Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 798
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Да отчета меренето си по случай един месец - много доволно:

- минус 7 кила 
- талия -6 см
- през пъп -4 см
- ханш -3 см
- бедро -2 см
- прасец -2.5 см
- врат -2 см
- ръка -1.5 см

Продължавам напред!

# 76
  • София
🐎 Браво

# 77
  • Варна
В застой съм.

# 78
  • тук и там
Еха,страхотни резултати Lion Queen!Браво! Браво! И пак-Браво! Продължавай  все така!

На мен вчера не ми беше ден.Няма да изпадам в подробности-но ще кажа само,че бях в тотално нарушение..Нахвърлих се на сладко като невидяла пак в един момент.
Днес ще продължавам по план уж.

# 79
Нямах предвид, че с ИР не може да се отслабне с въглехидрати. А че не са добра идея, въглехидратите задълбочават ИР. Това при условие, че човек търси и се стреми и към оздравяване, освен отслабване. Иначе, естествено че могат да се ядат въглехидратите и да се пие лекарството...

Ох, мисля за последен път да пиша едно и също: 12 инсулин при кетоза, 9 при въглехидратно хранене - подготовка за натоварване. Захарта - една и съща. От преди 2 седмици инсулин от 6,56. И аз вярвах, че въглехидратите задълбочават ИР, но при мен се оказа друго положението. Разбира се, не говоря за тортички и пастички, както вероятно бихте си помислили, а за ориз, пълнозърнеста паста, бобови, хляб от лимец и тн.

Мислех си, че е ясно, че приоритет ми е здравето - знаете, че съм и с Хашимото, но след сравнението на Сис пак се чувствам длъжна да го подчертая отново Blush

И още нещо: не съм говорила за отслабване с въглехидрати, а за балансирано хранене.

По темата: днес ще е обикновеният скучен работен ден. Наложи се да взема една смяна довечера. Та храната: овес и кисело мляко с канела за закуска, обяд - кюфтета и салата, вечеря - рибени кюфтета и ориз. Ще взема и един протеинов бар за работа да не приритам.

А сега към залата - тренирам днес крака и рамо.

# 80
Блеки, мисля че мен освиркаха...

Това което съм чела и е общоизвестно - рафинираните въглехидрати задълбочават ИР (тези с среден и висок гликемичен индекс), но има и още едно нещо задълбочава проблема - наситените мазнини. Така, че има обяснение на твоя случай защо.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10889805

# 81
Запис да ви следя.

# 82
  • На топло
Кайсия - продължавай по план. Прочетох в др. темата какво ти се е случило, голям стрес са  здравословните проблеми на  децата 😐 Ако не е едно, ще е друго.
Сиска - познати ми са такива хора. Може да изглеждат физически страхотно, но вътрешно са кухи черупки, пълни с комплекси  и затова гледат винаги да жегнат някой.
И на мен вчера не ми беше режимен ден, много хубава храна и приятна компания.
Днес ще бъда по-внимателна с храната, ще пия много вода( чай) и ще си чета интересен роман.

# 83
  • На острова
Записвам се отново в темата, и да дам съвет, че който иска да отслабне, да си сложи брекети 😆
Шегата настрана, захванах се с това и от две седмици не мога да ям нищо като хората. Както си фастех до обяд, така сега ще почна да включвам закуска от овесени ядки, защото не мога да си докарам калориите за деня. Всичко трябва да е меко и полутечно. Обядите са ми крем супи със сирене/филия хляб. Вечер предимно пюре/риба.

Но всъщност исках да пиша за майка ми. Резултатът е горе долу за година и половина, но на снимката, която споделям, разликата е точно година. Започна от над 90 кг. Свалила е към 18 кг. Майка завъртя няколко цикъла на 90-дневната, имаше застои, имаше плата. Има хашимото също. Но тя не се отказа. Много се радвам за нея, сега започна и на йога да ходи. Лятото ще стане на 61 г. Не се отказвайте, резултатите ще дойдат, никога не е късно, никога ❤

# 84
  • here, there, everywhere
Браво Куини.

Ние вчера се разходихме до Холандия да погледаме лаленца. Не е истина какви красоти има в природата ( подпомогнати от хората).

На връщане вечеряхме в Ротердам в ресторанта на Джейми. Разочаровах се. Миналата година, на същото място,  бяхме обслужени добре. Аз си взех агнешко, но реално ми сервираха само сланинка на кокал. Аз знам, че агнешкото си е със сланинка и не ми е проблем, но месо нямаше. Половинът си взе канелони, които се оказаха на глед детска порция. Не мисля да повтарям. Та диета никаква, но си направих кеф на душата с китките.

Сиска, много ме е яд на дами като дружката ти. Те създават илюзия в другите жени, че си успешен и щастлив само ако си слаб, та чак  хърбав. В действителност като погледна около мен има доста дундести дами, които си живеят живота, а и готини мъже са си завъртяли. А има и слабички, дето си стоят вкъщи самички и си мечтаят да имат някой до тях.

# 85
Да отчета меренето си по случай един месец - много доволно:

- минус 7 кила 
- талия -6 см
- през пъп -4 см
- ханш -3 см
- бедро -2 см
- прасец -2.5 см
- врат -2 см
- ръка -1.5 см

Продължавам напред!

Ехааа!! Жестоки постижения,  браво браво и пак браво.

Ние бяхме на село. Като казахте лалета,  свекърва ми гледа страхотни лалета, най разнообразни цветове и форми. Сега са нацъфтяли едни бели, много рошави, като божури са.
Има пък други само отгоре "нарязани", има черни, лилави, розови.... Много, много, просто не мога да ги изброя.

На яденето му отпуснах края та ще си замълча.

# 86
Lion_Queen страхотни постижения, браво, много се радвам.
Радвам се много и за майката на Миа.
Аз вчера съвсем му отпуснах края, по повод рождения ми ден - ядене и пиене до 2 сутринта. Обаче не съжалявам, изкарах си страхотно. Нищо, че сега ми е доста тъпо и се чувствам огромна хахах Simple Smile
От утре на ново.

# 87
Храната, ах- храната. Последните две седмици съм тотално извън строя, но пък започнах Дупеманията на Румяна, съчетана и с други допълващи "активитета" след нея, тип йога, кардио, хийт. Мерки не съм взимала, евентуално или към средата на следващата седмица, или направо другата.
От утре- обратно в играта и в тясно сътрудничество с МайФитнесПал.  Grinning

# 88
Много съм гладна тези дни, ям режимно, но много. Вчера пекохме ребра на скара и аз изядох умопомрачително количество.
Днес опитвам да намаля, поне ядох по-нискокалорични храни, но се чувствам подута.

# 89
  • Козлодуй
Аз вече не зная какво е режимно за мен Simple Smile Ям възможно най-нисковъглехидратно и пак съм дебела Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт