Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 456
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Защо не посетиш диетолог?

Мен лично крушите веднага ме разхлабват.

# 61
  • София
Лелка , опитай сутрин на гладно по 2 суп.лъжици зехтин и след това изпиваш една чаша топла вода.

# 62
  • Козлодуй
Raccoon17, какво е РБД? Simple Smile Твоя колега е явно много недискретен не заслужава да му обръщаш внимание Simple Smile Както повечето мъже груб Simple Smile Успех в борбата с килограмите за лятото Simple Smile
Пфу бързах да пиша пък не бях прочела Simple Smile

лелка пии магнезий помага и за съня и против запек не се бори със сена например защото има последствия Simple Smile Мен хуска ме подува и не ми помага за тоалетната направо го спри и ще се оправиш Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 11:39 от pvacheva

# 63
Лелка, пробвала ли си със 1 с.л. сладко от рози сутрин на гладно? Не е мн диетично, но при доста хора действа

# 64
  • вкъщи
Зехтин си пия на гладно, круши, киви, всичко правя, което съм изчела. Нищо не действа..Днес ще взимам нов пробиотик и ако не ми подейства, гастроенетеролог.

# 65
Ей това е да дойде пролетта. От 7 часа сутринта та до преди малко бях по двора, окопаване на дръвчета, плевене на трева, окопаване на рози. Но пък съм щастлива, защото от 15 забодени пръчки само три рози не са ми се захванали. Но голям фитнес, голямо нещо му ударих  Yum Yum

Ракуун хич, ама хич да не ти пука за това, какво ти е казал този комплексар. Най-вероятно се опитва да сваля колежката ти и за да се издигне в нейните очи и е направил двоен комплимент - първо, че тя е слабичка и финна и второ, че ти си по-дебела от нея, нали демек, че тя е по-красива от тебе. Не му обръщай внимание. Въобще не трябва да се влияеш от чуждото мнение. Важно е ти какво мислиш за себе си.

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 14:30 от NoMe

# 66
При ИР балансирана диета не е подходяща, вероятно няма да има кой знае какъв ефект...

# 67
Амур, когато ми откриха ИР свалих първите килограми с РБД.
Като цяло внимавам с източниците на въглехидрати в менюто си и гликемичния им товар; за мен поне това, което работи, е съотношението между въглехидратите и мазнините на едно хранене Simple Smile ако е мазничко яденето без въглехидратче, и обратното - ако е въглехидратничко, да не е мазничко

NoMe, изглежда ми доста правдоподобна твоята логика

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 14:56 от Raccoon17

# 68
  • София, България
Килограми се свалят с ограничение на храната като цяло, независимо как са разпределени макросите. Всеки трябва да намери своя режим , с който ще се чувства най-сит. За това има хора, които са на РБД, на ВМНВХ, както и на ВВНМ. При РБД е най-бавен ефектът, защото няма определен макрос, който да се ползва за гориво, пък с ИР трябва да са още по-бавни нещата, но това не означава, че са невъзможни. Само да кажа, че , ако предния път си свалила с РБД може този път да не успееш. Някой път трябва да се смени диетата, за да подейства. Имаме някои случаи на хора минали 90ДД и като пробвали пак - греда!

Аз съм сдухана! Искам да избягам някъде! Криво ми е, в МЦ съм, с МП нещата се усещат, че са на финала и просто имам чуството, че ще рухна!

# 69
  • тук и там
И аз се сдухах днес .Иначе голяма радост за един свален килограм,ама като тръгна по магазините този килограм се оказва всъщност  едно голямо  няма нищо..Как се свалят 10 кила не знам..Аз за месеца -я  сваля 2 килограма,я не..За сметка на това меря като гламава всеки ден храната си..Пфу.

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 16:32 от Kaisia

# 70
Кайсийке, не се сдухвай, 1 кг свален е крачка в правилната посока и според мен 2 кг на месец се води отлично темпо на сваляне Simple Smile

# 71
Искам да кажа, че с РБД може да се отслабне при ИР. И то се отслабна в моя случай на проблемни места, които с ВМ не успях да стопя. Става въпрос за паласки Relieved Но, знаете, аз и много тренирам.

Днес се върнах отново в залата. Точно 2 месеца не бях ходила. Дали заради предтренировъчния продукт или заради друго, не съм загубила никак форма що се отнася до повторения и тежести. Утре пак. Вечерта пък ще работя, която означава, че в понеделник ще съм от обяд на работа и какво - пак ще тренирам Grinning Но вкъщи. Басейните и плажовете са зад ъгъла Relieved

# 72
Здравейте, връщам се във вашите редички. Пак стигнах 64 килограма на ръст 170 см Sad Пак ще се опитвам да ги сваля с РБД. Като цяло затрудненията ми при сваляне са инсулинова резистентност и ПКЯ, но се надявам да успея да ги преборя.

Чудя се дали да не заместя вечерното хранене с плодове и аз, защото гледам че вече има много добре изглеждащи и ухаещи ягоди вече. Някой пробвал ли е толкова ранни ягоди да каже дали стават (че са оранжерийни, оранжерийни са...)

И една вчерашна случка с fat-shaming:
Скрит текст:
Връщаме се със слабичката ми колежка в офиса след ходене до близък магазин и срещаме един от колегите ни на вратата. Той поглежда към тънката й талия, и разправя: "Така като те гледам, ти сигурно не закусваш", тя се зарадва на скрития комплимент, дотук всичко добре. Но ти да видиш, след малко човека спря поглед върху моя милост и какво чувам, "Ама тебе като те гледам, сигурно закусваш по 2 пъти". И тази случка естествено пред други колеги се разиграва....

После се скрих в дамската тоалетна и се наревах едно хубаво. И като се прибрах пак се наревах.

Здравей, сладурка,
много мацки тук не съвсем благородно завиждаме на съотношението ти тегло/ръст, да знаеш!
Аз ако бях като теб, щях да се чувствам като Мерилин Монро! Поне!!! Simple Smile
Често не разбираме истинския смисъл на това, което са искали да ни кажат другите. Не веднъж и два пъти тотално погрешно съм приемала думите на хората. Особено, когато имам комплекс или проблем в някаква посока.
Доста мъже не харесват прекалено слабите жени / убедена съм, че твоята колежка е от тях, щом се отличава от теб, а ти си слаба /. Може да е имал предвид точно това, че тя има нужда от закуска, за да добие вид. А изцепката с теб не е, защото те е смятал за пухкава, а просто се е опитал да оригиналничи / разбира се, за твоя сметка! /
Един ден може дори да разбереш, че скритичко харесва теб, а не нея. Повярвай ми Two Hearts

# 73
Нямах предвид, че с ИР не може да се отслабне с въглехидрати. А че не са добра идея, въглехидратите задълбочават ИР. Това при условие, че човек търси и се стреми и към оздравяване, освен отслабване. Иначе, естествено че могат да се ядат въглехидратите и да се пие лекарството...

# 74
  • Велико Търново
Нямах предвид, че с ИР не може да се отслабне с въглехидрати. А че не са добра идея, въглехидратите задълбочават ИР. Това при условие, че човек търси и се стреми и към оздравяване, освен отслабване. Иначе, естествено че могат да се ядат въглехидратите и да се пие лекарството...

Разказвала съм го и друг път.Преди доста години бях на маникюр, в съседство има фитнес зала и от нея излиза моя позната страшна мацка, нагласена по последен писък , влиза в салона и ми казва"Абе ти до каго ще си дебела? ".Вдигнах си главата, погледнах я и отвърнах, че аз може и да отслабна, но тя никога няма да поумнее.
Та познато ми е.

За днес отчитам 13 часа чистене на апартамент, изхвърляне на много чували.Храната към 15 часа отидох и си взех 2 кренвирша, малко кашкавал, нарязах един домат и една краставица.Вечерята като се прибрах 3 варени яйца, малко деликатесен салам и протеин.Утре ще видя кантара, но толкова много работа свърших, че утре като дойде жената у нас да чисти ще й покажа как се прави Blush

Общи условия

Активация на акаунт