Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 56 842
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • тук и там
Аз имам шкембенце,но това са мазнини- и по всяко време го имам.Е,сутрин съм като бременна във 3-я месец,следобед -след хранене и доста вода,го докарвам като коремче на бременна в 5-я месец.

Танче,браво за резултата!Под "талия" какво имате предвид?На мен ми се струва че най-лесно и аз там свалям,но имам пред вид най-тънката част -педя над пъпа,малко по-надолу от подгръдната.Иначе на пъпа и най-вече под пъпа-тцъ,там най-трудно свалям..И на 70 кг имах мазнини там,сега на 83- по-голямата част от мазнините ми са именно там складирани.

# 661
  • София, България
Амурче, аз не съм по ядките! Не мога да се задоволя с една шепа ядки, която препоръчват за норма.

airamber, за човек, който е консумирал предимно закуски, баници, пици, дюнери, принцеси, всякакви печива и сладкиши, заменката с оризовки е доста по-добър заместител. Преди, ако трябваше да ям една порция зеленчукова супа, на всяка хапка щях да имам по залък хляб в устата. Общо взето по 5-6 филии хляб на хранене отиваха. Оризовките, които ям са само 26 калории за кръгче и минавам с 3 броя на хранене, ако са допълнение, а ако са ми като основно - примерно оризовки с пастет или нещо друго отгоре за мазане, то тогава хапвам по 6-7--8 бройки. Не мисля, че са супер полезни, но не мисля и че са по-вредни от хляба. Ако можеш да минаваш без хляб и оризовки значи си чук!

# 662
Е аз вчера се освиних Sob Сготвих си ориз с грах и  ядох доста. Едно кило нагоре съм в момента. Точно бях закрепила 55 и сега отново съм 56кг.

# 663
Цитат
Не мисля, че са супер полезни, но не мисля и че са по-вредни от хляба.
А точно, много висок гликемичен индекс имат оризовките. :/ Тя сварената пълнозърнеста паста няма такъв глликемичен индекс и товар (нищо че е варено, пълнозърнесто тесто)

oblazi, искам и аз 56 Cry Даже на 57 ще съм доволна, хаха

# 664
Амурче, аз не съм по ядките! Не мога да се задоволя с една шепа ядки, която препоръчват за норма.

Скрит текст:
airamber, за човек, който е консумирал предимно закуски, баници, пици, дюнери, принцеси, всякакви печива и сладкиши, заменката с оризовки е доста по-добър заместител. Преди, ако трябваше да ям една порция зеленчукова супа, на всяка хапка щях да имам по залък хляб в устата. Общо взето по 5-6 филии хляб на хранене отиваха. Оризовките, които ям са само 26 калории за кръгче и минавам с 3 броя на хранене, ако са допълнение, а ако са ми като основно - примерно оризовки с пастет или нещо друго отгоре за мазане, то тогава хапвам по 6-7--8 бройки. Не мисля, че са супер полезни, но не мисля и че са по-вредни от хляба. Ако можеш да минаваш без хляб и оризовки значи си чук!
Аа, и аз не съм им фен...дори май съм писала, че ги недолюбвам и не ги ям, колкото и да ги нарочват за полезни.
Ама в такива моменти, като описания от теб, предпочитам 50-100 гр някакви сурови ядки, пред това да се спра на пица/дюнер/кифла или друг боклук.
И обикновено се спирам на тях като вариант, когато нямам време да седна някъде и да се наям с нормална храна, а трябва да ям в движение/или щото вече ми е лошо от глад.

# 665
Нали отново меря всичко аз и после въвеждам, та да споделя с вас изумлението си, когато осъзнах, че 30 гр орехи са 200 калории.  Shocked
Днес- 500 гр надолу. Утре съм решила пак да се меря с метъра, че вчерашното не го отчитам като много адекватно- бях пила вече вода и кафе, затова утре- наново.  Crazy

# 666
Нали отново меря всичко аз и после въвеждам, та да споделя с вас изумлението си, когато осъзнах, че 30 гр орехи са 200 калории.  Shocked
Гадно, нали?

# 667
и аз не мога да се прежаля да ги ям тези оризовки. не ми са вкусни.

# 668
😅56кг за мен са си много. Имам си коремче, паласки и други екстри.За съжаление с годините се и смалявам 😅 Добре ми е на 52кг. Имам си и целулит 😆  Имате ли впечатления от уред за дом. процедури срещу целулит? Замислям се да си купя 😊 Оризовки ще трябва и аз да си купя. Наистина са ужасни, но засищат .

# 669
Ма не ги яжте оризовките, като не са ви вкусни Grinning На мен са ми много вкусни, но рядко вкарвам повече от 3 на ден. И те са основно на закуска - към изварата, яйцата или нещо от тоя сорт. За останалите хранения предпочитам друг вид въглехидрати - леща, кафяв ориз, пълнозърнеста паста. И то останалите хранения...едното имам предвид Grinning

Нали, нали! Ужасно е! Не стига, че са скъпи, че не ме засищат, ми и са калорийна бомба Grinning

Днес успях да тренирам горна част на тялото, въпреки контузеният крак. Дано се оправи по-бързо, че ми проваля плановете.

Храната засега е по план, но довечера винаги има време да оплескам нещо Simple Smile

# 670
Гадно, нали?

Ам, не. Аз орехи така или иначе ям рядко, та не ми пука особено. Но коментираните количества от 100 гр орехи /ядки за "снак" дори не искам да си представям колко калории са.  Laughing
Много по- гадно ми беше, когато разбрах какъв е енергийният заряд на 100 гр суджук, честно казано.  Mr. Green

Блеки, да ти се оправя бързо травмата. Аз нали се пребих оня ден, имам рана баш на едното коляно /а те по принцип са ми слабо място/ и нищо качествено по предвидения план не можах да си направя. Дупеманията я избутах криво- ляво, но не и така дълго чаканата ин йога- то реално почти нито една поза не мога да направя като хората. И се отказах.

# 671
не ги близваме даже оризовките като не ги харесваме.
добре обаче , че някой каза @гимнастика@ та размърдах морни мускули . че имам мускулна треска и едвам мърдам.

по повод оризовките се сетих за ориз и да кажа, че кафяв ориз не е задължително пълнозърнест ориз.

# 672
Много по- гадно ми беше, когато разбрах какъв е енергийният заряд на 100 гр суджук, честно казано.  Mr. Green
хахахахахах
аз така не мога да прежаля кашкавала. Напълно съзнателно мога да изям и едно кило, ако не беше такава бомба. Ами не е честно все от вкусните работи да се дебелее. Пък!

# 673
А да казвам ли как обичам дебело парче мазин кашкавал с малиново сладко? Ето в тези моменти и няколко дни след това не се  и сещам за кантар или МайФитнесПал.  Mr. Green

# 674
замълчи, замълчи, само малиново сладко не споменавай
Майка ми е от град с паметник на малинарката, нали се сещаш баба с какво ме е отгледала Laughing
ТиЛи, колко ореха да 30 грама, че като видях на Кайсия 15те грама ядки и ми се приплака, а везта още не мисля да й търся постоянно място в кухнята и не ми се рови да я вадя от кутията

Блеки, дано не си се повредила сериозно и да се оправиш бързо
Скъпия от едно навяхване куца 3ти месец, вече и на инджекции ходи, защото е голямата работа и нищо му нямало
Та пази се, обръщай си внимание и не го товари крачето

Общи условия

Активация на акаунт