Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 56 999
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Таня 79 браво за резултата!Благородно ти завиждам за см от бедрото , при мен това е проблемната зона. Ще сваля 5 см от талия , за да мръдне с 1 см бедрото.

# 646
  • София, България
Понеже аз съм все наопаки на останалите няма да се отчитам с мерки днес, ами на 15-ти май, но все пак реших да съм съпричастна и си измерих теглото. Излезна усмивка на лицето ми, но само се моля кантарът да не ме лъже. От 15.04 до днес отчитам -1,5 кг. Силно се надявам да са истински. Ако ли не ще пенсионирам кантара и ще търся нов. Днес ще се видя с една приятелка преди тя да иде на работа и ще играем федербал в Южния парк, тъй че ще имам физическа активност за деня. Настроението е на 6. Усмихнат ден ви пожелавам, мислете за това как с всеки изминал миг ние ставаме все по-фини, и хубави и си заслужава! Simple Smile

На Танчето и Герганчето - браво! Всяко едно движение в правилната посока ви приближава към заветната цел.

# 647
  • Козлодуй
tanya_79, страхотна си направо завиждам за минуса на бедрото поздравления Simple Smile

# 648
Купих си кутия за храна от Кауфланд Grinning Исках да взема и за половинката ама ме отряза ..  Докато не пробваме тази как се държи не иска за себе си ...
На трети почвам работа и ще се наложи да се храня там. Ще се старая да свикна с фастването, но дали ще успея ще се разбере вече като мине седмица-две.
До тогава ще съм на някаква пържола и гарнитура през деня, а вечер - каквото реша в последствие.
Нямам идея как съм с килцата, а обиколки записах преди около 2 седмици май, но след месец задължително ще проверя резултата.

# 649
Пък ваша Блеки днес стъпи на криво и така си навехна крака, че целият се поду, на местя посиня. Снимките са трагични, няма да ги показвам. Отпадат ми тренировките поне 2-3 дни Sad Мрън.

Но пък си купих формички за сладолед. Имам чудни рецепти за режимни, така че още утре ще забъркам нещо с ягоди, кокосова сметана и малко кисело мляко Heart

# 650
  • София
Блеки , дай рецептите за сладоледите.Нямам формички , но много ми се яде сладолед.

# 651
  • София, България
Малко се надцених. За днес съм само на 1 банан, който си взех за навън. Гладна съм на куче, ама не съм в нас и не се очертава да съм вкъщи в близкия половин час. Стоически подминах Макдоналдс, КФС, разни дюнери, закуски.. в главата ми се въртят някакви поръчки на Доминос, но знам, че всичко това идва от това, че съм гладна и ми трябва храна. Нямам търпение да си сипя супа и да притъпя това чувство за глад.

Блеки, оправяй се, девойко мари убава!

# 652
  • На топло
Блеки, много кофти това с крака.
И мен нещо ме наболява единия крак, доста скачах в последно време, от годините е за съжаление.
Официално минавам на пролетно- летен режим. Тоест, ще ви чета, но няма да спазвам някакви особени диети.
Каквото съм свалила, свалила. От септември ще мисля нещо сериозно, с броене на калории и водене на тетрадки. Ще се опитам да си направя и пълни изследвания, че скоро ме съм.
Резервирахме морето и това е допълнителен стимул да не се отпускам, но без истерии 😂 когато се видя по бански.
З

# 653
Отчитам втори режимен ден по Страхил.
Закуска- рап с авокадо и кашкавал, яйце.
Следтренировъчно- протеин.
Обяд- извара, яйце, белтъци, 2 оризовки, маслини, картофи на фурна, зеленчуци на фурна. Много ядене, даже трябваше още едно Айце да имам, но предвидливо си го спестих.  Peace
Вечеря- мусака с тел. кайма и тиквички, зелена салата, чаша вино, ананас.
Заковах точно на 1500 калории.
Виното не е в "разрешените" неща; също така толкова бях сита, че пропуснах снака.
Но го отчитам като ден 9.5 от 10.  Wink
Бийпси, душко!  Heart Eyes Помниш ли кога поръчах от протеиновия хляб и НВ тортили? Аз- да, февруари месец беше. Еми... още имам от тортилите и точно с тях понякога сутрин си правя рапове. Е, останала ми е една и половина /че гоня грамаж по Страхил, иначе си правя от една само/, но тея дни пак ще поръчвам.  Laughing Laughing

Спорт- Дупемания, комплекс за корем, йога.

# 654
  • тук и там
TиЛи,аз се изложих днес.Ще имат разпродажба в у-ще,и трябваше да направим нещо заедно и утре да го продават със благотворителна цел.Ми кекс ядох,нали трябваше да проверя какво сме сътворили със децата.Много ме е яд на себе си,защото сутринта кантара показа 83 кг ,тоест след един изцяло режимен ден бях свалила 0,400 гр..и утре айде пак-83,4  или направо 84 кг след това сладкото.Та.....от утре -пак.Имам два месеца да постопя малко сланинки за морето,няма за кога  вече да отлагам.

# 655
  • София, България
Аз се прибрах и излапах една порция супа. На фона на този банан, на който бях изкарала цял ден ми се видя засищащо в началото. 2 часа по-късно пак огладнях. Изядох 1 наденица непечена с 6-7 оризовки с майонеза. Изпих си магнезия и сега съм доволна и щастлива. Мога да си легна. Зачетох се на опаковката. То пишело препоръчителна дневна доза 3 пъти по време на хранене, а аз мислех, че само по 1 на ден. От утре ще го пия по 3 пъти на ден , пък дано помогне на левия ми крак по някакъв начин. Харесах си Л-карнитин. Скоро може да си поръчам и да почна по-чести гимнастики, ако ще и за начинаещи, но трябва да съм по-сериозна в това отношение. Хубава вечер от мен Simple Smile

# 656
  • София
Прочетох съдържанието на едни оризовки и не мога да разбера защо се включват в режим за отслабване??Момичета разяснете моля , за какво ядете тези оризовки.
Вчера беше режимен ден -варени яйца , ананас с тахан , телешки кюфтета и две дози протеин.Една сутринта слвд Шон и една преди лягане след тренировка на гребен тренажор.

# 657
  • тук и там
В моя режим ги има като вариант,не са  задължителни.Мога да избера и друг ВХ. Иначе имат относително малко калории,носят обаче усещане за ситост и най-вече са удобни като вариант за храна извън къщи,като снак,когато нямаш нещо друго приготвено за обяд като картофи,грах,ориз  и т.н,защото не изискват време за приготвяне-вадиш от пакета и готово..Намазани със пастет от котидж сирене и яйца не са никак лоши.Аз вземам био някакви на Карфур.Не съм гледала съдържание,не ме и интересува много-в предишния режим имах 42 гр оризовки,излизат някъде 6 бр,сега ще са 3 предполагам.

# 658
  • Бургас
Благодаря на всички!
Таня 79 браво за резултата!Благородно ти завиждам за см от бедрото , при мен това е проблемната зона. Ще сваля 5 см от талия , за да мръдне с 1 см бедрото.

Ако това те успокоява, точно това се случи при мен. Трябваше да сваля 2 кг. и 5 см талия, за да мръдне бедрото. Странното е, че се случи изведнъж. В периода, когато бях болна и не ядях, не тренирах близо 10 дни. Беше ме страх, че после ще ги върна, но вече две седмици задържам.
Оризовки не ям, мен ориз ме запича. Предпочитам филийка Бонус вместо това.
Вчера започнах календара на Румяна за май. Амбицирала съм  се, защото виждам резултат от тренировките вече (колкото и малък да е). Започнах да си харесвам корема и следобед,  не става като на бременна след хранене.  В края на седмицата правя два месеца с тренировки. Кога минаха не знам, но съм много щастлива, че не се отказвам.
Само ме е яд, че не купих предния месец календара за плосък корем. Беше 6 лв., сега вече е 20 Sad

# 659
Малко се надцених. За днес съм само на 1 банан, който си взех за навън. Гладна съм на куче, ама не съм в нас и не се очертава да съм вкъщи в близкия половин час. Стоически подминах Макдоналдс, КФС, разни дюнери, закуски.. в главата ми се въртят някакви поръчки на Доминос, но знам, че всичко това идва от това, че съм гладна и ми трябва храна. Нямам търпение да си сипя супа и да притъпя това чувство за глад.
Мен в такива ситуцаии ме спасяват сурови ядки...навсякъде се продават.

Откакто се храня ВМ, корема ми е почти винаги плосък, независимо какво количество храна изяждам.

Общи условия

Активация на акаунт