Отговори
# 30
Не е лоша идеята за любим актьор от второстепенните.

Дотук имам две неизпълнени обещания от две "невръстни девойки". Едната ми обеща да сложи в първи пост монолозите от този сезон, а другата - кой актьор къде играе.

Много малко дават Фотев. Гласа му ме радва.

Триото не ми липсва, на моменти ме дразнят. Нямат комуникация помежду си и отношенията им не се получават.

Историята на Калин ми е интересна. Как като стигнеш дъното намираш сили да продължиш напред? Много искам да науча как.
Не мисля че между тях ще има любовна нотка. Достатъчно силни и отговорни са за да направят глупостта да са влюбени помежду си.
Много ми хареса сцената снощи с водата. Калин можеше да си я вземе сам, но по-лесно му беше да я поиска наготово. Той не иска да се бори, по - лесно му е да се откаже. Не намира смисъл да се бори. Интересно ми е кое точно ще го накара да повярва в себе си.

# 31
Ей сега мина и промото. Беше фокусирано върху Фотев и Стаменова, а от триото нямаше и следа. Cry Пардон, извинете за лирическото отклонение, да продължим. Joy Даваха ги в операционната май, Фотев й говореше за танго нещо, май на танци ще го удряме вече. Grinning Беше си баш закачка, тя му се усмихваше и той открито си я сваляше пък. После дадоха как влиза в колата му, явно отиваха на среща, и аз не знам. Обаче тук ще има интригааа. Wink

А, тя пък Дона ме изпреварила. Grinning

Ама твойто е с коментар Joy
Стана ми много смешно как дървени я сваля Фотев Grinning И как се поклащаше аххахах
И явно утре няма да има ТОМАЗО

# 32
Не е лоша идеята за любим актьор от второстепенните.

Дотук имам две неизпълнени обещания от две "невръстни девойки". Едната ми обеща да сложи в първи пост монолозите от този сезон, а другата - кой актьор къде играе.

Извинявай, не съм те забравила - работя по списъка, просто тия дни нямах възможност да се ровя, а искам да е пълна информация за всички актьори.

# 33
Ей сега мина и промото. Беше фокусирано върху Фотев и Стаменова, а от триото нямаше и следа. Cry Пардон, извинете за лирическото отклонение, да продължим. Joy Даваха ги в операционната май, Фотев й говореше за танго нещо, май на танци ще го удряме вече. Grinning Беше си баш закачка, тя му се усмихваше и той открито си я сваляше пък. После дадоха как влиза в колата му, явно отиваха на среща, и аз не знам. Обаче тук ще има интригааа. Wink

А, тя пък Дона ме изпреварила. Grinning

Ама твойто е с коментар Joy
Стана ми много смешно как дървени я сваля Фотев Grinning И как се поклащаше аххахах
И явно утре няма да има ТОМАЗО

Не бъди черногледа, все 3-4 минутки ееей там може да ни отделят, да загатнат така нещичко и да ни разбунят духовете, та до вторник да луднем и да взривим темата. Joy
По едно време ми се стори, че се съблича, викам си "Алоо, какво става тук? Кекс ли ще има?"Grinning

# 34
  • София

Сериата беше добре, но нямаше нищо, което да ме накара да я запомня или да искам да я изглеждам отново.
Радвам се за Калин и Наталия,  това, което се случи, разговора, танца беше логичното и правилно развитие.

Мазов - втория светъл лъч в тази серия. Но на него никой не му направи забележка, че влиза в операционната пиян Wink

Жекова - тази женица е истинска лисица. Хем е една такава лицемерна, хем е душица. Вдъхна кураж на Войнова.

Историята на Ина нещо не я разбрах. Идва от провинцията, среща Фотев и влиза в колата. Това добре, но само преди 20- на серии обясняваше, че е завършила университет от бръшляновата лига. То е толкова лесно да те приемат и завършиш бръшлянов университет, все едно УНСС да изкласиш. Май сценаристите пак са забравили какво са писали.

Леле, не мога да ви смогна 10 нови коментара Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 22:51 от rosita_ta

# 35
Донна, когато можеш.

Росита, знаеш ли кое е хубавото на темата, макар и отскоро да я следя? Това, че сме различни и всяко едно мнение е интересно и полезно. Всеки пречупва ситуациите в сериала през своя житейски опит.
Аз чета всичко, но коментирам само това което ме вълнува.
Не разбирам фенките на Тони но никога не съм си позволила да ги обиждам. Смятам героя за тъпо лекенце, разчитащо за всичко на брат си и пречещ на щастието му.
Захариев също ми е анти мъж но той няма фенки май.
Всеки в темата си има пристрастия но лични нападки към пишещите няма. Напротив, чуждата гледна точка се прочита и игнорира или се обръща в смях.

# 36
rosita, това да мрънкаме, че ги няма и да им се кефим, само ние "невръстните девойки" го можем. Joy Аз тъкмо мислех да си лягам, че днес съм разочарована и даже няма какво да кажа толкова тук, ама това промо малко ме разсъни, дойде ми вдъхновението да плясна един коментар тук. Joy И според мен внесоха цвят, могат поне единия от тримата да ни оставят в епизодите, да не е съвсем без тях. Абе Зорница да не е отпуска в свинарника на Лора с нея? И двете така по едно и също време ги няма. Joy

Абе те хубаво Фотев и Стаменова се свалят ама Ина къде остана? Значи Фотев може, а тя не?  Личи си как я приема като собственост. Той като мъж има всички права, но тя даже и думата няма. Какво мисли - да ги върти и двете ли?
Вероятно Фотев й е помогнал с образованието, аз не останах с впечатлението, че Ина идва от богато семейство.

Това с танца при Калин и Наталия ми хареса. Хубаво е когато Калин има някакви проблясъци и на моменти забравя за проблема си, даже се шегува с него понякога.

Гледам Лора утре ще е в болницата вече и с Мазов си гукат в една от стаите. Ванчето малко й трябваше да ги хване, дано Йосиф да я спре, че като гледам тя не се удържа. Grinning

# 37
  • София

Росита, знаеш ли кое е хубавото на темата, макар и отскоро да я следя? Това, че сме различни и всяко едно мнение е интересно и полезно. Всеки пречупва ситуациите в сериала през своя житейски опит.
Аз чета всичко, но коментирам само това което ме вълнува.

Да де, и аз така, казах какво смятам. Предполагам не си (надявам се, че може на ти) го приела лично. Изказах своето мнение
А и във вторник и вчера не мрънках, сериите бяха доста по-добри от днешната.
Ще си изтрия коментара, виждам че си го приела като лично заяждане, не е било такова и ако така ти е прозвучало се извинявам

Промото не го видях за съжаление. Можеше да ми промени мнението, че сценаристите отново зациклиха, подобно на предишните сезони.

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 22:50 от rosita_ta

# 38
Захариев също ми е анти мъж но той няма фенки май.
Всеки в темата си има пристрастия но лични нападки към пишещите няма. Напротив, чуждата гледна точка се прочита и игнорира или се обръща в смях.

Ние Захариев понякога за мезенце си го вземаме, забавляваме се с неговото "мъжко" поведение. Joy
Да ти кажа имаше моменти, в които доста се спореше какво се пише и по колко се пише за определен герой. Имаше недоволни, и без грубо казано нападки не минахме. Надявам се да сме се успокоили вече и да удържим нормалния тон, за да ни е максимално забавно и приятно на всички. Simple Smile

А това с Фотев и Стаменова на мен лично ми събуди интереса и е някакво раздвижване все пак, нещо ново е.

# 39
Абе те хубаво Фотев и Стаменова се свалят ама Ина къде остана? Значи Фотев може, а тя не?  Личи си как я приема като собственост. Той като мъж има всички права, но тя даже и думата няма. Какво мисли - да ги върти и двете ли?
Вероятно Фотев й е помогнал с образованието, аз не останах с впечатлението, че Ина идва от богато семейство.

Пф, четеш ми мислите. Фотев е решил, че може да има всичко, коетл поиска. Лошото е, че Стаменова (ако съдим по промото), може да поддаде. И това “аз мога да правя каквото си искам, трофейната ми жена ще прави каквото ѝ кажа” ме дразни адски. Може би защото аз не бих изтърпяла такъв мъж Joy

# 40
  • Варна
Че какво те учудва? Той е "мутра" все пак.
На мен не ми харесва такова развитие заради Врабчев...

# 41

Пф, четеш ми мислите. Фотев е решил, че може да има всичко, коетл поиска. Лошото е, че Стаменова (ако съдим по промото), може да поддаде. И това “аз мога да правя каквото си искам, трофейната ми жена ще прави каквото ѝ кажа” ме дразни адски. Може би защото аз не бих изтърпяла такъв мъж Joy

Интересно ще ми е нейното мнение по въпроса и реакцията й когато разбере. Тя сега е под въздействието на емоциите, които малко или много Тасев събужда у нея. Според мен това, че има много работа и не иска да я оставя беше малко оправдание, за да не стои далеч от Тасев, затова не искаше да заминава за Малдивите.

# 42
Росита, не се трий.

Хванах част от споровете наскоро, но не писах.
Радвам се че разумните надделяха и в темата има място за всеки.
На мен ми е уютно тук.

# 43
Заформя се  сложна  фигура :Стаменова-Фотев-Ина-Боби-Албена/евентуално/-Врабчев и т.н.
А  при ТО-МА-ЗО е просто и ясно : Кака и Батко се харесват , но крият от Бамби , който  още е влюбев  в Кака .Само трябва някой да го светне за ситуацията  и  триъгълникът изчезва .
Ще чакам стоически още  3-4 епизода без хората , които ме интересуват и после пускам  груби коментари по адрес на сценаристите .

# 44
Интересно ще ми е нейното мнение по въпроса и реакцията й когато разбере. Тя сега е под въздействието на емоциите, които малко или много Тасев събужда у нея. Според мен това, че има много работа и не иска да я оставя беше малко оправдание, за да не стои далеч от Тасев.

О, да, и аз смятам, че работата беше оправдание за пред Иво. Освен това тя се променя и месец на Малдивите вече не я прави щастлива.
Опасявам се, че все още се страхува от Иво и надали би му държала сметка за потенциална изневяра. Но пък кой знае, това може да я направи по-смела по отношение на Тасев

Ели, много си търпелива Wink

Общи условия

Активация на акаунт