не е поправимо питам. заради леля ми питам. и тя ги има и двете и кг. и ха;имото.

... Разказвала съм го и друг път.Преди доста години бях на маникюр, в съседство има фитнес зала и от нея излиза моя позната страшна мацка, нагласена по последен писък , влиза в салона и ми казва"Абе ти до каго ще си дебела? ".Вдигнах си главата, погледнах я и отвърнах, че аз може и да отслабна, но тя никога няма да поумнее.
Та познато ми е.

по какви места ходи;❤

Майтапа на страна, но покаъа снимка в бяла рокля и си супер. 

Но пък съм щастлива, защото от 15 забодени пръчки само три рози не са ми се захванали. Но голям фитнес, голямо нещо му ударих  Yum Yum

... как става от пръ4ки . Аз не съм успявала. Сега ако сложа дали става или е късно

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 10:57 от Bandiera rossa

Общи условия

Активация на акаунт