Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 431
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Е как, к’ви ще са тия гъби без масло Simple Smile
Гери, чистачката в офиса е с операция на очите и ние чистим в петък, ей всичко ме боли от клякане под бюрата, идва ми да го цункам милото, той чисти вкъщи Laughing

# 46
  • here, there, everywhere
Кайсия, аз редовно ги правя тея работи. На мен ми тече вода от носа целогодишно и постоянно съм с носните кърпи. Пералнята няма да ти помогне. Взимаш от дебелото тиксо, омотаваш около дланта един пласт, като кръг да стане и така с лепнещото взимаш от дрехите белите работи. Като се налепи добре хвърляш и повтаряш процедурата. Тея лепнещите от Икея бързо приключват. Това по мое мнение е по-евтино и със сигурност по-ефикасно. Аз имам постоянно такова тиксо тук за хартията, като минават да я прибират.

# 47
Още веднъж благодаря за хубавите пожелания Simple Smile
Аз и днес съм доволна от храненето си
Обяд - бях си приготвила много малко пилешко (че нямаше де), салата и кафяв ориз. Ама си забравих ориза хахах
ядох в 12.30
В 17 ч, пих един айрян и две соленки
в 21 часа изядох 1 печено бутче, слата и малко суши

Хубава вечер на всички

# 48
  • тук и там
Nuclear,благодаря!  Ще пробвам утре.Пълна пералня дрехи бяха,сега съхнат.Като ми свършат тези  лепнещите, със тиксо ще ги подхвана.То да беше една кърпичка,ами това почти цял пакет съм изпрала като си гледам прането..
Вечеря-сьомга със салата.Не съм изяла  толкова риба през целия си  досегашен живот ,колкото изядох за тези две седмици .Не знам защо така,но вечер това ми се яде и  това предпочитам от както съм на режим.Всъщност много други работи ми се хапват по принцип- от  разрешените  имам предвид.И рибено масло пия като добавка иначе...Луда работа-ям риба,ама пия обезмирисено рибено  масло .

# 49
Кайсия, и на мен ми се случва. Или пускам една прахосмукачка върху тях (ако са някакви дънки да речем), или с тиксо. Безотказно е. Щом и космите от котките махам така, някакви салфетки няма да им се опрат Simple Smile

# 50
  • Козлодуй
Имате ли мнение на какъв принцип хранене е книгата на Юлияна Дончева "Код Червено" ? Simple Smile

# 51
Здравейте, връщам се във вашите редички. Пак стигнах 64 килограма на ръст 170 см Sad Пак ще се опитвам да ги сваля с РБД. Като цяло затрудненията ми при сваляне са инсулинова резистентност и ПКЯ, но се надявам да успея да ги преборя.

Чудя се дали да не заместя вечерното хранене с плодове и аз, защото гледам че вече има много добре изглеждащи и ухаещи ягоди вече. Някой пробвал ли е толкова ранни ягоди да каже дали стават (че са оранжерийни, оранжерийни са...)

И една вчерашна случка с fat-shaming:
Скрит текст:
Връщаме се със слабичката ми колежка в офиса след ходене до близък магазин и срещаме един от колегите ни на вратата. Той поглежда към тънката й талия, и разправя: "Така като те гледам, ти сигурно не закусваш", тя се зарадва на скрития комплимент, дотук всичко добре. Но ти да видиш, след малко човека спря поглед върху моя милост и какво чувам, "Ама тебе като те гледам, сигурно закусваш по 2 пъти". И тази случка естествено пред други колеги се разиграва....

После се скрих в дамската тоалетна и се наревах едно хубаво. И като се прибрах пак се наревах.

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 08:34 от Raccoon17

# 52
  • Варна
Горе-долу стават. Купувах за щерката.

Аз съм в период на задържане. Не свалям, но и не качвам. Да видим колко ще продължи.

# 53
тук само бих казала КВО?!
Ракон за чий подяволите ревеш? Неуместна шега, може да е от свестен човек, може и да е от комплексиран смотльо.
На 170 ръст и 64 килограма определено талията НЕ може да ти е като за двама закусващи, я стига. Аз съм 160 и съм 70 кила и постоянно ми подсвиркват по улицата - от нас до магазина на 100 метра - 2 пъти тази сутрин.
И моят корем е по-голям от на колегата ми родила преди няколко месеца, ама... ми мой си е, нося си го Grinning hahaha на 30 е така хахахах гледам на това като на "женственост" (абе кого лъжа, далеч по-малко женствена бих искала да съм от гледна точка на пухкавинка, но... ахаха )

# 54
Защото ме заболя от публичното „унижение”,  и защото след зимния период напомням малко за ето този енот(raccoon)

# 55
  • тук и там
РБД какво е?

# 56
Аз разбирам, въпросът беше риторичен, разбира се, че ще те заболи. Всеки би го заболяло. Просто може би аз съм си изградила стратегия, за да туширам подобни думи. Първо си задавам въпроса, дали човекът е добродушен и е пуснал дебелашка шега или е простак. Ако е първото, някак си ми минава през ушите, че съм дебеличка и аз го знам, не мога да очаквам света да не го вижда. Ако е второто, леля ми едно време ми викаше "устата ти с кила лайана не може да я запуши човек" - директно парирам.  Не съм на възраст, акъл и душа, да бъда буфер на комплекси, егоцентризъм и чувство за малоценност на разни неуспели същества, които се опитват да блеснат за сметка на други. Много мразя подобни изцепки пред хора. Това е признак за слабост, ниско самочувствие и простотия. Честно казано подобни хора са ми жалки и достойни за съжаление. Интелигентен и шеговит отговор, обикновено обръща собствените им шеги срещу тях - ако компанията е умна, сама си прави изводите, ако не - не си струва усилието. Простака не можеш да го впечатлиш нито с чувствителност, нито с интелигентност.

Кайсийке - Равномерно Балансирана Диета. Смята се съотношението М,П,В  в балансиран процент от храненето.

# 57
  • Варна
Невъзпитам простак. Такъв ще го навра в кучи гъз и повече няма да смее да си отвори устата в мое присъствие. Че и ще рева насаме после, как не.

Хайде, горе главата. Не е края на света.

# 58
Кайсийке, госпожица Дух добре ти е отговорила за РБД. Формулата е доста лесна - смяташ си калориите за деня, смяташ и необходимите белтъчини (от бб тийм препоръчват за жени от 1,7 до 2,3 гр белтък на килограм собствено тегло). От общите калории вадят тези на белтъците. Останалите калории се разпределят по равно за въглехидрати и мазнини. Simple Smile Харесва ми, защото може да се спазва дълго време.

Благодаря ви за подкрепата, момичета. Трябва да спра да се връзвам на простаците в офиса Confused

# 59
  • вкъщи
Момичета, кажете ми какво да правя с този постоянен запек. Нищо не помага вече...Нито Хуск, нито чайове, нито трици и тахан,които така или иначе ям всяка сутрин от години. Плодове и зеленчуци си ям всеки ден. Като си анализирам менюто се състопи предимно от въглехидрати, белтъчините ми идат от изварата най-вече. Месо ям 2-3 пъти седмично и то пилешко. Дали оттам не ми идват проблемите с тоалетната? И преди съм била със запек, но като пиех разни илачи действаха. Сега пия пробиотик, гастринорм, газекс, чайове нон стоп билкови, хуск, инулин и нищоооо. В резултата съм с подут корем, а вчера имах и ужасяваща колитна криза през целия ден. Как и от какво да вкарам мазнини в храненето си? Тахан, кокосово масло и орехи всеки ден не са ли достатъчни?
Отделно имам някакъв постоянен глад като е мрачно времето, а то в Бургас от седмица е мъгла и студ.
Не смея да се претегля, защото виждам, че съм подута и качила кг, но няма и как като не работи добре стомаха.

Общи условия

Активация на акаунт